×
فرهنگی
شناسه خبر : 271515
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 20:59
وزیر فرهنگ: نگاه دولت و حکمرانی بر رفع محدودیت‌های اینترنت است

وزیر فرهنگ: نگاه دولت و حکمرانی بر رفع محدودیت‌های اینترنت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نگاه دولت و حکمرانی بر رفع محدودیت‌های اینترنت است. شرایط خاص امینتی را درک می‌کنیم و می‌دانیم که اینترنت در همه حوزه‌ها یک ضرورت است اما نگاه نظام حکمرانی این است که شرایط به رویه قبل برگردد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: سیدعباس صالحی   در جمع خبرنگاران و در حاشیه حضور در تالار اصلی تئاتر شهر که برای تماشای نمایش «هیولاکش» حضور پیدا کرد، در پاسخ به لزوم اتصال دوباره اینترنت برای اطلاع‌رسانی در حوزه جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: ما شرایط خاص امینتی را درک می‌کنیم و می‌دانیم که اینترنت در همه حوزه‌ها یک ضرورت است نگاه نظام حکمرانی این است که شرایط به رویه قبل برگردد.

وی درباره جشنواره تئاتر فجر نیز گفت: جشنواره، مسیری استانی دارد که در نهایت در جشنواره ملی فجر خود را نشان می‌دهد. هیجان در استان‌ها قابل توجه است؛ همه علاقمندان تئاتر می‌دانند چگونه این مسیر با هیجان‌های تئاتری همراه است.

صالحی بیان کرد: در اختتامیه لرستان حضور داشتم که عزیزان در این استان وقتی منتخب لرستان معرفی شد، چه شعفی داشتند. این موضوع نشان‌دهنده این است که تئاتر ملی ما با مسیر تئاتر استانی همراه است. این مسیر را باید در یک فرایند طی کنیم؛ حتما جشنواره تئاتر ملی پشتوانه و کمک‌کننده تئاتر استانی است و امیدواریم همین نقش را برای امسال هم داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: فکر می‌کنم همین که ما در چنین شرایطی جشنواره برگزار کردیم، شگفتانه امسال است. اینکه در شرایط اجتماعی متفاوتی قرار داریم و تئاتر زنده است، شگفتانه امسال است و کم اهمیت نیست.

وی اضافه کرد: تلاش ما در فضای جشنواره، مدیریت هزینه‌هاست، یکی از کارهای قابل توجه این بود که بخشی از جشنواره به کرمان منتقل شد افتتاحیه هم در کرمان برگزار شد و بسیار مطلوب و با رونق بود. مدیریت هزینه‌ها در حال اتفاق افتادن است. شرایط کشور خاص است و باید آن را درک کنیم.

صالحی ادامه داد: پیشنهاد دادیم برنامه‌هایی برای سال ۱۴۰۵ در کرمان داشته باشیم، حتی ایده‌ای وجود داشت که به عنوان سال فرهنگی هنری استان‌ها بتوانیم در هر استان برنامه‌هایی را به این مناسبت داشته باشیم و عملا بتوانیم فضای جشنواره‌های فرهنگی هنری بستر استانی را با فضای بهتری طی کنیم. امسال جشنواره جهانی در شیراز بود، جشنواره تئاتر فجر در کرمان افتتاح شد و در سال‌های آینده گسترده‌تر هم خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: امسال در جشنواره تئاتر فجر با توجه به اینکه بخشی از هزینه‌ها به کرمان منتقل شد، هم بخشی از هزینه‌ها کنترل می‌شود و هم امکان حضور رویدادهای فرهنگی هنری در استان‌ها رخ می‌دهد و شعار ایران، تهران نیست محقق خواهد شد. بودجه‌ها را با نگاه مدیریتی پیش می‌بریم نه تقلیل گرایانه. نگاه این است که از کیفیت کم نکنیم؛ امسال هم از نظر کیفیت و هم کمیت تئاترهایی که حضور دارند نمره قابل قبولی می‌گیرند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار امارات به فعالان مجازی درباره پاسخ به عربستان
زنگ انقلاب در مدارس سراسر کشور به صدا درآمد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 12 بهمن 1404+ جدول
پیکان حریفی محبوب برای صدرنشینی/ترکیب احتمالی استقلال
نماد ایران‌خودرو در بورس تعلیق شد
رهبر معظم انقلاب: آمریکا بداند اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
سپاه: اقدام اتحادیه اروپا به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا است
آرایش جدید میز مذاکره؛ دیپلماسی در خط اول، ماشه در آماده‌باش
منابع آگاه : نماینده ویژه آمریکا در امور عراق برکنار شد/ ساویا: کذب است
تیراندازی شدید نزدیک سفارت آمریکا در هائیتی
بیانیه 5 هزار ورزشکار در حمایت از رهبر معظم انقلاب
مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد
دستور قالیباف برای پیگیری وضعیت وابستگان نظامی اروپا در سفارتخانه‌ها
ادعای عجیب ترامپ در مورد نفت ایران
زلزله خسارتی به پالایشگاه‌های پارس جنوبی وارد نکرد
تاجرنیا از مدیرعاملی علی نظری جویباری دفاع کرد
قیمت گوشت قرمز امروز 12 بهمن 1404 + جدول
تولید را متوقف نمی‌کنیم، اما ظالم را کنار می‌گذاریم
حمایت نمادین نمایندگان مجلس از سپاه
اسناد اپستین تلاش برای غارت دارایی‌های لیبی را فاش کرد
اطلاعیه دفتر پزشکیان درباره حوادث دی‌ماه تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود
قطعی اینترنت، ترافیک پست تا 60 درصد کاهش یافت
یک تنگه، یک بحران، صدها میلیارد دلار ریسک
کامبک پرگل لیورپول مقابل نیوکاسل
یوسف پزشکیان: امید را از دست ندهیم
بازی بزرگ تهران؛ دیپلماسی در صحنه، بازدارندگی پشت پرده
هشدار نارنجی هواشناسی در تهران
درک اجتماعی و قدرت سیاسی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 12 بهمن 1404+ جدول
ترامپ: در توافق مدنظر ما با ایران، جایی برای سلاح هسته‌ای نیست
سیاستگذاری در چارچوب حکمرانی
ترامپ از جان ایران چه می‌خواهد؟
توقیف 2 نفتکش توسط مالزی به اتهام انتقال نفت به ارزش 130 میلیون دلار
ترامپ: هنوز درباره ایران تصمیم نهایی نگرفته‌ام
پادکست| ذوالقرنین کی بود؟
بارسلونا صدر لالیگا را حفظ کرد
ناوهای هواپیمابر ایران؛ شوک راهبردی برای دکترین دریایی آمریکا
برچسب تروریستی ناقض حقوق بین‌الملل است
تصادف مرگبار در محور دزفول–شوشتر با 5 کشته و 3 مصدوم
سفیر جدید آمریکا وارد ونزوئلا شد
قالیباف: مردم سپاه را بخشی از خود می‌دانند
زمین‌لرزه 5.2 ریشتری عسلویه را لرزاند
مجلس یکدست سبزپوش شد
نورنما | 12 بهمن، سالروز بازگشت امام خمینی(ره) به میهن گرامی باد
ریاست دوره‌ای شورای امنیت در سایه بحران‌ها
مداردیپلماسی | فرجام جنگی که در ادراک آغاز شده دیپلماسی در میدان تعلیق
عربستان گزارش اکسیوس درباره تغییر موضع ریاض را تکذیب کرد
اعتصاب سراسری در آمریکا علیه سرکوب مهاجران
قطر: در مورد کاهش تنش در منطقه با ایران گفت‌وگو کردیم
ترامپ: با ایران در حال مذاکره هستیم