×
بین الملل
شناسه خبر : 271206
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/06 ساعت 10:55
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا با مخالفت دموکرات‌ها

احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا با مخالفت دموکرات‌ها

دموکرات‌های سنای آمریکا با بودجه وزارت امنیت داخلی مخالفت کرده‌اند و تحلیلگران احتمال تعطیلی جزیی دولت در هفته آینده را قوی می‌دانند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای آمریکایی پولیتیکو در این ارتباط نوشت: بعد از کشته شدن یک جوان ۳۷ ساله دیگر اهل مینیاپولیس توسط ماموران فدرال در روز شنبه، کنگره آمریکا در مسیر تعطیلی جزیی در هفته آینده به دنبال وعده دموکرات های سنا برای مخالفت با بودجه امنیت داخلی آمریکا حرکت می کند.

چاک شومر رهبر دموکرات اقلیت سنای آمریکا، شنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد این حزب تازمانی که بودجه آمریکا شامل بودجه وزارت امنیت داخلی آمریکا است، به پیشبرد بسته شش لایحه‌ای که قرار است هفته آینده بررسی شود، کمکی نخواهند کرد.

جمهوریخواهان برای عبور از مانع ۶۰ رأی برای پیشبرد لایحه بودجه به حمایت دموکرات‌ها نیاز دارند.

آمریکا

کنگره آمریکا تاکنون بودجه یکسال کامل برای برخی از سازمان های آمریکایی از جمله وزارت کشاورزی، تجارت، کشور و دادگستری را تصویب کرده است اما بودجه برخی از بزرگترین نهادهای آمریکایی از جمله پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) هنوز تصویب نشده اند.

بودجه موقت این وزارتخانه ها که بیش از ۷۵ درصد از هزینه های اختیاری فدرال را تشکیل می دهند، نیمه شب جمعه منتقضی می شود.

یکی از دستیاران دموکرات که خواست نامش فاش نشود، گفته است که دموکرات های سنا عصر روز یکشنبه (به وقت محلی) کنفرانسی تلفنی را برگزار می کنند.

به گفته وی، این تماس تلفنی به آن ها فرصتی می دهد تا درباره گام های بعدی صحبت کنند. طوفان بزرگی که در آمریکا رخ داده است برگزاری جلسات سنا را تحت تاثیر قرار داده است.

دموکرات های سنا در این کنفرانس تلفنی درباره نحوه مدیریت طرح های بودجه دولت که باید تا روز ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) به تصویب برسند بحث خواهند کرد. در صورتی که این بودجه تصویب نشود بخشی از دولت آمریکا تعطیل خواهد شد.

با انتشار گزارش تیراندازی دیگری در مینیاپولیس، برخی از سناتورهای دموکرات که پیشتر قول داده بودند که به پیشرفت اقدامات بودجه دولت کمک خواهند کرد، مخالفت خود را با بودجه وزارت امنیت داخلی ابراز کردند.

در لایحه بودجه سنا این بخش به بودجه وزارت امنیت داخلی و گشت مرزی به عنوان دو نهاد دخیل در عملیات مینه سوتا مربوط می شود.

معترضان به اقدامات خشونت آمیز ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا از صبح شنبه (به وقت محلی) در خیابان‌های مینیاپولیس راهپیمایی کردند و شعارهایی از جمله «شرم» و «آی‌سی‌ای (اداره مهاجرت و گمرک) باید برود» سر دادند.

این تجمعات پس از آن شدت گرفت که یک شهروند ۳۷ ساله آمریکایی صبح شنبه (به وقت محلی) هدف گلوله مأموران فدرال قرار گرفت و جان باخت.

وزارت جنگ آمریکا پیشتر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که قصد دارد یک هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی ارتش این کشور را در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا مستقر کند.

اعتراضات در این شهر نخستین بار پس از تیراندازی مرگبار به «رنی نیکول گود» زنی ۳۷ ساله توسط یک مامور مهاجرتی رخ داد.

دولت فدرال ایالات متحده پیشتر در تاریخ یکم اکتبر ۲۰۲۵ (۹ مهر) به دلیل تصویب نشدن قانون تخصیص بودجه برای سال مالی ۲۰۲۶ تعطیلی خود را آغاز کرد. این تعطیلی ۴۳ روزه، طولانی‌ترین در تاریخ آمریکا بود.


اخبار مرتبط
مجلس نمایندگان آمریکا به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 08:33
مجلس نمایندگان آمریکا به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد
مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه به پایان تعطیلی جزئی دولت رای داد و بودجه بخش عمده نهادهای فدرال را تامین کرد و در عین حال، برای 10 روز دیگر به وزارت امنیت داخلی بودجه موقت اختصاص داد.
تعطیلی موقت دولت آمریکا
شنبه 1404/11/11 ساعت 10:50
تعطیلی موقت دولت آمریکا
دولت فدرال آمریکا پس از توافق سنا بر سر بسته بودجه، تا حدی تعطیل شد. این تعطیلی به دلیل اختلافات بر سر بودجه وزارت امنیت داخلی و واکنش‌ها به تیراندازی مرگبار در مینیاپولیس رخ داد.
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 18:17
گاردین:
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
دولت ایالات متحده روز چهارشنبه وارد سی‌وششمین روز از تعطیلی خود شد و رکورد طولانی‌ترین تعطیلی دولت فدرال را شکست. این تعطیلی رکورد 35 روزه‌ای را شکست که در زمستان سال‌های 2018 و 2019 و در نخستین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ رقم خورده بود؛ زمانی که ترامپ، بودجه دولت را به شرط تأمین اعتبار برای ساخت دیوار در مرز مکزیک امضا نکرد.
تعطیلی دولت آمریکا باعث اعلام وضعیت اضطراری در ایالت ویرجینا شد
جمعه 1404/08/02 ساعت 10:42
تعطیلی دولت آمریکا باعث اعلام وضعیت اضطراری در ایالت ویرجینا شد
فرماندار ایالت ویرجینیا به دلیل توقف برنامه کمک‌های غذایی SNAP ناشی از تعطیلی دولت آمریکا، وضعیت اضطراری اعلام کرد. او هشدار داد که بیش از 850 هزار نفر ممکن است بدون حمایت غذایی بمانند و از دموکرات‌ها خواست بودجه را تصویب کنند.
نظرات

آخرین اخبار
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود