×
سیاسی
شناسه خبر : 270850
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/04 ساعت 15:46
تاکید بر وحدت نیروهای مسلح در مقابله با دشمنان

تاکید بر وحدت نیروهای مسلح در مقابله با دشمنان

فرمانده نیروی زمینی ارتش، وحدت نیروهای مسلح را کلید ناکامی دشمن در بحران ها دانست و گفت: هم‌افزایی و افزایش هماهنگی میان نیروهای مسلح نقش مؤثری در ارتقای آمادگی در شرایط بحرانی و ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف شوم خود دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  فرمانده نیروی زمینی ارتش امیر سرتیپ علی جهانشاهی روز شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ در جلسه هم‌افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در ستاد هوانیروز ارتش برگزار شد، گفت: برگزاری جلسات هم‌افزایی، نقش مؤثری در ارتقای سطح همکاری و هماهنگی میان نیروهای مسلح دارد و به‌ویژه در اجرای مأموریت‌های مشترک و راهبردی، از جمله حراست و دفاع از مرزهای کشور، موجب افزایش انسجام و کارآمدی می‌شود.

وی افزود: برگزاری جلسات هم‌افزایی میان نیروهای مسلح موجب تقویت بازدارندگی، جلوگیری از غافلگیری و افزایش سرعت و دقت در تصمیم‌گیری‌ها می‌شود تا بهترین پشتیبانی ممکن فراهم شود. هرچه این جلسات بیشتر برگزار شود، انسجام، روحیه معنوی و اعتقادی نیروها نیز تقویت خواهد شد.

سرتیپ جهانشاهی تصریح کرد: چنانچه این هم‌افزایی به حوزه‌های محتوای آموزشی، آیین‌نامه‌ها، عملیات‌ها و مأموریت‌های اطلاعاتی نیز تسری یابد، بی‌تردید در شرایط لازم امکان پشتیبانی متقابل و اقدام هماهنگ میان نیروها به‌مراتب مؤثرتر خواهد شد. رویکرد انس و اخوت، هم‌افزایی، تعامل و وحدت و یکپارچگی میان نیروهای مسلح همواره از مطالبات مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نیز به شمار می‌رود؛ چرا که همان‌گونه که در جنگ ۱۲روزه و اغتشاشات اخیر مشاهده شد، هرچه انسجام و وحدت نیروهای مسلح افزایش یابد، دشمن در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام‌تر خواهد ماند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همواره تأکید دارند که نیروهای مسلح باید همچون یک پیکر واحده آن‌چنان عمل کنند که دشمن از مواجهه با آنها احساس درماندگی کند، اظهار داشت: معظمُ‌له همواره بر اهمیت و نقش مؤثر و کلیدی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تأمین امنیت، حفظ مرزها و ارتقای آمادگی دفاعی کشور تأکید ‌می‌کنند. ایشان وحدت و هماهنگی این نیروها را عاملی مؤثر در ناکامی دشمنان می‌دانند و بر ضرورت استمرار اقدامات هماهنگ و تقویت توان عملیاتی و آموزشی آن‌ها نیز تأکید دارند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: با تأکید بر عزم راسخ و اراده‌ای استوار، اعلام می‌کنیم که تا پای جان در دفاع از وطن ایستاده‌ایم. نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرماندهی انتظامی و بسیج مردمی، هم‌پیمان و یک‌صدا از ایران اسلامی، دین مبین اسلام، آرمان‌های انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب و مردم شریف این سرزمین دفاع خواهند کرد و در این راه از هیچ‌ فداکاری دریغ نخواهند داشت.

هم افزایی نیروهای مسلح ایران، توطئه دشمنان را نقش بر آب کرد

سردار سرتیپ پاسدار محمد کرمی فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح ما امروز تنها یک نیروی نظامی نیستند، بلکه حامل اندیشه‌های الهی هستند و با هم‌افزایی روزافزون پای این ارزش‌ها می‌ایستند، چرا که رسالت ما، ادامه مسیر انبیا و رسالتی بسیار سنگین است.

وی با بیان اینکه بحمدالله امروز هم‌افزایی مطلوبی میان نیروهای مسلح، به‌ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تمامی حوزه‌ها برقرار است افزود: برگزاری جلسات مشترک و همکاری در بخش‌هایی مانند جهاد خودکفایی، زمینه بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های متقابل را فراهم کرده و این روند به‌خوبی در حال پیشرفت است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: این وحدت و انسجام، با ناکام گذاشتن تلاش‌های دشمنان، به‌ویژه در حوادث و فتنه‌های اخیر، بار دیگر نشان داد که حضور هماهنگ نیروهای مسلح در کنار ملت، موجب خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و تحقق اهداف جبهه حق شده است.

سردار کرمی تصریح کرد: هم‌افزایی و بهره‌گیری از نگاه توحیدی باعث شد که دشمن نتواند به اهداف خود برسد و از آن طرف هم خداوند مکر خودشان را به انها بازگرداند. اینها عنایات الهی است و این عنایات زمانی شامل حال ما می‌شود که با هم و در کنار هم باشیم و وحدت، انسجام و برادری در میدان عمل تجلی یابد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان داشت: امروز الحمدالله به فضل الهی این انسجام و برادری باعث شد که نقشه‌های دشمن نقش بر آب شود. چنانکه ترامپ در جریانات اخیر رمز عملیات خود را به عنوان کشته‌سازی اعلام کرد و گفت اگر تعداد کشته‌ها زیاد باشد پاسخی سخت به ایران می‌دهیم. طراحی عملیات گروه‌های معاند و مختلف نشان داد که آن‌ها با خشن‌ترین روش‌ها به میدان آمدند. برای چه این کار را کردند؟ چون می‌خواستند روحیه نیروهای مسلح را بشکنند. اما وحدت نیروهای مسلح و هماهنگی با مردم با توکل بر خدا باعث شد تا همه با روحیه کامل به میدان بیایند و دشمنان به اهداف شوم خود دست نیابند.

وی با بیان اینکه هم‌افزایی موجود میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که باید با جدیت تداوم و تقویت شود خاطر نشان کرد: با پیگیری مستمر فرماندهان قرارگاه‌ها، برنامه‌ریزی مشترک و همچنین استفاده متقابل از توانمندی‌های ارتش و سپاه می‌توان به افزایش کارآمدی، پیشبرد بهتر مأموریت‌ها و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن دست یافت و بی‌تردید، با ایستادگی و تلاش در مسیر الهی، وعده قطعی پیروزی از آن جبهه حق خواهد بود.
گفتنی است در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری بین طرفین امضاء و لوح یاد بود نیز تبادل شد.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین