×
بین الملل
شناسه خبر : 270811
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/04 ساعت 12:07
نفوذ اطلاعاتی ایران حتی از قدرت موشکی‌اش هم بالاتر است

تلویزیون اسرائیل:

نفوذ اطلاعاتی ایران حتی از قدرت موشکی‌اش هم بالاتر است

کارشناس شبکه 12 عبری اذعان کرد نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب قوی‌تر از قدرت موشک‌های ایران است که زیرساخت‌های اسرائیل را درهم کوبید.

نورنیوز-گروه بین الملل:کارشناس شبکه عبری گفت: نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب از موشکهای ایران است.

کارشناس شبکه 12 عبری اذعان کرد نفوذ و اشراف اطلاعاتی ایران در عمق رژیم صهیونیستی به مراتب قوی‌تر از قدرت موشک‌های ایران است که زیرساخت‌های اسرائیل را درهم کوبید.

کارشناس امنیتی کانال 12 عبری گفت: این موضوع نگران‌کننده و آزاردهنده است. اگر یک اسرائیلیِ معمولی بداند تهران چه چیزهایی می‌داند، فکش می‌افتد. اگر ما می‌دانستیم ایرانی‌ها درباره ما چه می‌دانند، بله، فک‌مان می‌افتاد. ایران جای دوری است. چیزی نیست که تو این‌جا با چشم خودت ببینی. و این جنگ پنهان، این جنگ سایه‌ها، عمدتاً در لایه‌های محرمانه جریان دارد. و خیلی کم از آن به مردم می‌رسد. حتی خنثی‌سازی‌هایی هم بوده که به خاطر حساسیت موضوع اصلاً به اطلاع افکار عمومی نرسیده است.

حتی اگر همان‌ها هم منتشر می‌شد، فک‌ها می‌افتاد. بله، اما من از آنچه آن‌ها می‌دانند نگرانم: خانه‌ها، اسم‌ها، ارتباط‌های خانوادگی، محل کار. آدم‌های ما در اسرائیل حق ندارند اسم و تصویرشان منتشر شود، اما در تهران اسمشان را می‌دانند، تصویرشان را می‌شناسند، می‌دانند با چه کسی ازدواج کرده‌اند، با چه ماشینی رفت‌وآمد می‌کنند. و این نگران‌کننده است. خیلی نگران‌کننده.

اطلاعات زیادی قابل دستیابی است، و دسترسی به این اطلاعات هم وجود دارد- متأسفانه در دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم. این واقعیت دنیاست. جنگ فقط کشتن سرباز و کشتن آدم‌ها نیست؛ جنگ، جنگ روانی هم هست. جنگ یعنی تضعیف اعتمادبه‌نفس طرف مقابل. جنگ یعنی کاری کنی که اسرائیلی‌ها بگویند: «ببین، من این‌جا کاری ندارم، می‌خواهم به کشور دیگری فرار کنم.» این ضربه شناختی (پایین آوردن روحیه جبهه داخلی در اسرائیل) یکی از بزرگ‌ترین اهداف آن‌هاست؛ خودشان هم علناً گفته‌اند. و قدرتی که در این جنگ وجود دارد، از قدرت موشک‌های ما هم بیشتر است.

آن‌ها حتی در تلگرام صفحه‌ای کاملاً به زبان عبری اداره می‌کنند که در آن اخبار ضداسرائیلی منتشر می‌شود. چه کسی این را در ایران مدیریت می‌کند؟ در ایران نهادهای امنیتی و نهادهای اطلاعاتی موازی وجود دارد. در حوزه سایبری، در این زمینه آن‌ها با هم متحد می‌شوند و اسمش را «ارتش سایبری» می‌گذارند. آن‌ها توانمندی‌های یک دولت را دارند، توانمندی‌هایی که از کشورهای قدرتمند دیگر هم دریافت کرده‌اند، و از این توانمندی‌ها در این کارزار سایبری استفاده می‌کنند. آن‌ها در این بُعد موفقیت‌هایی هم دارند؛ موفقیت‌هایی که از کشوری با این سطح قدرت و با این ابزارها انتظار می‌رود. یکی از نمونه‌هایی که می‌توانم ذکر کنم، گروه هکری‌ای به نام «حنظله» است.

این نام از یک شخصیت کارتونی گرفته شده است. این شخصیت نماینده کودکان فلسطینی است که در معرض خشونت‌های اشغالگران قرار دارند. آن‌ها سال‌هاست که عملیات سایبری تهاجمی علیه اسرائیل انجام می‌دهند. حملات سایبری ابزار جنگ خاموش هستند که سر و صدای بسیار زیادی ایجاد می‌کند، به‌ویژه در عرصه آگاهی و ذهنیت عمومی اسرائیلی.

در ماه‌های اخیر ایرانی‌ها یک پله بالاتر رفته‌اند. در ماه سپتامبر، تلفن وزیر جنگ اسرائیل کاتص، هدف قرار گرفت و او تماسی ویدئویی از سوی یک گروه هکری ترک دریافت کرد و در ماه دسامبر، حساب تلگرام نفتالی بنت هک شد. یک هفته بعد، تلفن همراه تصاحی برورمن، رئیس‌دفتر نخست‌وزیر‌، و همچنین تلفن همراه وزیر دادگستری پیشین، آیلت شاکد، هک شد. این توانایی برای همگام‌سازی تصویر کلان- که از یک‌سو فناوری است و از سوی دیگر اطلاعات انسانی- توانایی بسیار بالایی است. 

ایرانی‌ها گاهی از طریق کامپیوتر می‌توانند به آدرس و شماره تلفن یک مقام ارشد در سیستم امنیتی برسند، و بعد تنها چیزی که نیاز دارند این است که کسی با یک دریل بیرون خانه‌اش منتظر بایستد.

کسی که توانایی نفوذ به این سامانه‌ها را دارد، انجام ردیابی، حتی شنود مکالمات، یا نظارت بر رفت‌وآمد تو را هم دارد؛ چون تو یک دستگاه همراه داری و در آن دستگاه موقعیت‌یاب وجود دارد. بله، تو با وِیز رانندگی می‌کنی یا 

هر چیز دیگری. از این طریق می‌توان برای یک عملیات، اطلاعات جمع‌آوری کرد، قطعاً. آنها آن‌قدر خوب هستند که نگران‌کننده است.


نظرات

آخرین اخبار
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر
مخالفت فرانسه با اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اولین نشانۀ شنیدن اعتراض، احساس تغییر در زبان حکمرانی ا‌ست
چراغ سبز ترامپ برای بازگشایی سفارت در ونزوئلا
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
اعلام قیمت‌های جدید ایران‌خودرو متوقف شد
توضیحات "میدری" درباره بازگشت بانک رفاه به تامین‌اجتماعی
شرط ایران برای مذاکره با آمریکا از زبان عراقچی: پایان تهدید و احترام متقابل