×
سیاسی
شناسه خبر : 271696
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 17:44
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم

تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم، گفت: تعامل سازنده میان بازار پول و سرمایه این امکان را فراهم می‌کند که اهداف اقتصادی کشور با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: جلسه شورای عالی بورس و اوراق بهادار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و در آن، اصلاح ترتیبات دستورالعمل اجرایی سهام عدالت و آخرین وضعیت بازارهای پول و سرمایه مورد بررسی قرار گرفت.

محمدرضا عارف در این جلسه با تأکید بر لزوم فعالیت شوراهای عالی در چارچوب سیاست‌های کلی کشور، گفت: با تعامل مناسب و هماهنگی میان دو بازار پول و سرمایه، می‌توان پاسخگوی مطالبات معیشتی مردم بود.

وی با اشاره به وضعیت بازارهای پول و سرمایه،افزود: در هر دو بازار، آرامش و ثبات وجود دارد. هرچند تحریم‌های خشن و ظالمانه بر این بازارها اثرگذار بوده است، اما با وجود این شرایط، وضعیت بازار پول و سرمایه می‌تواند بهتر از شرایط فعلی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم، افزود: تعامل سازنده میان بازار پول و سرمایه این امکان را فراهم می‌کند که اهداف اقتصادی کشور با سرعت و دقت بیشتری دنبال شود.

عارف با اشاره به تجربه مدیریت کشور در شرایط خاص، گفت: دولت در جنگ ۱۲ روزه با استفاده از اقتدار خود، اختیارات کامل را به استانداران و وزرا تفویض کرد؛ اقدامی که با وجود برخی ملاحظات قانونی، به دلیل ضرورت‌های کشور انجام شد.

وی افزود: هر زمان دولت احساس کند که نیاز به دخالت برای مدیریت امور وجود دارد، حتماً اقدام خواهد کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از اقدامات انجام‌شده در مسیر آزادسازی سهام عدالت، گفت: اصلاح دستورالعمل اجرایی سهام عدالت باید با تفاهم و اجماع و با در نظر گرفتن ملاحظات فنی و حقوقی دنبال شود.

در این جلسه مقرر شد: اصلاح ترتیبات دستورالعمل اجرایی سهام عدالت پس از اعمال نظرات فنی و حقوقی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری نهایی شده و برای اطلاع به دولت ارسال شود.

گزارش معاون اول از اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با قدردانی از اقدامات کارگروه اجرایی تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشتی مردم عنوان کرد: فعالیت این کارگروه همزمان با برخی اعتراضات و ناآرامی‌ها آغاز شد، اما این مسائل تأثیری بر روند اقدامات نداشت و مسیر مناسبی در حمایت از معیشت مردم شکل گرفت.

وی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، افزود: تاکنون بیش از ۸۰ میلیون نفر از این طرح استفاده کرده‌اند و کالاهای اساسی به میزان کافی در فروشگاه‌ها عرضه شده است. هرچند ممکن است در برخی فروشگاه‌ها کمبودهایی وجود داشته باشد، اما در مجموع، مرحله نخست این طرح بر اساس ارزیابی‌ها به‌خوبی اجرا شده است.

عارف طرح کالابرگ الکترونیکی را پروژه‌ای مهم و نوعی جراحی اقتصادی دانست و گفت: کارگروه اجرایی تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشتی مردم در حال ارزیابی عملکردهاست تا در صورت نیاز، اصلاحات لازم اعمال و خدمات مؤثرتری به مردم ارائه شود.


اخبار مرتبط
عارف: خدمتگزاری به مردم افتخار است
چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 11:19
عارف: خدمتگزاری به مردم افتخار است
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر افتخار خدمتگزاری به مردم، اعلام کرد هرچه حضور مردم پررنگ‌تر باشد، تعهد و مسئولیت مسئولان نسبت به آنها افزایش می‌یابد و حل مشکلات معیشتی اولویت اصلی دولت است.
عارف:مرحله اول کالابرگ با موفقیت اجرا شد
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 12:14
عارف:مرحله اول کالابرگ با موفقیت اجرا شد
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه قیمت جدید کالاهای اساسی طی سه هفته اخیر تقریبا به ثبات رسید و مرحله اول اجرای طرح کالابرگ الکترونیک موفق بوده است،گفت:گزارش ها در جلسه ستاد تنظیم بازار از وضعیت خوب ذخایر کالاهای اساسی کشور حکایت دارد.
عارف: دولت در تمام تصمیم‌گیری‌ها منفعت مردم را در نظر می‌گیرد
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 17:37
عارف: دولت در تمام تصمیم‌گیری‌ها منفعت مردم را در نظر می‌گیرد
معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: اولویت دولت بر تصمیم‌گیری‌های تمامی بخش‌ها متمرکز است، توجه به نفع مردم و رفع مشکلات آنان قرار دارد که تصویب آیین‌نامه اجرایی تامین غذایی بهبود معیشت مردم از مصادیق آن محسوب می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد
واکنش رئیس فیفا به حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی
آمریکا: آژانس بین‌المللی انرژی باید ذخایر نفت خود را آزاد کند
جاسوسان سایبری اسرائیل به گوگل منتقل شدند
دنیامالی: شرایط حضور تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی فراهم نیست
تایید حضور نمایندگان ایرانی در مسابقات والیبال آسیایی 2026
قالیباف: «گنبد آهنین» به یک طنز تبدیل شده است
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به آمریکا هشدار داد
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی