×
سیاسی
شناسه خبر : 271222
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 13:19
سخنگوی دولت: شرایط کشور ما را موظف به تلاش بیشتر می‌کند

سخنگوی دولت: شرایط کشور ما را موظف به تلاش بیشتر می‌کند

فاطمه مهاجرانی تأکید کرد هرجا مشکل وجود دارد باید سیاست‌گذاری‌ها بازبینی شود و بر ضرورت کار بیشتر در شرایط فعلی کشور تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:فاطمه مهاجرانی در همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز با گرامیداشت یاد جان‌باختگان حوادث اخیر کشور، ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، از حاضران خواست به احترام آنان صلوات و فاتحه بفرستند و سپس با اشاره به مفهوم معنا در زندگی انسان‌ها گفت: برای هر فردی معنای زیستن به شکلی خاص تجلی پیدا می‌کند؛ برای برخی با داشتن امکانات مادی مانند خانه یا خودرو و برای برخی دیگر با داشتن دارایی‌های بیشتر، اما برای خیرین مدرسه‌ساز این معنا در بخشیدن و ایثار شکل می‌گیرد.

وی افزود: این ویژگی دقیقاً همان صفت الهی است که ما هر روز در بسم‌الله الرحمن الرحیم تکرار می‌کنیم؛ خداوندی که هم بخشنده و هم مهربان است.

مهاجرانی با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز تجلی صفات الهی هستند، ادامه داد: شما، مهربانانه می‌بخشید و ترجیح می‌دهید نامی از شما برده نشود. این روحیه نشان‌دهنده بزرگی کار شماست. شما سازندگان آینده ایران و این کشور عزیز هستید؛ کشوری که هزاران سال با همه فراز و فرودهای تاریخی پابرجا مانده و به لطف زحمات شما از این گذرگاه تاریخی نیز عبور خواهد کرد.

وی با مقایسه مدرسه‌سازی با دیگر فعالیت‌های خیرخواهانه گفت: همه کارهای خیر، از کمک به بیماران گرفته تا تأمین جهیزیه، ارزشمند و زیبا هستند، اما مدرسه‌سازی مسیری جریان‌ساز است. شما به انسان‌هایی کمک می‌کنید که در سن رشد و تعالی قرار دارند و قرار است آینده خود و آینده کشور را بسازند.

مهاجرانی با بیان اینکه انسانی که به دانایی مسلح می‌شود، می‌فهمد که باید به دیگران کمک کند و اجازه ندهد دیگران در تنگنای فقر و جهل باقی بمانند افزود: اگر امروز شاهد خشونت در جامعه هستیم، این به آن معناست که باید بیشتر مدرسه بسازیم و بیشتر در حوزه آموزش کار کنیم. هر جا مسئله‌ای وجود دارد، نشانه این است که ما مکلفیم تلاش خود را افزایش دهیم.

مهاجرانی با تأکید بر مسئولیت دولت در این مسیر تصریح کرد: شرایط فعلی کشور ما را موظف می‌کند که بیش از گذشته کار کنیم، نه فقط در حوزه ساخت فیزیکی مدارس، بلکه در بازنگری سیاست‌گذاری‌ها. هر جا مشکلی وجود دارد، باید به خودمان بازگردیم؛ من به‌عنوان عضو دولت باید بررسی کنم که کجای سیاست‌گذاری‌ها نیاز به اصلاح دارد.

وی با اشاره به اقدامات خیرین مدرسه‌ساز گفت: آنچه خیرین انجام می‌دهند صرفاً انجام وظیفه نیست، بلکه ایثار است. این افراد فراتر از وظیفه عمل می‌کنند و از خود می‌گذرند. افتخار بزرگی است که چنین انسان‌هایی در جامعه ما حضور دارند.

سخنگوی دولت پزشکیان به نقش خانواده‌ها در کار خیر اشاره کرد و گفت: هیچ مردی بدون همراهی خانواده‌اش نمی‌تواند کار خیر انجام دهد. کار خیر، کار یک خانواده است. بنابراین باید به افتخار خانواده‌های خیرین ایستاد و قدردان آنان بود.

مهاجرانی از حضور و تلاش‌های مستمر خیرین برای اعتلای آموزش و آینده کشور تشکر کرد و این مسیر را سرمایه‌ای ماندگار برای ایران دانست.


نظرات

آخرین اخبار
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد