×
اجتماعی
شناسه خبر : 271042
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/05 ساعت 14:53
هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران

هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس تا ناسالم برای همه هشدار داد و تاکید کرد: عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک گاهی موجب کاهش کیفیت هوا تا حد بسیار ناسالم خواهد شد. به همین سبب تداوم غلظت محسوس آلودگی هوا تا چهارشنبه (8 بهمن‌ماه) دور از انتظار نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی رنگ آورده است: رخداد وارونگی دما، سکون نسبی جو همراه با افزایش محسوس غلظت آلاینده‌های جوی به‌ویژه ذرات معلق کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون  و تشدید کاهش کیفیت هوا در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۶ و ۷ بهمن‌ماه) دور از انتظار نیست. 

بر اساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران، فردا و پس فردا، پایداری جو به همراه تداوم انباشت آلاینده‌های جوی در استان تهران به‌ویژه در مناطق مرکزی و نیمه جنوبی تهران موجب افزایش غبار محلی و غلظت آلاینده‌های جوی می‌شود. این شرایط در بعضی ساعت‌ها کاهش دید، کاهش محسوس کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس تا ناسالم برای همه را در پی خواهد داشت. 

همچنین عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک گاهی موجب کاهش کیفیت هوا در حد بسیار ناسالم خواهد شد. اداره کل هواشناسی استان تهران در خصوص این شرایط به ویژه برای ساعت‌های شب تا اوایل صبح روز بعد و احتمال تداوم غلظت محسوس آلودگی هوا تا چهارشنبه (۸ بهمن‌ماه) هشدار داده است. 

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به خودداری از تردد غیر ضروری برای تمام گروه‌ها در ساعت‌های اوج آلودگی هوا و استفاده از ماسک بهداشتی برای ترددهای ضروری در مناطق پر تردد شهری توصیه شده است همچنین پرهیز از فعالیت‌های فیزیکی سنگین و طولانی مدت و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز نیز مورد توجه و دارای اهمیت است.

اداره کل هواشناسی استان تهران در اطلاعیه صادر شده مهار فعالیت مراکز صنعتی آلاینده هوا و مدیریت مصرف سوخت‌های فسیلی را نیز توصیه کرده و به آمادگی دستگاه‌های امدادرسان به ویژه بخش‌های بهداشت و درمان و اتخاذ تدابیر مدیریتی جهت جلوگیری از افزایش غلظت آلاینده های جو نیز اشاره کرده است. 

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی این اداره کل، از بعد از ظهر چهارشنبه (۸ بهمن‌ماه) با نفوذ سامانه بارشی به‌تدریج افزایش ابر و بهبود نسبی کیفیت هوا انتظار می‌رود و پس از آن تا پنجشنبه (۹ بهمن‌ماه) در بعضی ساعات بارش برف و باران و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف و مه دور از انتظار نیست.

همچنین آسمان تهران فردا (۶ بهمن) صاف و همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۰ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۷ بهمن) صاف تا کمی ابری، همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.


اخبار مرتبط
وزش باد شدید در راه پایتخت؛ مراقب سقوط اجسام و درختان باشید
شنبه 1404/11/11 ساعت 18:18
وزش باد شدید در راه پایتخت؛ مراقب سقوط اجسام و درختان باشید
اداره کل هواشناسی استان تهران از صدور هشدار نارنجی‌ به سبب «افزایش محسوس تندی وزش باد» خبر داد و اعلام کرد: از فردا (12 بهمن‌ماه) تا دوشنبه (13 بهمن‌ماه) در بعضی ساعات وزش باد شدید در این استان پیش‌بینی می‌شود.
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 17:23
تا ساعتی دیگر؛
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
مدیرکل هواشناسی استان تهران از فعال شدن سامانه بارشی در سطح استان خبر داد و گفت: بارش برف و باران تا ساعاتی دیگر به ویژه در ارتفاعات پایتخت پیش‌بینی می‌شود.
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 14:41
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از اواخر وقت امروز تا روز پنج‌شنبه (8 تا 9 بهمن) با نفوذ سامانه بارشی، افزایش ابر و وزش باد، ارتقای کیفیت هوا و در بعضی ساعت‌ها، بارش برف و باران و وزش باد شدید مورد انتظار است.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای تهران و کرج
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 11:24
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای تهران و کرج
سازمان هواشناسی اعلام کرد غلظت آلاینده‌های جوی امروز و فردا در تهران و کرج افزایش می‌یابد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد. شهروندان از تردد غیرضروری پرهیز کنند.
بازگشت آلودگی هوا به تهران
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 09:14
بازگشت آلودگی هوا به تهران
میانگین شاخص کیفیت هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت و هوا برای گروه‌های حساس آلوده شد.
نظرات

آخرین اخبار
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم
پیام پزشکیان به نخست‌وزیر ژاپن و تاکید بر تقویت همکاری‌های دوجانبه
عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید