×
بین الملل
شناسه خبر : 271327
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 19:41
هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در سخنانی تأکید کرد: امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ولی فقیه ماست و در برابر هرگونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: شیخ «نعیم قاسم» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در مراسم تجمع همبستگی مردم لبنان با جمهوری اسلامی ایران و محکومیت اهانت به امام خامنه‌ای که در مجتمع سید الشهداء در حال برگزاری است، به ایراد سخن پرداخت.

وی گفت: ما برای اعلام همبستگی و یاری جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام بخش آن امام سید علی خامنه‌ای در اینجا جمع شده‌ایم، حلول ماه مبارک شعبان؛ ما رسول خدا و ماه ولادت ائمه و زمینه‌ساز ماه مبارک رمضان را به همه مسلمانان تبریک می‌گویم، امام خامنه‌ای برای ما یک ولی فقیه و زمامداری است که در دوره غیبت امام مهدی (عج) مسئولیت را بر عهده دارد و نائب این امام معصوم است و ما به رهبری ولی فقیه ایمان داریم.

وی ادامه داد: در برابر هر گونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

دبیر کل حزب‌الله گفت: آمریکا از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی، رویارویی با آن را آغاز کرد و جنگ با جمهوری اسلامی ایران را به واسطه عراق به مدت ۸ سال آغاز کرد.

شیخ نعیم قاسم افزود: ما به جمهوری اسلامی درود می‌فرستیم و می‌گوییم که تاج سر ماست و به رهبر انقلاب اسلامی نیز می‌گوییم که ما همواره در کنار شما هستیم، امام خامنه‌ای ولی امر ما و رهبر ماست و هر گونه تهدیدی علیه او به معنای تهدید علیه ده‌ها میلیون نفر است، وقتی ترامپ، امام خامنه‌ای را تهدید می‌کند در واقع ده‌ها میلیون نفری را که پیرو وی هستند، تهدید کرده است، ما باید با تمام توان و آمادگی با این تهدید مقابله کنیم چرا که هر گونه تعرض به امام خامنه‌ای به منزله ترور ثبات و اوضاع منطقه و جهان است به دلیل آنکه طرفداران و دوستداران ولی فقیه گسترده هستند.

وی تأکید کرد: ما به مقابله با این تهدید توجه داریم و آن را تهدیدی برای خود می‌دانیم و اختیار کامل برای اتخاذ هر آنچه برای مقابله مناسب می‌دانیم را داریم. آمریکا از سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) با جمهوری اسلامی مقابله می‌کند چرا که تحمل وجود یک کشور آزاد و مستقل و مرجع مسلمانان و مستضعفان در جهان را ندارد.

دبیر کل حزب‌الله همچنین گفت: آمریکا جنگ علیه ایران را به واسطه عراق آغاز کرد که هشت سال طول کشید و طی آن از انواع سلاح‌ها استفاده کرد و میلیون‌ها دلار برای ساقط کردن ایران هزینه کرد اما در نهایت شکست خورد؛ برپایی جمهوری اسلامی و موفقیت انقلاب آن، بزرگ‌ترین ضربه به آمریکا و اسرائیل بود؛ ایران در جنگ ۱۲ روزه نیز پایداری کرد و توانست تحت رهبری امام خامنه‌ای طرح‌های آمریکا و اسرائیل را به شکست بکشاند.

وی تأکید کرد: دشمنان با فشار اقتصادی قصد فروپاشی ایران از داخل را داشتند و آن‌ها خرابکاران را به میان تظاهرات‌کنندگان فرستادند که نیروهای امنیتی و مردم را هدف قرار دادند و مساجد و خودروها و مراکز را آتش زدند.

شیخ نعیم قاسم گفت: طی دو ماه گذشته طرف‌های زیادی، این سوال روشن را در مورد مداخله ما در صورت حمله آمریکا و اسرائیل علیه ایران پرسیدند و پاسخ ما این بود: در تجاوز احتمالی، ما هدف قرار می‌گیریم و برای دفاع مصمم هستیم و در آن زمان، درباره اینکه چگونه رفتار کنیم، مداخله یا عدم مداخله، تصمیم می‌گیریم اما بی‌طرف نیستیم؛ چه کسی گفته که دفاع تنها به برابری قدرت منحصر می‌شود؟ دفاع یعنی اجازه ندادن به دشمن برای تحقق اهدافش.

وی افزود: برخی‌ها طرح‌ریزی می‌کردند که لبنان به بخشی از «اسرائیل» تبدیل شود و اراضی لبنان را به آن بفروشند، ما حامی حق، شرافت، وطن، آزادسازی اراضی، وفاداری به شهدا و خانواده‌های شریفی هستیم که جانفشانی کرده و همچنان فداکاری می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر