×
بین الملل
شناسه خبر : 271206
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:55
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا با مخالفت دموکرات‌ها

احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا با مخالفت دموکرات‌ها

دموکرات‌های سنای آمریکا با بودجه وزارت امنیت داخلی مخالفت کرده‌اند و تحلیلگران احتمال تعطیلی جزیی دولت در هفته آینده را قوی می‌دانند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای آمریکایی پولیتیکو در این ارتباط نوشت: بعد از کشته شدن یک جوان ۳۷ ساله دیگر اهل مینیاپولیس توسط ماموران فدرال در روز شنبه، کنگره آمریکا در مسیر تعطیلی جزیی در هفته آینده به دنبال وعده دموکرات های سنا برای مخالفت با بودجه امنیت داخلی آمریکا حرکت می کند.

چاک شومر رهبر دموکرات اقلیت سنای آمریکا، شنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد این حزب تازمانی که بودجه آمریکا شامل بودجه وزارت امنیت داخلی آمریکا است، به پیشبرد بسته شش لایحه‌ای که قرار است هفته آینده بررسی شود، کمکی نخواهند کرد.

جمهوریخواهان برای عبور از مانع ۶۰ رأی برای پیشبرد لایحه بودجه به حمایت دموکرات‌ها نیاز دارند.

آمریکا

کنگره آمریکا تاکنون بودجه یکسال کامل برای برخی از سازمان های آمریکایی از جمله وزارت کشاورزی، تجارت، کشور و دادگستری را تصویب کرده است اما بودجه برخی از بزرگترین نهادهای آمریکایی از جمله پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) هنوز تصویب نشده اند.

بودجه موقت این وزارتخانه ها که بیش از ۷۵ درصد از هزینه های اختیاری فدرال را تشکیل می دهند، نیمه شب جمعه منتقضی می شود.

یکی از دستیاران دموکرات که خواست نامش فاش نشود، گفته است که دموکرات های سنا عصر روز یکشنبه (به وقت محلی) کنفرانسی تلفنی را برگزار می کنند.

به گفته وی، این تماس تلفنی به آن ها فرصتی می دهد تا درباره گام های بعدی صحبت کنند. طوفان بزرگی که در آمریکا رخ داده است برگزاری جلسات سنا را تحت تاثیر قرار داده است.

دموکرات های سنا در این کنفرانس تلفنی درباره نحوه مدیریت طرح های بودجه دولت که باید تا روز ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) به تصویب برسند بحث خواهند کرد. در صورتی که این بودجه تصویب نشود بخشی از دولت آمریکا تعطیل خواهد شد.

با انتشار گزارش تیراندازی دیگری در مینیاپولیس، برخی از سناتورهای دموکرات که پیشتر قول داده بودند که به پیشرفت اقدامات بودجه دولت کمک خواهند کرد، مخالفت خود را با بودجه وزارت امنیت داخلی ابراز کردند.

در لایحه بودجه سنا این بخش به بودجه وزارت امنیت داخلی و گشت مرزی به عنوان دو نهاد دخیل در عملیات مینه سوتا مربوط می شود.

معترضان به اقدامات خشونت آمیز ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا از صبح شنبه (به وقت محلی) در خیابان‌های مینیاپولیس راهپیمایی کردند و شعارهایی از جمله «شرم» و «آی‌سی‌ای (اداره مهاجرت و گمرک) باید برود» سر دادند.

این تجمعات پس از آن شدت گرفت که یک شهروند ۳۷ ساله آمریکایی صبح شنبه (به وقت محلی) هدف گلوله مأموران فدرال قرار گرفت و جان باخت.

وزارت جنگ آمریکا پیشتر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که قصد دارد یک هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی ارتش این کشور را در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا مستقر کند.

اعتراضات در این شهر نخستین بار پس از تیراندازی مرگبار به «رنی نیکول گود» زنی ۳۷ ساله توسط یک مامور مهاجرتی رخ داد.

دولت فدرال ایالات متحده پیشتر در تاریخ یکم اکتبر ۲۰۲۵ (۹ مهر) به دلیل تصویب نشدن قانون تخصیص بودجه برای سال مالی ۲۰۲۶ تعطیلی خود را آغاز کرد. این تعطیلی ۴۳ روزه، طولانی‌ترین در تاریخ آمریکا بود.


اخبار مرتبط
مجلس نمایندگان آمریکا به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 08:33
مجلس نمایندگان آمریکا به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد
مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد و بودجه بخش عمده نهادهای فدرال را تامین کرد و در عین حال، برای 10 روز دیگر به وزارت امنیت داخلی بودجه موقت اختصاص داد.
تعطیلی موقت دولت آمریکا
شنبه 1404/11/11 ساعت 10:50
تعطیلی موقت دولت آمریکا
دولت فدرال آمریکا پس از توافق سنا بر سر بسته بودجه، تا حدی تعطیل شد. این تعطیلی به دلیل اختلافات بر سر بودجه وزارت امنیت داخلی و واکنش‌ها به تیراندازی مرگبار در مینیاپولیس رخ داد.
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 18:17
گاردین:
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
دولت ایالات متحده روز چهارشنبه وارد سی‌وششمین روز از تعطیلی خود شد و رکورد طولانی‌ترین تعطیلی دولت فدرال را شکست. این تعطیلی رکورد 35 روزه‌ای را شکست که در زمستان سال‌های 2018 و 2019 و در نخستین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ رقم خورده بود؛ زمانی که ترامپ، بودجه دولت را به شرط تأمین اعتبار برای ساخت دیوار در مرز مکزیک امضا نکرد.
تعطیلی دولت آمریکا باعث اعلام وضعیت اضطراری در ایالت ویرجینا شد
جمعه 1404/08/02 ساعت 10:42
تعطیلی دولت آمریکا باعث اعلام وضعیت اضطراری در ایالت ویرجینا شد
فرماندار ایالت ویرجینیا به دلیل توقف برنامه کمک‌های غذایی SNAP ناشی از تعطیلی دولت آمریکا، وضعیت اضطراری اعلام کرد. او هشدار داد که بیش از 850 هزار نفر ممکن است بدون حمایت غذایی بمانند و از دموکرات‌ها خواست بودجه را تصویب کنند.
نظرات

آخرین اخبار
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
توقیف املاک شناسایی‌شده علی کریمی با دستور قضایی
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 21 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
راه‌اندازی 500 دوربین ثبت تخلف جدید در پایتخت تا پایان سال
ادعاهای نتانیاهو علیه چین و خیال پردازی درباره ایران
20هزار استاد دانشگاه آزاد در نوبت دریافت اینترنت
کارشناس مسائل چین: پکن به دنبال حمایت عملیاتی از تهران بدون ورود به تنش نظامی است
ایرلاین های بین‌المللی همچنان از پرواز به اسرائیل اجتناب می‌کنند
راهبردهای عبور از کم‌آبی تهران
بحران «دست‌ودلبازی» در درمان؛ سرم و آنتی‌بیوتیک را هدر ندهید!
چین و آمریکا به دنبال برگزاری مذاکرات تجاری پیش از سفر ترامپ به پکن
سناتور آمریکایی: ایران اهرم فشار قابل توجهی در صحنه جهانی دارد
آخرین جزئیات از وضعیت پرداخت حقوق و معوقات پرستاران
چگونه مدارک گمشده خود را پیدا کنیم؟
در هوای گرم چقدر آب بنوشیم؟
جسد یکی از 2 سرباز آمریکایی مفقود شده در مراکش پیدا شد