×
بین الملل
شناسه خبر : 271327
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 19:41
هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

هشدار دبیر کل حزب الله به هر گونه تجاوز علیه ایران: بی‌طرف نمی‌مانیم

دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در سخنانی تأکید کرد: امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، ولی فقیه ماست و در برابر هرگونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

نورنیوز- گروه بین الملل: شیخ «نعیم قاسم» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان در مراسم تجمع همبستگی مردم لبنان با جمهوری اسلامی ایران و محکومیت اهانت به امام خامنه‌ای که در مجتمع سید الشهداء در حال برگزاری است، به ایراد سخن پرداخت.

وی گفت: ما برای اعلام همبستگی و یاری جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام بخش آن امام سید علی خامنه‌ای در اینجا جمع شده‌ایم، حلول ماه مبارک شعبان؛ ما رسول خدا و ماه ولادت ائمه و زمینه‌ساز ماه مبارک رمضان را به همه مسلمانان تبریک می‌گویم، امام خامنه‌ای برای ما یک ولی فقیه و زمامداری است که در دوره غیبت امام مهدی (عج) مسئولیت را بر عهده دارد و نائب این امام معصوم است و ما به رهبری ولی فقیه ایمان داریم.

وی ادامه داد: در برابر هر گونه تجاوزی علیه ایران بی طرف نخواهیم بود.

دبیر کل حزب‌الله گفت: آمریکا از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی، رویارویی با آن را آغاز کرد و جنگ با جمهوری اسلامی ایران را به واسطه عراق به مدت ۸ سال آغاز کرد.

شیخ نعیم قاسم افزود: ما به جمهوری اسلامی درود می‌فرستیم و می‌گوییم که تاج سر ماست و به رهبر انقلاب اسلامی نیز می‌گوییم که ما همواره در کنار شما هستیم، امام خامنه‌ای ولی امر ما و رهبر ماست و هر گونه تهدیدی علیه او به معنای تهدید علیه ده‌ها میلیون نفر است، وقتی ترامپ، امام خامنه‌ای را تهدید می‌کند در واقع ده‌ها میلیون نفری را که پیرو وی هستند، تهدید کرده است، ما باید با تمام توان و آمادگی با این تهدید مقابله کنیم چرا که هر گونه تعرض به امام خامنه‌ای به منزله ترور ثبات و اوضاع منطقه و جهان است به دلیل آنکه طرفداران و دوستداران ولی فقیه گسترده هستند.

وی تأکید کرد: ما به مقابله با این تهدید توجه داریم و آن را تهدیدی برای خود می‌دانیم و اختیار کامل برای اتخاذ هر آنچه برای مقابله مناسب می‌دانیم را داریم. آمریکا از سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) با جمهوری اسلامی مقابله می‌کند چرا که تحمل وجود یک کشور آزاد و مستقل و مرجع مسلمانان و مستضعفان در جهان را ندارد.

دبیر کل حزب‌الله همچنین گفت: آمریکا جنگ علیه ایران را به واسطه عراق آغاز کرد که هشت سال طول کشید و طی آن از انواع سلاح‌ها استفاده کرد و میلیون‌ها دلار برای ساقط کردن ایران هزینه کرد اما در نهایت شکست خورد؛ برپایی جمهوری اسلامی و موفقیت انقلاب آن، بزرگ‌ترین ضربه به آمریکا و اسرائیل بود؛ ایران در جنگ ۱۲ روزه نیز پایداری کرد و توانست تحت رهبری امام خامنه‌ای طرح‌های آمریکا و اسرائیل را به شکست بکشاند.

وی تأکید کرد: دشمنان با فشار اقتصادی قصد فروپاشی ایران از داخل را داشتند و آن‌ها خرابکاران را به میان تظاهرات‌کنندگان فرستادند که نیروهای امنیتی و مردم را هدف قرار دادند و مساجد و خودروها و مراکز را آتش زدند.

شیخ نعیم قاسم گفت: طی دو ماه گذشته طرف‌های زیادی، این سوال روشن را در مورد مداخله ما در صورت حمله آمریکا و اسرائیل علیه ایران پرسیدند و پاسخ ما این بود: در تجاوز احتمالی، ما هدف قرار می‌گیریم و برای دفاع مصمم هستیم و در آن زمان، درباره اینکه چگونه رفتار کنیم، مداخله یا عدم مداخله، تصمیم می‌گیریم اما بی‌طرف نیستیم؛ چه کسی گفته که دفاع تنها به برابری قدرت منحصر می‌شود؟ دفاع یعنی اجازه ندادن به دشمن برای تحقق اهدافش.

وی افزود: برخی‌ها طرح‌ریزی می‌کردند که لبنان به بخشی از «اسرائیل» تبدیل شود و اراضی لبنان را به آن بفروشند، ما حامی حق، شرافت، وطن، آزادسازی اراضی، وفاداری به شهدا و خانواده‌های شریفی هستیم که جانفشانی کرده و همچنان فداکاری می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
«رژه پیروزی» در میدان مصلی
تجلی وحدت ملی در وداع با رهبر شهید؛ حضور میلیونی در نماز بر پیکر مطهر
قالیباف: ملت سربلند ایران، حق‌طلبانه در سوگ رهبر خود ایستاد
مراسم بدرقه میلیونی رهبر شهید در آرامش کامل ادامه دارد
میدری: کارگر و کارفرما در نگاه رهبر شهید دو بالِ یک پیکره بودند
کدام فرودگاه‌ها فردا تعطیل هستند؟
تعطیلی پارکینگ‌های حرم امام رضا (ع)
نگاه تمدن‌ساز به خانواده؛ روایت از اندیشه‌های اجتماعی رهبر شهید
نشت اطلاعات 70 هزار نفر در فضای ابری آی‌بی‌ام
گسترش شهرک‌سازی و تهدید معیشت ساکنان جنوب سوریه
چرا بن گویر نمی تواند از مرزهای اسرائیل خارج شود؟
تغییر مسیر کشتی‌ها در تنگه هرمز
آخرین نماز؛ آنجا که اشک، آمین گفت
سوخت کشور پایدار است؛ مردم نگران نباشند
عادل عبدالمهدی: نقش رهبر شهید در مقابله با نظام سلطه تاریخی است
قیمت گوشت قرمز امروز 14 تیر 1405 + جدول
مراکز اسکان زائران در نزدیکی مصلی تهران کجا هستند؟
جنایت هولناک در تهران؛ قاتل 7 روز با جسد همسرش زندگی کرد
آیاجنگ بعدی نزدیک است؟ رمزگشایی از نحوه شکل گیری پازل جدید ترامپ_ نتانیاهو
بغداد زیر فشار سیاسی واشنگتن؛ هشدار درباره باج‌گیری آمریکا
ثبت بیش از 6.4 میلیون سفر با مترو تهران
آمادگی 17 بقعه متبرک قم برای اسکان رایگان بیش از 11 هزار زائر
از نگاه مردم آمریکا چه کشوری دشمن اصلی است؟
بازتاب جهانی نماز بر پیکر رهبر شهید؛ وقتی تهران به اتاق خبر دنیا تبدیل شد
تداوم فعالیت داروخانه‌های کشور در ایام مراسم تشییع رهبر شهید
آتش‌نشانی تهران: مراسم وداع بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است
بزرگ‌ترین مراسم تشییع قبل از انقلاب ایران برای چه کسی بود؟
پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در پی تشییع رهبر شهید؛ جنگ تمام نشده است
سرنوشت تلخ زن ایرانی در دام قاتل سریالی قبرس+جزئیات هولناک
پیش بینی قیمت طلای جهانی / رفت و برگشت طلا در سایه معمای نرخ بهره
سخنگوی ارتش: هر خطای دشمن با پاسخ کوبنده نیروهای مسلح روبه‌رو می‌شود
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های قم
بزرگ‌ترین نماز جماعتِ منظم و با شکوه در تاریخ اسلام
آخرین خبر از نیمکت پرسپولیس؛ تارتار گزینه نهایی سرخپوشان
آخرین اخبار سود سهام عدالت 1405؛ زمان واریز و مبلغ سود برای مشمولان
25 قربانی در گرمای مرگبار آمریکا؛ بحران برق در چند ایالت
پارکینگ های اطراف مصلی اشباع شد/ در پارکینگ‌های ورودی شرق و غرب تهران ظرفیت موجود است
آیت‌الله عیسی قاسم: آیت‌الله شهید خامنه‌ای از مردان آخرت بود
برنامه بازی‌های جام جهانی یکشنبه 14 تیر و بامداد دوشنبه
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره)
تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در 14 تیر
سفیر ایران در آلمان: میراث رهبر شهید الهام‌بخش نسل‌های آینده است
جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
ترافیک نیمه سنگین در چالوس و هراز؛ ورودی‌های تهران هم قفل شد
عاشورا؛ بذر جاودان زندگی
کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود+ جزئیات خرید
بازتولید هویت جمعی
ای دریغا دیر شد دیدار او
سه حسرتی که به دلم ماند
العهد: میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند