×
سیاسی
شناسه خبر : 271005
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/05 ساعت 11:05
رادان: تا پای جان برای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌ایم

رادان: تا پای جان برای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌ایم

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان بدانند ما رزمندگان اسلام هستیم و تا پای جان برای حفظ انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌ایم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سردار احمد رضا رادان در جلسه بصیرت و اخلاق روحانیون سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک روز پاسدار و روز جانباز و ادای احترام به شهدای والامقام، اظهار کرد: در اغتشاشات اخیر از یک گردنه بسیار خطرناک و پیچیده عبور کردیم و این مهم به لطف خداوند متعال، عنایت ائمه اطهار(ع)، رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب، مدد شهدای والامقام، حضور با بصیرت ملت شریف ایران اسلامی و مجاهدت‌های رزمندگان حافظ نظم و امنیت حاصل شد.

فرمانده کل فراجا با اشاره به اتفاقات جنگ ۱۲ روزه، افزود: در جنگ ۱۲ روزه دشمن بر اساس نظام محاسباتی خود ما را محاصره کرد و دست به این جنگ زد و فکر کرد ایران اسلامی همانند رژیم جعلی آنها است اما نمی‌دانست که نظام امنیتی و دفاعی ما با تمام جهان فرق می‌کند.

نقش محوری مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی

وی با اشاره به نقش و جایگاه والای مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: پیروز اصلی تمام فتنه‌ها و مخصوصاً فتنه اخیر، مردم هستند. کجای دنیا را سراغ دارید که مردم ۴۷ سال برای دفاع از انقلاب در همه مناسبت‌های ملی به خیابان بیایند و اینگونه پای انقلاب بایستند.

سردار رادان با تاکید به اینکه مردم بنیان و اساس انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: رهبر معظم انقلاب نیز همواره در همه ایام مردم و نقش آنان را تعیین کننده می‌دانند. در جمهوری اسلامی ایران ثروت بی‌نظیری داریم که دیگران ندارند و آن هم این مردم شریف و بصیر است که در تمامی شرایط پای کار نظام اسلامی ایستاده‌اند.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، نقش مردم را در فراجا محوری دانست و افزود: تاکید می‌کنم همواره و در هر شرایطی باید توجه ویژه به مردم داشته باشیم و در راه خدمت به مردم بیش از پیش همت گمارده و کوشا باشیم.

هدف دشمن این بود که با کشته سازی بین مردم و نظام فاصله بیاندازد

وی ضمن قدردانی از صبر و استقامت کارکنان انتظامی در اغتشاشات اخیر، تاکید کرد: دشمن هدفش این بود که با کشته سازی و آشوب بین مردم و نظام فاصله بیاندازد اما با بصیرت و هوشیاری مردم و فداکاری رزمندگان انتظامی و نیروهای مسلح در رسیدن به این هدف شوم ناکام ماند.

عالی ترین مقام انتظامی کشور، بزرگترین سرمایه انتظامی کشور را کارکنان آن دانست و تاکید کرد: باید برای حفاظت و حراست از این سرمایه عظیم تلاش کنیم و همواره برای ارتقای روحیه، انگیزه و شخصیت والای کارکنان اقدامات موثری انجام دهیم البته کارکنان ما به لباس مقدس خود افتخار می کنند، افتخار می کنند که حافظان نظم و امنیت هستند.

سردار رادان با قدردانی از حضور موثر و مستمر روحانیون و کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در میدان و مقابله با آشوب گران و برهم زنندگان نظم و امنیت مردم، تصریح کرد: سازمان عقیدتی سیاسی، سازمانی پیشرو و از ارکان امنیت داخلی و موثر در امنیت ملی است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به همه روحانیون و کارکنان عقیدتی سیاسی توصیه کرد: قدرت شما در نفوذ در قلب هاست، عقیدتی سیاسی کریدور عشق و محبت است و این مهم تنها با تسخیر دل کارکنان ایجاد می‌شود و مشی طلبگی مهمترین ویژگی برای رسیدن و تحقق این هدف متعالی است.


نظرات

آخرین اخبار
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
شروع تلخ ایران در بازی‌های آسیایی؛ شکست تیم ملی بسکتبال مقابل قطر
هپاتیت B در ایران مهار شد؛ کدام گروه سنی هنوز در معرض خطر است؟
جزئیات ضربه موشکی ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ 9 هواپیمای نظامی آسیب دیدند
آرمان‌گرایی که خیال‌پرداز نبود
سقوط سهام آسیا در سایه نفت 100 دلاری؛ بازارها در شوک جنگ و تورم
کابوس تازه مستأجرها؛ مسکن بیش از 70 درصد درآمد خانوار را می‌بلعد
توقف فروش بلیت قبض روح خبرساز شد؛ پاسخ اداره کل هنرهای نمایشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده های کشور؛ بارش پراکنده و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد