×
سیاسی
شناسه خبر : 271225
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 12:27
اژه‌ای: برخی هنوز از تجربه گذشته عبرت نگرفته و توصیه به مذاکره می‌کنند

اژه‌ای: برخی هنوز از تجربه گذشته عبرت نگرفته و توصیه به مذاکره می‌کنند

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، با تأکید بر ضرورت مقابله همه‌جانبه با فساد اقتصادی و حمایت از فعالان سالم اقتصادی، هشدار داد که دشمن با جنگ اقتصادی و اغتشاشات قصد فشار بر مردم را دارد. وی تصریح کرد که تجربه گذشته نشان می‌دهد توصیه به مذاکره با دشمن بی‌ثمر است.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۶ بهمن) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با  تبریک ایام و اعیاد شعبانیه، به تبیین و تشریح برخی مسائل روز کشور پرداخت و مشخصاً بر اهمیت مبارزه بی‌امان با فساد اقتصادی تاکید کرد و گفت: امروز مبارزه با فساد اقتصادی مهم‌تر از مقاطع پیشین است؛ باید در راستای ریشه‌کن کردن فساد اقتصادی و مقابله با مفسدان اقتصادی، اقدامات مؤثر و بازدارنده‌ای را در دستور کار قرار دهیم؛ این امر نیز صرفاً منحصر به قوه قضاییه نیست و برای این مهم، همه قوا و دستگاه‌های ذیصلاح باید به میدان بیایند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: دشمن درصدد است تا فشار و محاصره اقتصادی خود را بر علیه ملت ایران تشدید کند و به دنباله آن، چنانچه توانست مجدداً اغتشاشات و اعمال تروریستی و سپس تجاوز نظامی به راه بیندازد؛ البته دشمن قطعاً در هیچکدام از سناریوهایی که طراحی کرده، به فضل الهی به توفیق نمی‌رسد، اما ما نیز باید بسیار هوشیار باشیم و اجازه ندهیم در میانه جنگ اقتصادیِ همه‌جانبه دشمن، عده‌ای از عناصر سودجو، سوداگر و مفسد، عرصه را بر مردم و معیشت مردم تنگ کنند؛ قطعاً با این عناصر قاطعانه و بدون مماشات و منطبق با موازین قانونی برخورد خواهیم کرد؛ همانطور که وفق قانون و عدالت، در نهایت قاطعیت و بدون کوچکترین مسامحه‌ای با مرتکبان اعمال تروریستی و آشوبگری برخورد می‌کنیم.

رئیس عدلیه محاکمه و مجازات تروریست‌ها و اغتشاشگران خیابانی و ایضاً محاکمه و مجازات مفسدان اقتصادی را به مثابه دو بال دانست و تصریح کرد: ما معتقدیم به همان میزان که محاکمه و مجازات عناصر تروریست و اغتشاشگر که شنیع‌ترین جنایات را در حق مردم و مدافعان امنیت مرتکب شدند، مهم است، مقابله با بسترسازان این فضا و سودجویان و مفسدانی که در راستای مقاصد و اغراض دشمن، معیشت مردم و اقتصاد کشور را نیز نشانه گرفته‌اند، مهم است.

رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن اشاره به مختصات و مشخصات جنگ اقتصادی دشمن علیه ملت ایران، افزود: باید بصورت همه‌جانبه و با تمام توان به مقابله با جنگ و محاصره اقتصادی دشمنِ غدّار بپردازیم؛ در این راه، علاوه بر مبارزه بی‌امان و عالمانه با فساد اقتصادی و خشکاندن ریشه‌های فساد، باید نهایت حمایت را از فعالان سالم اقتصادی و بنگاه‌های تولیدی به عمل آوریم؛ در این مسیر، وزارتخانه‌ها و نهادهای اثرگذار، به میدان بیایند؛ وزارتخانه‌های نفت، اقتصاد، صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی، در امر مسدود کردن منافذ فساد و ایضاً جهش تولید و رونق اقتصاد، اقدامات مؤثری را در دستور کار قرار دهند؛ ما نیز در قوه قضاییه قطعاً حامی و کمک‌کار آنها خواهیم بود؛ چرا امروز این التهابات در بازار ما و در قضیه‌ی ارز بوجود می‌آید؟ وی

ادامه داد:کسانی هستند که قصد فعالیت سالم و مولد اقتصادی را دارند و می‌گویند ما حتی ارز نیز نمی‌خواهیم، فقط مسئولان موانع را از مقابل ما بردارند؛ کسانی هستند که می‌گویند ما با اعتباری که داریم، می‌توانیم با ارز خودمان کالا وارد کشور کنیم و با قیمتی پایین‌تر از قیمت موجود در بازار، آن کالا را به دست مصرف‌کنندگان برسانیم؛ قطعاً باید از این فعالان سالم اقتصادی که در میانه جنگ تحمیلی اقتصادی، به فکر عظمت و عزت کشور هستند، حمایت همه‌جانبه کرد و موانع را از مقابل آنان برداشت.

رئیس عدلیه در ادامه با انتقاد از جریانات گفت: متأسفانه عده‌ای هنوز از گذشته عبرت نگرفته‌اند و مایل به تجربه‌ی مجدد راه‌ها و مسیرهای شکست خورده‌اند؛ آنها مدام توصیه به مذاکره می‌کنند! آنها همه مسیرهای مقابله با تعدیات و زورگویی‌های دشمن را مسدود می‌دانند و مدام نسخه مذاکره با دشمن غدّار را می‌پیچند؛ سؤالی که باید از این جماعت کرد آن است که مگر دشمن غدّار در مقطع پیشین، در میانه مذاکره، جنگ را به ما تحمیل نکرد؟

قاضی‌القضات با تاکید بر عیان بودن صحنه جدال با دشمن، خاطرنشان کرد: اکنون صحنه رویارویی ما با دشمن، بسیار واضح و روشن است؛ دشمن، جنگ ۱۲ روزه را در میانه مذاکره به ما تحمیل کرد و البته به سبب اقتدار ایران اسلامی تسلیم شد و عقب نشست؛ سپس دشمن، اغتشاش و اعمال تروریستی را در داخل کشور تدارک دید و اکنون نیز دل به ثمربخش بودن جنگ همه‌جانبه و محاصره اقتصادی خود بسته است. در واقع، اغتشاشات خیابانی و فشار همه‌جانبه اقتصادی، مراحل دیگری از جنگ ۱۲ روزه دشمن است؛ از سویی دیگر، دشمن سازوبرگ‌های نظامی خود را نیز در منطقه ما آراسته و در راستای عملیات روانی بر علیه اذهان مردم ما، از قریب‌الوقوع بودن تجاوز نظامی سخن می‌گوید؛ این موضوع چه محقق شود یا نشود اینها برنامه‌ها و مَکاید دشمن برای به زانو درآوردن ما و تسلیم کردن ایران اسلامی است؛ امری که به فضل و عنایت الهی، محال است. 

محسنی اژه‌ای در بخشی از سخنانش در نشست امروز با اشاره به در پیش بودن نیمه‌شعبان و میلاد امام زمان (عج) تاکید کرد که امسال مراسم عید نیمه‌شعبان و ولادت امام زمان (عج) باید با شکوه و عظمت بیشتری نسبت به سنوات قبل برگزار شود تا جهانیان بدانند که اعتقاد به مهدویت در میان مردم ایران اسلامی یک اعتقاد راسخ است و بر همین مبنا، ایران اسلامی پنجه در پنجه مستکبران و طواغیت انداخته است.

رئیس قوه قضاییه همچنین کلیه‌ی مسئولان و مقامات قضایی را به حضور در مساجد و اجتماعات مردمی و استماع بدون‌واسطه مسائل و مشکلات مردم و مرتفع کردن آنها در حد توان و مقدورات قانونی، فراخواند.


نظرات

آخرین اخبار
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه
عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید
تغییر ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌ بار در ماه مبارک رمضان
پرده برداری از وارونه‌سازی اغتشاشات1404 در ایران