×
سیاسی
شناسه خبر : 271282
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 17:01
نماینده دائمی ایران در ژنو: برای هر سناریویی آماده‌ایم

نماینده دائمی ایران در ژنو: برای هر سناریویی آماده‌ایم

«علی بحرینی» نماینده دائمی ایران در سازمان‌های بین‌المللی در ژنو گفت که مقامات ایران برای هر سناریویی در ارتباط با کشورشان، از جمله حمله‌ای متجاوزانه از سوی آمریکا آماده هستند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نماینده دائمی ایران در ژنو در جمع خبرنگاران با تاکید بر این که ایران برای هرگونه سناریوی احتمالی، از جمله حمله‌ای متجاوزانه از سوی آمریکا آماده است، بیان کرد که برخی از کشورها پیشنهاد تبادل پیام میان تهران و واشنگتن را ارائه کرده‌اند.

 «علی بحرینی» نماینده دائمی ایران در سازمان‌های بین‌المللی در ژنو گفت که مقامات ایران برای هر سناریویی در ارتباط با کشورشان، از جمله حمله‌ای متجاوزانه از سوی آمریکا آماده هستند.

اظهارات بحرینی در پی برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای با ارسال و استقرار جنگ‌افزارهای بیشتر آمریکا به منطقه غرب آسیا و اظهارات جنگ‌طلبانه مقامات آمریکایی علیه ایران مطرح شده است.

خبرگزاری روسی تاس گزارش داد که بحرینی در جمع خبرنگاران در ژنو گفت: «مسلما آمریکا غیرقابل پیش‌بینی است. بنابراین ما برای هر سناریویی، از جمله هرگونه تجاوز احتمالی آماده هستیم.»

او در همین حال تاکید کرد که تهران در حال حاضر «درباره احتمال هر اقدام جدی علیه ایران ارزیابی یا اطلاعاتی ندارد.»

بحرینی با اشاره به رویکرد آمریکا گفت که جهان «با کشوری بسیار مستکبر و متخاصمی روبه‌روست که هیچ احترامی برای اصول منشور سازمان ملل قائل نیست و آماده است برای دنبال کردن منافع خود مرتکب هرگونه تخطی شود.»

نماینده ایران در ژنو همچنین درباره دیپلماسی تهران-واشنگتن گفت که آمریکا و ایران فعلا از یک کانال ارتباطی پایدار برخوردار نیستند.

او بیان کرد: «پیام‌هایی غیررسمی میان وزیر امور خارجه ما آقای «عباس عراقچی» و «ویتکاف»(مذاکره‌کننده ارشد آمریکا) درباره مسائل مختلفی تبادل می‌شود اما به سختی می‌توان آن را مذاکره خواند.»

بحرینی گفت که شماری از کشورها «پیشنهاد می‌دهند که پیام‌هایی میان ایران و آمریکا در حوزه‌های مختلف مبادله کنند» و این «توضیحی برای احتمال برگزاری مذاکرات است اما تا جایی که من مطلعم، این امر هنوز به مذاکرات قابل توجهی میان طرفین منجر نشده است.»

این دیپلمات ارشد ایرانی همچنین با اشاره به حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران درماه ژوئن و در میانه مذاکرات غیرمستقیم آمریکا با ایران به خبرنگاران گفت که در مذاکرات غیرمسقتیم پیشین این واشنگتن بود که «با اجازه دادن به حمله اسرائیل به ایران و مشارکت مستقل در این حمله به ایران» باعث پایان یافتن مذاکرات میان دو طرف.

توضیحات بحرینی در پی این ارائه شده است که اخیرا یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شد اطلاعات و گزارش‌های ارسالی از اراضی اشغالی به آمریکا با شک و ظن بسیار شدید از ناحیه هیات حاکمه آمریکا، به ویژه ویتکاف و «جرد کوشنر» داماد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و یکی از مذاکره‌کنندگان او در غرب آسیا مواجه است و گلایه کرد که ویتکاف به مثابه واسطه بین ایران و آمریکا عمل کرده و مانع از حمله آمریکا به ایران شده است.

این رسانه همچنین ادعا کرد که ویتکاف یک پیام در پیام‌رسان واتس‌آپ از عباس عراقچی به همراه یک تضمین کتبی از رئیس‌جمهور پزشکیان به ترامپ داده تا او را ترغیب به تعویق حمله به ایران کند.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز هوایی آمریکا به جنوب ایران؛ تایید حملات در سیریک و حاجی‌آباد/ تکذیب حمله به 4 شهر
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
انگلیس (6) - فرانسه (4)/ مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت