×
سیاسی
شناسه خبر : 270691
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 15:38
واکنش تند دادستان کل کشور به حرف‌های ترامپ: از بیگانگان دستور نمی‌گیریم

واکنش تند دادستان کل کشور به حرف‌های ترامپ: از بیگانگان دستور نمی‌گیریم

دادستان کل کشور در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره کشورمان گفت: قوه قضائیه نهادی کاملاً مستقل است و تحت‌تأثیر فشار‌های خارجی قرار نمی‌گیرد. ما تفکیک قوا داریم و مسئولیت هر نهادی مشخص است و به‌هیچ‌وجه از بیگانه دستور نمی‌پذیریم.

نورنیوز_ گروه سیاسی : دادستان کل کشور با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قوه قضائیه نهادی کاملاً مستقل است و تحت‌تأثیر فشار‌های خارجی قرار نمی‌گیرد. ما تفکیک قوا داریم و مسئولیت هر نهادی مشخص است و به‌هیچ‌وجه از بیگانه دستور نمی‌پذیریم.
حجت الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور در جریان سفر به استان قم از «قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین» در حوزه علمیه قم بازدید کرد.
دادستان کل کشور در جریان این بازدید ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اعلام کرد: همکاری‌های جدید و موثری میان قوه قضائیه و «قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین» آغاز شده است و این قرارگاه به صورت تخصصی در حال انجام وظایف خود است. حوزه علمیه در مسائل فرهنگی مسئولیت دارد و باید به آن توجه ویژه داشته باشند. 
وی افزود: دستگاه قضایی از ظرفیت‌های این مجموعه در پیشگیری از چالش‌ها و اصلاح امور بهره خواهد گرفت. 
این مقام عالی قضایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث اخیر اظهار کرد: این فتنه نشان داد که مساجد، علما و نماد‌های دینی و مذهبی چه نقش تأثیرگذاری در جامعه داشته‌اند و همین تأثیرگذاری موجب شده که دشمنان، به‌ویژه استکبار جهانی، این حوزه‌ها را هدف قرار دهند.
دادستان کل کشور در ادامه با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: رئیس‌جمهور بی‌منطق و مستکبر آمریکا پس از مشاهده واکنش سریع و قاطع مردم انقلابی ایران در ۲۲ دی‌ماه، مواضعی متزلزل اتخاذ کرده و مدعی شده که از اعدام ۸۰۰ نفر در ایران جلوگیری کرده است. این ادعا کاملاً کذب است؛ نه چنین عددی وجود دارد و نه قوه قضائیه چنین تصمیمی داشته است.
حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی تأکید کرد: قوه قضائیه نهادی کاملاً مستقل است و تحت تأثیر فشار‌های خارجی قرار نمی‌گیرد. ما تفکیک قوا داریم و مسئولیت هر نهادی مشخص است و به هیچ‌وجه از بیگانه دستور نمی‌پذیریم.
دادستان کل کشور همچنین نسبت به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره رهبر معظم انقلاب اسلامی واکنش نشان داد و گفت: این گستاخی‌ها و جسارت‌ها از نگاه ما به منزله یک اعلان جنگ تمام‌عیار است که بر اساس این رویکرد، در صورت هرگونه تعرض، منافع آمریکا در سراسر جهان از سوی طرف‌داران جمهوری اسلامی ایران در معرض تهدید قرار خواهد گرفت.
این مقام عالی قضایی در پایان سخنان خود تصریح کرد: پایگاه‌ها و منافع رژیم مستکبر آمریکا و رژیم کودکش صهیونیستی در همه دنیا به‌ویژه در کشور‌های منطقه می‌توانند در چنین حالتی اهدافی برای واکنش مشروع جمهوری اسلامی ایران و طرف‌داران آن که در خود آمریکا نیز بسیار زیاد هستند، تلقی شوند.


میزان
اخبار مرتبط
دادستان کل کشور: قاطعانه مانع افزایش قیمت خودرو شدیم
چهارشنبه 1404/12/06 ساعت 20:34
دادستان کل کشور: قاطعانه مانع افزایش قیمت خودرو شدیم
دادستان کل کشور از مقابله قاطع با افزایش‌های غیرمجاز قیمت از سوی برخی خودروسازان طی ماه‌های اخیر خبر داد.
هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار گرفته دشمن فضای داخلی را ملتهب کرده است
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 17:27
دادستان کل کشور:
هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار گرفته دشمن فضای داخلی را ملتهب کرده است
دادستان کل کشور گفت: تجربه گذشته نشان داده هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار داشته، جریاناتی با هدایت دشمن تلاش کرده‌اند فضای داخلی را ملتهب کنند. برخورد با این افراد وظیفه قطعی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی است و باید با هرگونه اقدام در راستای امیدبخشی به دشمن مقابله شود.
دادستان‌ها در حال برآورد خسارت‌های اغتشاشات اخیر هستند
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 16:06
دادستان‌ها در حال برآورد خسارت‌های اغتشاشات اخیر هستند
دادستان کل کشور با اشاره به خسارت‌های وارده به بیت‌المال در فتنه اخیر، گفت: دادستان‌های سراسر کشور با اقتدار به این موضوع ورود کرده و با کمک مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در حال برآورد خسارت‌های وارد شده هستند و قطعا این خسارت‌ها از اغتشاشگران و حامیان آنها اخذ خواهد شد.
یک رسانه آمریکایی: ترامپ همانند یک «قلدر امپریالیستی» رفتار می‌کند
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 21:33
یک رسانه آمریکایی: ترامپ همانند یک «قلدر امپریالیستی» رفتار می‌کند
رسانه آمریکایی گزارش داد: رئیس‌جمهور ایالات متحده همانند یک «قلدر امپریالیستی» رفتار می‌کند و دیدگاه او درباره روابط بین‌الملل در این جمله خلاصه می‌شود که «هر کسی زورش بیشتر باشد، حق با او است»!
نظرات

آخرین اخبار
دارو‌های کاهش وزن با افزایش خطر افسردگی و افکار خودکشی ارتباط دارند؟
از سلیاک؛ بیماری هزارچهره‌ چه می‌دانید؟
راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم
علائم شایع آنفلوآنزا در کودکان+توصیه‌ها
آیا امکان سفارش ترکیبات دارویی موثر در درمان سرطان پستان وجود دارد؟+پاسخ
سردار رادان: پلیس در بالاترین سطح آمادگی است
سوریه در التهاب؛ انفجار در حماه و اعتراضات سوختی در ادلب + فیلم
تردد کامیون‌ها از شلمچه و چذابه از سر گرفته می‌شود
فراخوان «جان‌فدا» برای تشکیل هزار گردان
تریتا پارسی: فقط 2 درصد نظامیان آمریکا کاملاً حامی جنگ با ایران هستند
هالند باز هم رکودشکنی کرد
سطح هوشیاری قهرمان کشتی به 7 رسید
جدیدترین مدل سهمیه بنزین اعلام شد
وزیر خارجه عمان: همچنان متعهد به گفتگو هستیم/علت تعویق نشست صلاله
تعویق نشست صلاله درباره تنگه هرمز
واشنگتن پست: ایران همچنان کنترل اوضاع را محکم در دست دارد
ابلاغ دستور جدید دولت برای صرفه‌جویی سوخت
حمله جنگنده‌های سعودی به بازار یمن
پزشکیان وارد تهران شد
احتمال لغو دیدار آتی شی و ترامپ چند درصد است؟
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا
58 حمله هوایی عربستان به یمن در 24 ساعت
لبنان و اسرائیل دوباره پای میز مذاکره می‌روند
حکیم: عراق نمی‌تواند گذرگاه آغاز تهدید برای کشورهای همجوار باشد
راه‌اندازی کریدور سبز میان ایران و ارمنستان
خشونت شهرک‌نشینان به «تهدید استراتژیک» تبدیل شده است
گزارش عملکرد 2 ساله دولت پزشکیان منتشر شد
ادعای شکست روسیه در صورت حمله به لهستان!
رونالدو به جنجال هواداران التعاون واکنش نشان داد
خبر مهم برای معلمان غیردولتی
مس شهر بابک 1-1 نساجی مازندران/طلسم مس شهربابک نشکست، نوار بردهای نساجی قطع شد
منچستریونایتد 0-1 منچسترسیتی/ نمایش پراضطراب شیاطین سرخ
فیدان چه پیامی را به الجولانی رساند؟
جلسه هماهنگی استقلال و السد در بصره برگزار شد؛ آبی‌ها،آبی می‌پوشند
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ به دنبال حل و فصل جنگ هستیم
فاصله حرکت قطارهای خط 7 مترو کاهش یافت
هشدار مدیر مرکز رصد اجتماعی درباره فشار معیشتی و نارضایتی عمومی
کشتی گیر سنگین وزن ایرانی به کما رفت
گزارش تصویری | هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس
بارسلونا 4-2 لوانته/ دیکته پیروزی بارسا
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 22شهریور 1405
تحریم و جنگ هم نتوانست تجارت ایران و دبی را متوقف کند
پزشکیان: با ولیعهد ابوظبی درباره آینده مشترک به تفاهم رسیدیم
حماس از مواضع بریکس درباره فلسطین استقبال کرد
علی برکه: توافق اسلو شکست خورد
شنیده شدن صدای انفجار در جنوب عربستان
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است