×
سیاسی
شناسه خبر : 271304
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 19:17
مومنی: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب تبدیل کرد

مومنی: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب تبدیل کرد

وزیر کشور گقت: متاسفانه پس از چند روز ابتدایی که اعتراضات مردم روند طبیعی خود را طی می‌کرد، دشمنان آن را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کردند.

نورنیوز- گروه سیاسی: اسکندر مومنی در نشست سراسری استانداران با حضور رئیس جمهور گفت: بحمدالله بحران بزرگی را پشت سر گذاشتیم و استانداران در خط مقدم تعامل و ارتباط با مردم بودند.

وی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی حق اعتراض مردم به رسمیت شناخته شده است، اضافه کرد: همواره در کشور صدای مردم شنیده و با اعتراضات با خویشتن‌داری رفتار شده است؛ متاسفانه پس از چند روز ابتدایی که اعتراضات مردم روند طبیعی خود را طی می‌کرد، دشمنان آن را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کردند.

وزیر کشور گفت: از همان روزهای ابتدایی رئیس محترم جمهور و وزرا نشست‌هایی را با اصناف و اقشار مختلف مردم ترتیب دادند و تصمیمات خوبی هم گرفته شد؛ اما به تدریج نقش سرویس‌های جاسوسی در میدان افزایش پیدا کرد.

مومنی تاکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم و سرمایه اجتماعی را ترمیم و بازسازی کنیم؛ همچنان موضوع معیشت مردم در اولویت قرار دارد. محله محوری و موضوع واردات کالاهای اساسی از طریق استان های مرزی دو دستور کار اصلی این جلسه در همین راستاست.

وزیر کشور با بیان اینکه استانداران در خط مقدم تعامل و ارتباط موثر با مردم و همواره گوش شنوا برای شنیدن مشکلات، اعتراضات و پیشنهادهای آنها هستند، گفت: باید به مجروحین و مصدومین و خانواده‌های جانباختگان حوادث اخیر رسیدگی و توجه شود و استانداران در این زمینه برنامه‌ریزی کنند.

وی بر گفت‌وگوی مداوم با مردم تاکید کرد و خطاب به استانداران گفت: باید از هر فرصتی برای تعامل مستقیم با مردم در سطوح مختلف و شنیدن صدای اعتراض آن‌ها استفاده کنید.

در بخش دیگری از این جلسه سید محمد بطحایی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به ارائه گزارشی از اهم اقدامات انجام شده از زمان ابلاغ برنامه شبکه مدیریت محله محور توسط وزیر کشور گفت: خوشبختانه پیشرفت‌های قابل توجهی در این طرح انجام شده است.

وی اظهار کرد: در چهار ماهی که از ابلاغ این برنامه گذشته، جلسات راهبری به ریاست استانداران، معاونان سیاسی و فرمانداران تشکیل شده و تاکنون ۱۳۴۵۶ محله در سراسر کشور تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

بطحایی با تاکید بر توجه به تفاوت‌های محلی در استان‌های مختلف، تقویت رویکرد گفت‌وگوی اجتماعی را از نقاط قوت این طرح دانست و اضافه کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان و هیئت‌های اندیشه ورز، افزایش نظارت و کنترل بر عملکرد دستگاه‌ها، مدیریت هوشمند و توزیع عادلانه منابع از مهمترین نقاط قوت این طرح است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: فعال شدن شورای اجتماعی استان و شورای راهبری برنامه اقدام محله‌محور می‌تواند در پیشبرد این طرح سهم به سزایی داشته باشد.

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور نیز گزارشی از آمار ثبت نام داوطلبان شوراهای اسلامی شهر در سراسر کشور ارائه کرد.

در ادامه این نشست همچنین استانداران نقطه‌نظرات، تجربیات و پیشنهادهای خود را در خصوص طرح محله‌محوری، نهادهای مدنی و تشکل‌های مردمی، بهبود معیشت مردم، تمرکززدایی از مرکز، تأمین کالاهای اساسی بدون نیاز به خروج ارز از کشور و موضوع ناترازی در حضور رئیس‌جمهور بیان کردند.


نظرات

آخرین اخبار
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند