×
سیاسی
شناسه خبر : 271295
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 17:50
لاریجانی: نیروهای امنیتی سرخط‌های اغتشاشگران را شناسایی کردند

لاریجانی: نیروهای امنیتی سرخط‌های اغتشاشگران را شناسایی کردند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: سر خط‌های اغتشاشگران را نیروهای امنیتی شناسایی و برخی را هم دستگیر کردند که البته برخی از اینها فریب خورده بودند.

نورنیوز-گروه سیاسی: علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در پانزدهمین همایش سراسری مدیران و هادیان سیاسی نیروهای مسلح اظهار داشت: در جنگ دوازده روزه، بعد از اینکه عملیات نظامی را شروع کردند، گفتند حالا ملت بیرون بریزید، نقشه آنها این بود که مردم ما را به خیابان بکشانند، اما موفق نشدند؛ از همان روز تمام تلاش‌شان را کردند تا این اتفاق به هر نحوی شکل بگیرد. از این رو در اغتشاشات اخیر شرایط اقتصادی و اعتراضات مسالمت‌آمیز را به اغتشاشات خیابانی مبدل کردند.

لاریجانی افزود: ترامپ این را لو داد و اعلام کرد اگر بحران اجتماعی ایجاد شود، ما عملیات نظامی می‌کنیم، تاکتیک آمریکا این بار جابه‌جا شد، این بار آمدند همبستگی مردم را بشکنند و بعد حمله نظامی را انجام دهند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: دشمنان ما عامل اصلی را که نقطه قوت در جنگ دوازده روزه بود، هدف گرفته‌اند.

وی گفت: بی‌شک مشکلات اقتصادی وجود دارد و دولت و بخش‌های مختلف باید رسیدگی کنند، اما باید توجه داشت که دشمن از این بستر به دنبال اهداف خودش است. دشمنان اغتشاشات اخیر را در چهار مرحله تجمع مردمی، ترور، اغتشاش و در نهایت حمله نظامی خلاصه کرده بودند که با توجه به اتحاد مردم همانند جنگ دوازده روزه شکست خوردند.

لاریجانی تصریح کرد: اغتشاشگران یک گروه شبه تروریستی شهری هستند. سه تا چهار ماه پیش هم صهیونیست‌ها گفتند که ما از ساختارهایی که در ایران ایجاد کردیم برای یک ماجرای جدید در ایران استفاده می‌کنیم، و این همان ساختار است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با ابراز اینکه دشمن نماد هویت ملی را هدف قرار داد، گفت: دشمن به‌دنبال این بود که نماد هویت ایران را که همان پرچم ایران، مجسمه حاج قاسم، هویت دینی (مساجد و قرآن) است، هدف قرار بدهد و از مردم بگیرد.

وی تصریح کرد: مگر نمی‌گفتند که مشکلات اقتصادی است؛ پس چرا باید فروشگاه‌ها را غارت کرد و آتش زد؟ پس مسئله صرفاً اقتصاد نیست! اینجا سؤال مطرح می‌شود؛ آیا یک بحران امنیتی این مشکلات اقتصادی را عمیق‌تر می‌کند یا سبک‌تر می‌کند؟

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی گفت: ملت هوشیار هستند؛ اما هدف دشمن این است که جامعه را از انسجام بیندازند و دو گروه جامعه را به جان هم بیندازند؛ دشمنان ملت ایران را نمی‌شناسند و تصور می‌کنند که تنش‌های تروریستی شهری را به وجود می‌آورند و بعد می‌توانند عملیات نظامی کنند! ملت ایران نشان داده است که وقتی کیان ملتش مورد تعرض قرار می‌گیرد تا پای جان می‌ایستند و به سادگی نمی‌شود ملت ایران را جلوی حق قرار داد. چنانچه در حماسه ۲۲ دی‌ماه این مسئله دیده شد.

وی ادامه داد: سر خط‌های اغتشاشگران را نیروهای امنیتی شناسایی و برخی را هم دستگیر کردند که البته برخی از اینها فریب خورده بودند؛ اما ما مواردی زیادی داشتیم که سلاح‌هایی مانند ژ۳ و کلت وارد میدان کردند؛ اینها افرادی نیستند که از خانه برای سر دادن شعار بیرون آمده باشند و اینها ساماندهی شده هستند.

لاریجانی گفت: وقتی این افراد سریع به سمت مراکز نظامی و انتظامی می‌روند تا سلاح به دست بیاورند، یعنی دنبال جنگ داخلی هستند. این رفتارها وضع اقتصادی موجود را هم دچار فراز و فرودهای شدید می‌کند؛ اینکه کشور را در حال اضطرار نشان بدهی، همان جنگی است که دشمنان به دنبال آن هستند.


نظرات

آخرین اخبار
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!