×
بین الملل
شناسه خبر : 270811
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/04 ساعت 12:07
نفوذ اطلاعاتی ایران حتی از قدرت موشکی‌اش هم بالاتر است

تلویزیون اسرائیل:

نفوذ اطلاعاتی ایران حتی از قدرت موشکی‌اش هم بالاتر است

کارشناس شبکه 12 عبری اذعان کرد نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب قوی‌تر از قدرت موشک‌های ایران است که زیرساخت‌های اسرائیل را درهم کوبید.

نورنیوز-گروه بین الملل:کارشناس شبکه عبری گفت: نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب از موشکهای ایران است.

کارشناس شبکه 12 عبری اذعان کرد نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب قوی‌تر از قدرت موشک‌های ایران است که زیرساخت‌های اسرائیل را درهم کوبید.

کارشناس امنیتی کانال 12 عبری گفت: این موضوع نگران‌کننده و آزاردهنده است. اگر یک اسرائیلیِ معمولی بداند تهران چه چیزهایی می‌داند، فکش می‌افتد. اگر ما می‌دانستیم ایرانی‌ها درباره ما چه می‌دانند، بله، فک‌مان می‌افتاد. ایران جای دوری است. چیزی نیست که تو این‌جا با چشم خودت ببینی. و این جنگ پنهان، این جنگ سایه‌ها، عمدتاً در لایه‌های محرمانه جریان دارد. و خیلی کم از آن به مردم می‌رسد. حتی خنثی‌سازی‌هایی هم بوده که به خاطر حساسیت موضوع اصلاً به اطلاع افکار عمومی نرسیده است.

حتی اگر همان‌ها هم منتشر می‌شد، فک‌ها می‌افتاد. بله، اما من از آنچه آن‌ها می‌دانند نگرانم: خانه‌ها، اسم‌ها، ارتباط‌های خانوادگی، محل کار. آدم‌های ما در اسرائیل حق ندارند اسم و تصویرشان منتشر شود، اما در تهران اسمشان را می‌دانند، تصویرشان را می‌شناسند، می‌دانند با چه کسی ازدواج کرده‌اند، با چه ماشینی رفت‌وآمد می‌کنند. و این نگران‌کننده است. خیلی نگران‌کننده.

اطلاعات زیادی قابل دستیابی است، و دسترسی به این اطلاعات هم وجود دارد- متأسفانه در دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم. این واقعیت دنیاست. جنگ فقط کشتن سرباز و کشتن آدم‌ها نیست؛ جنگ، جنگ روانی هم هست. جنگ یعنی تضعیف اعتمادبه‌نفس طرف مقابل. جنگ یعنی کاری کنی که اسرائیلی‌ها بگویند: «ببین، من این‌جا کاری ندارم، می‌خواهم به کشور دیگری فرار کنم.» این ضربه شناختی (پایین آوردن روحیه جبهه داخلی در اسرائیل) یکی از بزرگ‌ترین اهداف آن‌هاست؛ خودشان هم علناً گفته‌اند. و قدرتی که در این جنگ وجود دارد، از قدرت موشک‌های ما هم بیشتر است.

آن‌ها حتی در تلگرام صفحه‌ای کاملاً به زبان عبری اداره می‌کنند که در آن اخبار ضداسرائیلی منتشر می‌شود. چه کسی این را در ایران مدیریت می‌کند؟ در ایران نهادهای امنیتی و نهادهای اطلاعاتی موازی وجود دارد. در حوزه سایبری، در این زمینه آن‌ها با هم متحد می‌شوند و اسمش را «ارتش سایبری» می‌گذارند. آن‌ها توانمندی‌های یک دولت را دارند، توانمندی‌هایی که از کشورهای قدرتمند دیگر هم دریافت کرده‌اند، و از این توانمندی‌ها در این کارزار سایبری استفاده می‌کنند. آن‌ها در این بُعد موفقیت‌هایی هم دارند؛ موفقیت‌هایی که از کشوری با این سطح قدرت و با این ابزارها انتظار می‌رود. یکی از نمونه‌هایی که می‌توانم ذکر کنم، گروه هکری‌ای به نام «حنظله» است.

این نام از یک شخصیت کارتونی گرفته شده است. این شخصیت نماینده کودکان فلسطینی است که در معرض خشونت‌های اشغالگران قرار دارند. آن‌ها سال‌هاست که عملیات سایبری تهاجمی علیه اسرائیل انجام می‌دهند. حملات سایبری ابزار جنگ خاموش هستند که سر و صدای بسیار زیادی ایجاد می‌کند، به‌ویژه در عرصه آگاهی و ذهنیت عمومی اسرائیلی.

در ماه‌های اخیر ایرانی‌ها یک پله بالاتر رفته‌اند. در ماه سپتامبر، تلفن وزیر جنگ اسرائیل کاتص، هدف قرار گرفت و او تماسی ویدئویی از سوی یک گروه هکری ترک دریافت کرد و در ماه دسامبر، حساب تلگرام نفتالی بنت هک شد. یک هفته بعد، تلفن همراه تصاحی برورمن، رئیس‌دفتر نخست‌وزیر‌، و همچنین تلفن همراه وزیر دادگستری پیشین، آیلت شاکد، هک شد. این توانایی برای همگام‌سازی تصویر کلان- که از یک‌سو فناوری است و از سوی دیگر اطلاعات انسانی- توانایی بسیار بالایی است. 

ایرانی‌ها گاهی از طریق کامپیوتر می‌توانند به آدرس و شماره تلفن یک مقام ارشد در سیستم امنیتی برسند، و بعد تنها چیزی که نیاز دارند این است که کسی با یک دریل بیرون خانه‌اش منتظر بایستد.

کسی که توانایی نفوذ به این سامانه‌ها را دارد، انجام ردیابی، حتی شنود مکالمات، یا نظارت بر رفت‌وآمد تو را هم دارد؛ چون تو یک دستگاه همراه داری و در آن دستگاه موقعیت‌یاب وجود دارد. بله، تو با وِیز رانندگی می‌کنی یا 

هر چیز دیگری. از این طریق می‌توان برای یک عملیات، اطلاعات جمع‌آوری کرد، قطعاً. آنها آن‌قدر خوب هستند که نگران‌کننده است.


نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا