×
سیاسی
شناسه خبر : 271101
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/05 ساعت 18:24
در اغتشاشات از هیچ سلاحی استفاده نکردیم

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا خبر داد؛

در اغتشاشات از هیچ سلاحی استفاده نکردیم

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا گفت: نیرو‌های پلیس در مواجهه با اغتشاشات اخیر از سلاح گرم استفاده نکردند و تنها از ابزار‌های بازدارنده برای حفظ امنیت و جلوگیری از کشتار بهره بردند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ مهدی شریف کاظمی، فرمانده یگان‌های ویژه فراجا در برنامه تلویزیونی «شاهد عینی» به تشریح عملیات یگان‌های ویژه در مواجهه با اعتراضات و اغتشاشات اخیر پرداخت و تأکید کرد: نیروی انتظامی از هیچ سلاح گرم در مواجهه با معترضان استفاده نکرد.

وی همچنین از اقدامات خشونت‌آمیز گروه‌های تروریستی و نقشه‌های شوم آنان برای برهم زدن امنیت کشور سخن گفت.

هیچ سلاحی استفاده نکردیم

سرهنگ کاظمی با اشاره به حوادث ۱۸ دی، اظهار داشت: در شرایط بحرانی و پس از اظهارات ترامپ مبنی بر کمک رساندن به آشوب‌های داخل ایران، که باعث به‌وجود آمدن اغتشاشات از عوامل خارجی و تروریستی شد، نیرو‌های پلیس از هیچ سلاح گرم استفاده نکردند. ما در یگان ویژه فراجا از ابزار‌های بازدارنده همچون ماشین‌های آب پاش، اسلحه پینت بال، خودرو‌های نویز و صوتی برای مدیریت جمعیت استفاده کردیم.

وی افزود: انتقاداتی مبنی بر استفاده از سلاح در این عملیات مطرح شد، اما واقعیت این است که پلیس به هیچ‌وجه از سلاح‌های گرم استفاده نکرد. ما برای حفظ امنیت مردم و جلوگیری از کشتار از ابزار‌های غیرکشنده بهره بردیم.

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا در ادامه گفت: در این جریان، افرادی که به خشونت و کشتار پرداختند، تروریست‌هایی بودند که آموزش دیده و به دنبال تخریب و کشتار بودند. برای مثال، در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس، یکی از همکاران ما به شهادت رسید. این افراد مسلح به تبر و چاقو بودند و به شدت به نیرو‌های پلیس و مردم حمله کردند.

سرهنگ کاظمی همچنین درباره روحیه نیرو‌های پلیس گفت: ما در پلیس قسم خورده‌ایم که جان خود را برای امنیت مردم فدای کنیم. نیرو‌های پلیس ما از تمام طوایف کشور هستند و در برابر تروریست‌ها و اغتشاشگران با جانفشانی ایستاده‌اند. این عملیات نه تنها برای حفاظت از امنیت کشور، بلکه برای حفاظت از جان مردم بی‌گناه بود.

وی در ادامه افزود: ما باید تفاوت بین معترضان واقعی و افرادی که اغفال شده بودند یا به دنبال تخریب و کشتار بودند را تشخیص می‌دادیم. پلیس در شرایط حساس همواره با خویشتن‌داری عمل کرده و از خشونت پرهیز کرده است.

سرهنگ کاظمی با اشاره به حمایت‌های مردم از نیرو‌های پلیس در جریان اعتراضات، گفت: در مراسم تشییع شهدای مدافع امنیت در ۲۲ دی، مردم با احساسات زیادی از شهدای ما حمایت کردند. بچه‌ها و خانواده‌ها کنار خودرو‌ها بودند و برای شهیدان ما گریه می‌کردند. این حمایت‌های مردمی برای ما بسیار ارزشمند بود.

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا در پایان سخنانش به مکتب "سفیر شهدا" اشاره کرد که به تمام نیرو‌های پلیس آموزش می‌دهد که هر یک از آنها نماینده یک شهید هستند و باید جان خود را فدای امنیت مردم کنند.

در یگان ویژه فراجا ما بر اساس مکتب سفیر شهدا عمل می‌کنیم. هر کدام از نیرو‌های پلیس یک سفیر شهید هستند و ما همواره برای حفاظت از مردم و کشور آماده‌ایم.


نظرات

آخرین اخبار
مراسم تشییع شهید صیاد، عبدالله ملاحی در میناب برگزار شد
آخرین خبر از افزابش مبلغ کالابرگ
احمدی شهردار ساری ماند؛ استیضاح شورای شهر تایید نشد
پدافند روسیه: 1951 پهپاد اوکراینی در 24 ساعت منهدم شد
قهرمانی حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال
محکومیت حضور نتانیاهو در مسجدالاقصی
ایستگاه دوحه در سفر عراقچی به نیویورک چقدر مهم است؟
کنگره ناتوان از حل معمای انتقال مرموز قطعات محرمانه اف-35 به هنگ‌ کنگ
مقام سابق ژاپنی: ژاپن نباید فقط به خواسته‌های آمریکا توجه کند
عارف درگذشت برادر عباس آخوندی را تسلیت گفت
قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
خسارت 294 خودروی آسیب‌دیده جنگ در هرمزگان پرداخت شد
حمله مسلحانه در پاکستان 6 نظامی را کشت
فرود اضطراری پرواز استانبول ـ تهران در تبریز
نبرد سخت دیانا رحیمی با نماینده چین در ووشوی بازی‌های آسیایی
سردار آزمون برای بازگشت به تیم ملی با تاج دیدار کرد
واکنش بن‌گویر به بازداشت عامل تیراندازی در رام‌الله
یمن: محاصره یمن ارتباطی با ایران ندارد
کشف طلای مسروقه و دستگیری نیم‌ساعته سارق در بابل
دستگیری فرد شرور مسلح و کشف آرد غیرمجاز در سمنان
پلیس هرمزگان محموله بزرگ کالای قاچاق را کشف کرد
سرکنسول جدید ایران در کربلا با عراقچی دیدار کرد
سفیر جدید ایران در قزاقستان با عراقچی دیدار کرد
انهدام پهپاد پیشرفته اوربیتر در تنگه هرمز توسط پدافند ارتش
ساعت قطعی برق مشهد و خراسان رضوی 30 شهریور + لینک ساعت خاموشی
تحلیل رسانه هندی از آینده قیمت طلا در بازار جهانی
پزشکیان: همه دستگاه‌ها برای تداوم تولید و اشتغال تلاش کنند
منچسترسیتی، برنده جشنواره گل در اتحاد
مردم برای سلامتی آیت‌الله شبیری زنجانی دعا کنند
پروژه جنجالی ترامپ؛ طاق نصرت واشنگتن رنگ‌وبوی نظامی گرفت
نخستین مدال ایران در ناگویا؛ چین در صدر جدول مدالی
جهش قیمت زعفران و شمش طلا در بورس کالا
برنامه خاموشی برق البرز فردا 30 شهریور + جدول قطعی کرج
اتلتیکومادرید 2-1رئال مادرید؛ دربی جذاب مادرید با طعم رکوردشکنی ستاره+فیلم گل‌ها
سخنگوی وزارت خارجه قطر: واشنگتن توافق می‌خواهد
عضویت یک ایرانی در شورای جهانی گردشگری پایدار
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 30 شهریور 1405+جدول قیمت ها
نوراینفو | 6 علت شایع چشم‌درد که باید بدانید + علائم هشدار
برنامه‌ریزی ایران برای حضور بی‌حاشیه در بازی‌های آسیایی ناگویا
دستیابی به توافق جامع با ایران؛ محور گفت‌وگوی السیسی و رئیس سیا؟
تلاش قطر برای ثبات منطقه از طریق دیپلماسی
برنامه قطعی برق گرگان و شهرهای گلستان فردا دوشنبه 30 شهریور+ لینک خاموشی
پیش‌ بینی قیمت دلار دوشنبه 30 شهریور 1405؛ مسیر صعود یا اصلاح؟
پزشکیان: به دشمن حسن ظن نداریم؛ بر عهد خود می‌ایستیم
سرمربی سابق پیکان، گزینه جدید نساجی برای لیگ برتر
صدای انفجار در سکوت اربیل
تصمیم فدرال رزرو؛ سرآغاز زمستان اقتصادی برای واشنگتن+فیلم
برنامه مسابقات ایران در بازی‌های آسیایی فردا دوشنبه 30 شهریور؛ از رویینگ و ووشو تا هندبال
قطعی برق تهران فردا دوشنبه 30 شهریور+ جدول زمان‌بندی قطع برق
نفوذ نظامیان اسرائیلی به حومه قنیطره در سایه پرواز پهپادها