×
بین الملل
شناسه خبر : 271581
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 09:00
سازمان ملل: گذرگاه رفح باید فوراً بازگشایی شود

سازمان ملل: گذرگاه رفح باید فوراً بازگشایی شود

استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در اظهاراتی خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح و ارسال میزان بیشتری از کمک‌ها برای ساکنان نوار غزه شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دوجاریک در گفت وگو با شبکه الجزیره وضعیت در غزه را ناامید کننده توصیف و اعلام کرد که بخش بزرگی از ساکنان این منطقه همچنان در شرایط سخت و رنج‌آور زندگی می‌کنند.

وی با تأکید بر ضرورت بازگشایی گذرگاه‌های غزه، گفت: «ما به باز شدن مسیرهای بیشتری برای فلسطینیانی که قصد خروج یا بازگشت دارند و همچنین برای ورود کمک‌های انسانی نیاز داریم.»

دوجاریک افزود: «می‌خواهیم میزان بیشتری از کمک‌های اضطراری و تجهیزات پزشکی وارد غزه شود و خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح هستیم.»

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با اشاره به محدودیت‌های موجود، تأکید کرد: «حقایق موجود ما را در غزه محدود کرده و مانع از آن می‌شود که کمک‌ها به ‌طور کامل و به موقع وارد این منطقه شوند.»

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه پیش تر در اظهاراتی با تأکید بر اینکه اوضاع انسانی در غزه همچنان دشوار است، گفت که اطلاعات موجود حاکی از آن است که گذرگاه رفح به زودی بازگشایی خواهد شد.

«پاسکال کانفاورو» اعلام کرد که مقادیر زیادی از کمک‌های انسانی به نوار غزه ارسال شده و باید بدون مانع به دست نیازمندان برسد.

به گفته این مقام فرانسوی، ایجاد یک نیروی مشخص برای برقراری ثبات و حمایت از پلیس فلسطین ضروری است.

وی افزود که بازگشایی گذرگاه رفح بخشی از توافقات صورت‌ گرفته است و فرانسه به دلیل اهمیت این گذرگاه برای تردد افراد و انتقال کمک‌های انسانی، اجرای آن را با دقت پیگیری خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه همچنین تصریح کرد که پاریس با حمایت از کمیته تکنوکرات، بخشی از راه‌ حل سیاسی برای آینده غزه به‌ شمار می‌رود.

همزمان با اعلام رژیم صهیونیستی مبنی بر بازگشایی محدود گذرگاه رفح، شبکه خبری ۱۲ این رژیم روز سه‌شنبه جزئیات جدیدی از سازوکار بازگشایی این گذرگاه و چگونگی کنترل عبور و مرور فلسطینی‌ها را فاش کرد.

بر پایه این گزارش، فلسطینی‌ها هنگام خروج از نوار غزه به سمت مصر، توسط هیأتی از اتحادیه اروپا به همراه نیروهای محلی غزه که پیش‌تر از نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی تائیدیه دریافت کرده‌اند، در گذرگاه مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.

منابع درگیر در این سازوکار گفتند که این بازرسی‌ها مشابه سازوکار فعال‌شده در توافق ژانویه ۲۰۲۵ (بهمن ۱۴۰۳) و تحت نظارت از راه دور رژیم صهیونیستی انجام خواهد شد.

روزنامه قطری «العربی الجدید» نیز روز سه‌شنبه گزارش داد که انتظار می‌رود گذرگاه رفح روز چهارشنبه به صورت محدود بازگشایی شود.

جنبش مقاومت اسلامی حماس پس از تحویل جسد این اسیر صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت همه تعهدات خود در مرحله اول آتش‌بس را انجام داده، حالا نوبت رژیم صهیونیستی است.

حماس در این بیانیه تاکید کرد که این اقدام در چارچوب تعهد کامل مقاومت به مفاد مرحله اول توافق آتش‌بس انجام شده و مقاومت تمامی تعهدات خود را به‌ صورت شفاف و مسئولانه انجام داده است.

این جنبش افزود که از رژیم صهیونیستی می‌خواهد تا تمامی مفاد توافق آتش‌بس به ویژه بازگشایی گذرگاه رفح در هر دو جهت بدون محدودیت، تأمین نیازهای مردم غزه با حجم لازم، رفع هرگونه محدودیت و خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و تسهیل کار کمیته ملی اداره این باریکه را به‌ طور کامل و بدون تاخیر اجرا کند.

حماس همچنین از کشورهای ضامن توافق خواست به مسئولیت خود در تضمین اجرای کامل تعهدات تعطیل شده توسط رژیم اشغالگر پس از یافتن جسد آخرین اسیر اسرائیلی عمل کنند.


اخبار مرتبط
سازمان ملل: بازگشایی گذرگاه رفح کافی نیست
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 09:28
سازمان ملل: بازگشایی گذرگاه رفح کافی نیست
تام فلچر معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه در اظهاراتی به بازگشایی گذرگاه رفح اشاره و تاکید کرد که بازگشایی جزئی این گذرگاه گامی مثبت است، اما کافی نیست.
سخنگوی حماس: بازگشایی گذرگاه رفح حق مردم فلسطین است
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 10:11
سخنگوی حماس: بازگشایی گذرگاه رفح حق مردم فلسطین است
حازم قاسم، سخنگوی حماس در بیانیه‌ای اظهار کرد که بازگشایی گذرگاه رفح طبق مرحله اول توافق آتش‌بس پیش‌بینی شده بود اما اسرائیل مدت‌ها آن را به تاخیر انداخته است.
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
جمعه 1404/11/10 ساعت 19:55
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
رژیم صهیونیستی به صورت رسمی اعلام کرد که گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود.
حماس: میانجی‌گران مانع نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی شوند
چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 10:21
حماس: میانجی‌گران مانع نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی شوند
سخنگوی جنبش حماس ضمن تاکید بر ضرورت بازگشایی دو طرفه گذرگاه رفح، از میانجی گران خواست که تل آویو را مجبور به تن دادن به آتش بس و پایبندی به آن کنند.
بازگشایی مشروط گذرگاه رفح با مکانیسم کنترل اسرائیل
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 09:20
بازگشایی مشروط گذرگاه رفح با مکانیسم کنترل اسرائیل
دفتر نتانیاهو اعلام کرد بازگشایی رفح تنها با کنترل کامل اسرائیل و در ارتباط با آزادی زندانیان، زنده یا مرده، انجام می‌شود.
سازمان ملل نگران تداوم کشتار خونین مردم غزه!
شنبه 1404/11/04 ساعت 18:54
سازمان ملل نگران تداوم کشتار خونین مردم غزه!
دفتر حقوق بشر سازمان ملل درباره تداوم کشتارهای خونین توسط اسرائیل در غزه با وجود آتش‌بس هشدار داد.
نظرات

آخرین اخبار
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد
اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین توسط قوه قضائیه
چند پیشنهاد به وزارت خارجه
دوفوریتی | نوروز امسال: میهمانداری در روز، میدان داری در شب
ادامه رشد قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها در منطقه
ثبت بیش از 71 هزار تماس با خط مشاوره 1480 بهزیستی
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یک شهر بازی در اصفهان و 4 نقطه در قم
رسانه آمریکایی: جایگزینی آواکس منهدم‌شده در عربستان دشوار است
وضعیت جاده ها امروز 10 فروردین 1405
هشدار گلدمن ساکس در خصوص افزایش قیمت غلات
رویای «آقای توخالی جهان» شکست خورد!
سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز: آمریکا «پلن B» ندارد؛ ترامپ در جنگ با ایران شکست خواهد خورد
چگونه به کودک مبتلا به اوتیسم در طول جنگ کمک کنیم؟
حادثه در ایستگاه برق و تصفیه آب کویت
استاددانشگاه قطر: ورود کشورهای عربی به جنگ با ایران بزرگترین اشتباه بود
احتمال جذب 9هزار پرستار جدید در 1405
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق به استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
ترامپ: دموکرات‌ها بیمار و مانند تروریست‌ها هستند
اسرای آمریکایی در دادگاه‌های ایران به عنوان تروریست محاکمه می شوند
تصویب بودجه 2026 رژیم صهیونیستی با افزایش هزینه‌های نظامی
2 واقعه امنیتی برای ترامپ در یک روز
سناتور آمریکایی: ترامپ به هیچ‌یک از اهدافش در جنگ با ایران نرسیده است
اطلاعیه‌ قوه قضاییه در خصوص نگرانی‌های ایرانیان مقیم امارات بعد از سلب اقامت‌ها
80 نفر از عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند در مازندران دستگیر شدند
پایگاه ویکتوریای آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت
حمله پهپادی گروه مقاومت اسلامی تازه تاسیس سوریه به پایگاه آمریکا در اردن
ادعای ترامپ: فقط به دنبال نفت ایران هستم!
اکونومیست: ایران پیروز جنگ انرژی است
حملات همزمان به مواضع آمریکا در چند کشور منطقه
کشته شدن سرباز یونیفل در جنوب لبنان
حمله حزب الله به پایگاه و انهدام دو تانک مرکاوای اسرائیل