×
اجتماعی
شناسه خبر : 271215
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 13:48
مرگ 241 عابر پیاده در تصادفات پایتخت در سال جاری

مرگ 241 عابر پیاده در تصادفات پایتخت در سال جاری

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار تصادفات فوتی عابرین پیاده در پایتخت و علل وقوع آن‌ها، گفت: 37 درصد از کل تصادفات فوتی پایتخت از ابتدای سال تا کنون به عابرین پیاده اختصاص داشته و در این تصادفات 241نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین برابر آمارهای پلیس، بزرگراه‌ها رکورددار تصادفات عابرین پیاده در ‌پایتخت هستند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ جوانبخت در خصوص آمار تصادفات عابرین پیاده در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا کنون گفت:متاسفانه ۲۴۱ نفر معادل ۳۷ درصد از متوفیان تصادفات شهر تهران فقط به عابرین پیاده اختصاص داشت.این عدد به تنهایی گویای اهمیت این گروه از کاربران ترافیکی است.

وی در بررسی علت های تصادفات عابرین پیاده از ابتدای سال تا کنون اظهار کرد: 
در بحث تصادفات عابرین پیاده عدم توجه به جلو با ۸۰ درصد، مهم ترین علت عدم رویت عابرین پیاده توسط راننده‌هایی است که از آن مسیر عبور می کنند. دلایلی مختلفی مثل تیرگی پوشش عابرین پیاده، ضعف روشنایی و نور معابر و قرار گرفتن در نقاط کور خودروها باعث عدم رویت عابرین پیاده توسط رانندگان می شود.

به گفته جوانبخت، عبور غیر مجاز و غیر ایمن عابرین پیاده در رتبه دوم قرار دارد که ۷درصد تصادفات عابرین پیاده را به خود اختصاص می دهد. همچنین عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در رتبه سوم قرار دارد.

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در ۴۱ درصد از تصادفات فوتی عابر، عابرین پیاده سهم تقصیر داشته‌اند. برابر مواد آئین نامه عابرین پیاده باید از محل های مشخصی که برای آن ها تعریف شده مانند پل های عابر پیاده، گذرگاه عابر پیاده و … تردد کنند و اگر غیر از این باشد در تصادفات سهم تقصیر می گیرند.

سرهنگ جوانبخت در مورد آمار تصادفات فوتی عابرین پیاده در پایتخت بر اساس نوع راه، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا کنون گفت: بزرگراه ها با ۵۲ درصد، خیابان اصلی ۴۳ درصد و
سایر معابر هم ۵ درصد دلایل تصادفات هستند که با توجه به ممنوعیت تردد عابرین پیاده در بزرگراه ها، رتبه دار تصادفات فوتی عابرین پیاده بزرگراه های پایتخت بزرگراه‌ها هستند و از دیدگاه پلیس، عابر پیاده‌ای که تردد از عرض بزرگراه را انتخاب می کند در واقع درکی از خطر ندارد.

وی رکورد دار زمان تصادفات فوتی عابرین پیاده در پایتخت را در بازه زمانی ۲۰:۰۰ تا ۲۴:۰۰ عنوان کرد و گفت: ساعاتی که روشنایی خورشید را نداریم و ترددها پر تکرار است و با نزدیک شدن به ساعات پایانی شب و دیده نشدن عابرین پیاده توسط رانندگان منجر به تصادفات می شود و ۲۹ درصد تصادفات فوتی عابرین در این بازه زمانی رخ داده است.

رئیس مرکز جامع بر خط پلیس راهور تهران بزرگ، گروه سنی ۶۵ سال به بالا را با فراوانی۳۴ درصد را رکورددار گروه سنی متوفیان تصادفات عابرین پیاده در پایتخت عنوان کرد و ادامه داد: این گروه سنی عکس حالت تصادفات خودرو و موتورسیکلت هستند. در واقع در دو کاربر ترافیکی دیگر رکورد دارها،جوانان ۲۰تا۳۰سال هستند. اما فقط در گروه عابرین پیاده شاهد متوفیان با سن بالا هستیم.

سرهنگ جوانبخت در پایان گفت: سرعت بالا و سرعت غیر مجاز یکی از دلایل اصلی فوت عابرین پیاده و سایر کاربران ترافیکی است زیرا در برخورد، شدت آسیب چند برابر می‌شود و از رانندگان تقاضا داریم در هر ساعت از شبانه روز با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا همیشه امکان عکس العمل مناسب را داشته باشند.


نظرات

آخرین اخبار
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه
کاهش شدید ترافیک کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز
اعلام محتمل‌ترین گزینه‌ میزبانی متمرکز لیگ برتر فوتبال
وقتی میز مذاکره روی مین چیده می‌شود
خط لوله‌ای که تنگه هرمز را دور می‌زد، آتش گرفت
کشتی کانتینری با پرچم انگلیس هدف 2 پرتابه قرار گرفت
مأموریت سخت نظامیان اسرائیل در لبنان
کشف منابع جدید گازی در عسلویه
پیام دریادار ایرانی درپی شهادت سردار تنگسیری
نفوذ سایبری به ایمیل رئیس پیشین موساد و افشای اسناد حساس
وال‌ استریت ژورنال از هک 50 دوربین در اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داد
گفت‌وگوی تلفنی نخست وزیر پاکستان و رئیس شورای اتحادیه اروپا
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
زلنسکی: خواهان آتش بس در حوزه انرژی هستیم
حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو و تجهیزات پزشکی نقض آشکار حقوق بین‌الملل است
سی‌ان‌ان: از بین رفتن آواکس، ضربه‌ای جدی به توانایی‌ هوایی آمریکاست
در حمله اسرائیل؛ نظامی لبنانی کشته و 5 نفر زخمی شدند
تشییع پیکر شهید تنگسیری در تهران
بازار سرمایه به صندوق‌های طلا روی خوش نشان نداد
صالحی‌امیری: صیانت از میراث‌فرهنگی، مسئولیتی تمدنی و بین‌نسلی است