×
سیاسی
شناسه خبر : 271217
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 11:51
پرداخت هزینه پزشکی قانونی از خانواده قربانیان تکذیب شد

قوه قضاییه:

پرداخت هزینه پزشکی قانونی از خانواده قربانیان تکذیب شد

قوه قضاییه اعلام کرد که هیچ هزینه‌ای از خانواده جانباختگان و مجروحان حوادث اخیر برای خدمات پزشکی قانونی دریافت نشده است.

نورنیوز-گروه سیاسی:قوه قضاییه در توضیحاتی آورده است:  در ایام اخیر و پس از اغتشاشات و حوادث تروریستی که منجر به شهادت تعداد زیادی از محافظان امنیت، شهروندان و مردم عادی، کادر درمان، نیروهای آتش‌نشانی و ماموران فراجا شد، ضد انقلاب به خبرسازی‌های جعلی و روایت‌های تخیلی روی آورده است.

یکی از این ادعاها که در شبکه‌های اجتماعی و حتی در رسانه‌های رسمی فارسی‌زبان خارج از کشور هم مطرح می‌شود، ماجرای مجروحینی است که در سردخانه‌ها چند روزی در میان اجساد سپری کرده و بعد از مدتی زنده پیدا شده‌اند. 

این روایت‌های تخیلی تا جایی پیش می‌رود که به نقل از مجروح خیالی که در میان جنازه‌ها بوده، روایت شده «افراد مجروح دیگری هم در آن محل بوده‌اند و هر کس صدای ناله‌اش بلند می‌شد نیروهای امنیتی به او تیر خلاص می‌زدند»!

یا در جعل نامه‌ای دیگر «خانواده یک معترض، پس از سه روز جست‌وجوی بی‌وقفه، فرزند خود را در میان پیکرهای جان‌باختگان در کهریزک، زنده، اما به‌شدت مجروح پیدا کردند.»

در قصه دیگری، «فردی برای تحویل جسد پسرش به سردخانه رفته بود آنجا متوجه می‌شود که یکی از بدن‌ها تکان می‌خورد، بی‌خیال پسر خود شده، ۷۰۰ میلیون تومان داده گفته این مجروح پسر من است و او را بیرون آورده است».

این ادعای دروغ و مضحک در حالی مطرح شده است که اساسا از نظر پزشکی امکان اینکه فردی که به شدت زخمی شده و خون زیادی از دست داده است بتواند سه روز در دمای سردخانه، بدون درمان، غذا و آب زنده مانده باشد، وجود ندارد. 

این در حالی است که پیکرهایی که به عنوان متوفی به پزشکی قانونی منتقل می‌شوند توسط پزشک معاینه شده، مرگ آنها ثبت و پس از تکمیل فرایندهای تخصصی به آرامستان‌ها منتقل می‌شوند. 

نگاهی ساده به تمام این روایت‌های تخیلی، نشان می‌دهد که این داستان‌ها زاییده ذهن همان افرادی است که پروژه اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر را طراحی کردند، تعداد کثیری از حافظان امنیت و شهروندان بی گناه را به شهادت رساندند و حالا پس از شکست در میدان و برملا شدن نقشه‌های شومشان، با کمال وقاحت تلاش می‌کنند تا با ساختن انواع روایت‌های کذب و دروغ‌های بزرگ، میدان را در فضای مجازی و مهندسی اذهان به دست بگیرند.

در رابطه با دریافت هزینه از خانواده جانباختگان حوادث اخیر نیز چندین مرتبه این ادعا تکذیب شده است. 

براساس اعلام سازمان پزشکی قانونی، هیچگونه مبلغی بابت ارائه خدمات پزشکی قانونی از خانواده جانباختگان و مجروحان اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر دریافت نشده است.

همانطور که پیشتر نیز اعلام شد، مجددا تاکید می‌شود هموطنان می‌توانند در صورت داشتن هرگونه شکایت در رابطه با این موضوع، گزارش‌های خود را به سامانه ۱۲۷ مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه اعلام کنند.


نظرات

آخرین اخبار
واردات نهاده‌های دامی 10 درصد افزایش یافت
تحول در بازار برق با رقابت شرکت‌های خرده‌فروشی استارت خورد
تنیسور ایرانی به مصاف نماینده رژیم صهیونیستی نرفت
نورنما | نمایش تحسین برانگیز پهپادها در شهر چونچینگ چین
برقراری پرواز روزانه تهران- ارومیه از امروز
عیسی امیدوار، جهانگرد نامدار و مستندساز ایرانی درگذشت
امارات در کمین جایگزینی به جای ایران در جام جهانی 2026
پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در آستانه آغاز
چرا درآمد نفتی اوپک برای سومین سال سقوط کرد؟
تمدید مهلت پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان دانشگاه الزهرا
حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی
حمایت مورینیو از تیم ملی فوتبال ایران
بازگشت 3700 مگاوات نیروگاه حرارتی به مدار تولید
خط و نشان دادستان تهران برای مجرمان اقتصادی
عباسعلی کدخدایی جانشین ذوالقدر شد
دستگیری 7 نفر به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند در ساوه
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دستیاری
بازگشت شبکه برق به شرایط پیش از جنگ
جاده چالوس از ساعت 17 یکطرفه می‌شود
تغییر سکان هدایت تکواندو
موافقت دولت با تغییر مسیر تأمین کالاهای اساسی به تهران
چگونه جنگ ایران پایان دکترین سلطه آمریکا را رقم زد
روابط عمومی فرمانداری بندرلنگه: اخبار مفقودی شناورها در بندر خصب صحت ندارد
عارف: دشمن در جنگ رمضان زیرساخت‌ها و صنایع کشور را هدف گرفت
اعتراض گسترده هنری به حضور اسرائیل در دوسالانه ونیز 2026
نماینده حزب‌الله: هر حمله اسرائیل با پاسخ مقاومت روبه‌رو می‌شود
بازگشت تدریجی پروازهای ایران و عراق به آسمان منطقه
آمار جدید فروش سینماهای ایران در اردیبهشت 1405
چرا ما ابرقدرتیم؟
گسترش شهرک‌سازی اسرائیل محور نشست ویژه شورای امنیت شد
انتقاد معاون دفتر پزشکیان از ضعف اطلاع‌رسانی داخلی
دیدار سخنگوی وزارت خارجه با آیت‌الله مکارم شیرازی
تولید نفت ایران در میادین مختلف بدون اختلال ادامه دارد
تأثیر تنش‌های خاورمیانه بر بازار نفت چین
سیدحسن خمینی: به تصمیم‌گیران کشور اعتماد کنیم
جزئیات برگزاری امتحانات غیرنهایی دانش‌آموزان اعلام شد
ایران با قدرت در جام جهانی 2026 حاضر می‌شود
شهادت مأمور انتظامی خرمشهر در عملیات دستگیری سارقان
هشدار هواشناسی تهران برای پنج روز آینده
خداحافظی با جهانگرد پیشگام ایرانی
بازار گوشت در مسیر افت قیمت با افزایش عرضه داخلی
مسجدجامعی: یک سند می‌تواند یک تمدن درخشان را نشان دهد
جزئیات اتهامات دو زن استرالیایی در پرونده داعش و برده‌داری
تاجگردون: درآمد نفتی اضافه صرف معیشت و دفاع می‌شود
افتتاح 36 کیلومتر جدید از آزادراه حرم تا حرم
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
ادعای رسانه آمریکایی در نفوذ ایران به بدنه نظامی اسرائیل
موج جدید سلب تابعیت مهاجران در آمریکا
سیاست‌های ترامپ و سقوط اعتماد جهانی به آمریکا
چرا قیمت لبنیات مدام افزایش می‌یابد؟