×
بین الملل
شناسه خبر : 271327
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 19:41
هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در سخنانی تأکید کرد: امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ولی فقیه ماست و در برابر هرگونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: شیخ «نعیم قاسم» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در مراسم تجمع همبستگی مردم لبنان با جمهوری اسلامی ایران و محکومیت اهانت به امام خامنه‌ای که در مجتمع سید الشهداء در حال برگزاری است، به ایراد سخن پرداخت.

وی گفت: ما برای اعلام همبستگی و یاری جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام بخش آن امام سید علی خامنه‌ای در اینجا جمع شده‌ایم، حلول ماه مبارک شعبان؛ ما رسول خدا و ماه ولادت ائمه و زمینه‌ساز ماه مبارک رمضان را به همه مسلمانان تبریک می‌گویم، امام خامنه‌ای برای ما یک ولی فقیه و زمامداری است که در دوره غیبت امام مهدی (عج) مسئولیت را بر عهده دارد و نائب این امام معصوم است و ما به رهبری ولی فقیه ایمان داریم.

وی ادامه داد: در برابر هر گونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

دبیر کل حزب‌الله گفت: آمریکا از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی، رویارویی با آن را آغاز کرد و جنگ با جمهوری اسلامی ایران را به واسطه عراق به مدت ۸ سال آغاز کرد.

شیخ نعیم قاسم افزود: ما به جمهوری اسلامی درود می‌فرستیم و می‌گوییم که تاج سر ماست و به رهبر انقلاب اسلامی نیز می‌گوییم که ما همواره در کنار شما هستیم، امام خامنه‌ای ولی امر ما و رهبر ماست و هر گونه تهدیدی علیه او به معنای تهدید علیه ده‌ها میلیون نفر است، وقتی ترامپ، امام خامنه‌ای را تهدید می‌کند در واقع ده‌ها میلیون نفری را که پیرو وی هستند، تهدید کرده است، ما باید با تمام توان و آمادگی با این تهدید مقابله کنیم چرا که هر گونه تعرض به امام خامنه‌ای به منزله ترور ثبات و اوضاع منطقه و جهان است به دلیل آنکه طرفداران و دوستداران ولی فقیه گسترده هستند.

وی تأکید کرد: ما به مقابله با این تهدید توجه داریم و آن را تهدیدی برای خود می‌دانیم و اختیار کامل برای اتخاذ هر آنچه برای مقابله مناسب می‌دانیم را داریم. آمریکا از سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) با جمهوری اسلامی مقابله می‌کند چرا که تحمل وجود یک کشور آزاد و مستقل و مرجع مسلمانان و مستضعفان در جهان را ندارد.

دبیر کل حزب‌الله همچنین گفت: آمریکا جنگ علیه ایران را به واسطه عراق آغاز کرد که هشت سال طول کشید و طی آن از انواع سلاح‌ها استفاده کرد و میلیون‌ها دلار برای ساقط کردن ایران هزینه کرد اما در نهایت شکست خورد؛ برپایی جمهوری اسلامی و موفقیت انقلاب آن، بزرگ‌ترین ضربه به آمریکا و اسرائیل بود؛ ایران در جنگ ۱۲ روزه نیز پایداری کرد و توانست تحت رهبری امام خامنه‌ای طرح‌های آمریکا و اسرائیل را به شکست بکشاند.

وی تأکید کرد: دشمنان با فشار اقتصادی قصد فروپاشی ایران از داخل را داشتند و آن‌ها خرابکاران را به میان تظاهرات‌کنندگان فرستادند که نیروهای امنیتی و مردم را هدف قرار دادند و مساجد و خودروها و مراکز را آتش زدند.

شیخ نعیم قاسم گفت: طی دو ماه گذشته طرف‌های زیادی، این سوال روشن را در مورد مداخله ما در صورت حمله آمریکا و اسرائیل علیه ایران پرسیدند و پاسخ ما این بود: در تجاوز احتمالی، ما هدف قرار می‌گیریم و برای دفاع مصمم هستیم و در آن زمان، درباره اینکه چگونه رفتار کنیم، مداخله یا عدم مداخله، تصمیم می‌گیریم اما بی‌طرف نیستیم؛ چه کسی گفته که دفاع تنها به برابری قدرت منحصر می‌شود؟ دفاع یعنی اجازه ندادن به دشمن برای تحقق اهدافش.

وی افزود: برخی‌ها طرح‌ریزی می‌کردند که لبنان به بخشی از «اسرائیل» تبدیل شود و اراضی لبنان را به آن بفروشند، ما حامی حق، شرافت، وطن، آزادسازی اراضی، وفاداری به شهدا و خانواده‌های شریفی هستیم که جانفشانی کرده و همچنان فداکاری می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد