×
سیاسی
شناسه خبر : 270687
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 15:32
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت مصوبه مداخله‌جویانه پارلمان اروپا

بیانیه وزارت خارجه در محکومیت مصوبه مداخله‌جویانه پارلمان اروپا

وزارت امور خارجه در محکومیت مصوبه مداخله‌جویانه و غیرمسئولانه پارلمان اروپا بیانیه‌ای منتشر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در محکومیت مصوبه مداخله‌جویانه و غیرمسئولانه پارلمان اروپا بیانیه‌ای منتشر کرد.

متن بیانیه وزارت امور خارجه به شرح زیر است:

بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت مصوبه مداخله‌جویانه و غیرمسئولانه پارلمان اروپا

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قطعنامه صادره توسط پارلمان اروپا را که حاوی ادعاهای واهی و نادرست در رابطه با حوادث اخیر در ایران و گزاره‌های مداخله‌جویانه و غیرمسئولانه علیه جمهوری اسلامی ایران است، شدیداً محکوم می‌کند.

پارلمان اروپا که بسیاری از اعضای آن به انحای مختلف، از جمله حمایت از اعمال تحریم‌های ظالمانه و تبعیت محض از تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران و نیز از طریق همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایت تجاوز نظامی علیه ایران، عامل نقض فاحش حقوق بشری ایرانیان بوده‌اند، قطعا فاقد هرگونه‌ شایستگی اخلاقی برای وعظ کردن در مورد موضوع حقوق بشر است. عملکرد فاجعه‌بار پارلمان اروپا و بسیاری از اعضای آن در قبال نسل‌کشی فلسطینیان و قانون‌شکنی‌های مداوم رژیم اشغالگر صهیونیستی در منطقه غرب آسیا، کمترین اعتباری برای ادعاهای آنها در موضوع «حقوق بشر» و «حاکمیت قانون» باقی نگذاشته است. سکوت تاییدآمیز پارلمان اروپا و رهبران آن در قبال نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و نادیده گرفتن جنایات ارتکاب‌یافته در خیابان‌های ایران، دو روی یک سکه است. اکنون حامیان همان رژیمی که مسئول کشتار ده‌ها هزار فلسطینی، به ویژه زنان و کودکان می‌باشد، با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها و نادیده‌گرفتن نقش واضح رژیم صهیونیستی و آمریکا در طراحی و تحریک به خشونت و کشتار مردم ایران، در صدد متهم‌سازی جمهوری اسلامی ایران و انحراف افکار عمومی جهانی از رویکرد دوگانه و غیرمسئولانه اروپا در قبال جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی هستند.

تدوین‌کنندگان قطعنامه پارلمان اروپا آگاهانه دروغ‌های تولیدشده توسط دستگاه رسانه‌ای وابسته به رژیم صهیونیستی و جریان جنگ‌طلب در آمریکا را مبنا قرار داده و علیرغم وجود شواهد متقن و مستند، از جمله تصاویر، فایل‌های صوتی و گزارش‌های میدانی مبنی بر به خشونت کشانده شدن تجمعات مسالمت‌آمیز از سوی عناصر تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی طی روزهای ۱۸ تا ۲۰ دی ماه، به شیوه‌ای کاملا مغرضانه مجموعه‌ای از اتهام‌های کلیشه‌ای را علیه نیروهای حافظ امنیت جمهوری اسلامی ایران و نهادهای قانونی کشور تکرار کرده‌اند. در واقع پارلمان اروپا با صدور قطعنامه‌ای که علاوه بر نشر اکاذیب و تحریف واقعیات، آشکارا ناقض برخی از مهمترین اصول منشور سازمان ملل و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، به ویژه اصل احترام به حاکمیت ملی کشورها و خودداری از مداخله و تهدید دیگر ملت‌ها است، یک بار دیگر بی‌اعتقادی خود نسبت به اصل حاکمیت قانون را نشان داد.

جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر پاسداشت حقوق بنیادین ملت ایران وفق قانون اساسی و تعهدات حقوقی بین‌المللی، خود را مکلف به صیانت از امنیت شهروندان خود، نظم عمومی و حاکمیت ملی در برابر هرگونه اقدام تروریستی و یا تهدید و مداخله‌ خارجی می‌داند.

وزارت امور خارجه ضمن ابراز انزجار از گزاره‌های موهن درج‌شده در قطعنامه پارلمان اروپا راجع به شخصیت‌ها و نهادهای قانونی کشور، تصریح می ‌کند که هر تصمیم یا موضع‌گیری غیرقانونی و مداخله‌جویانه‌ای در رابطه با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حافظان امنیت کشور، با اقدام متقابل ایران مواجه خواهد شد و مسئولیت پیامدهای آن بر عهده بانیان آن خواهد بود.

 

بیانیه
 


اخبار مرتبط
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 22:46
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
وزارت امور خارجه با صدور بیانیه ای تصمیم غیرقانونی، ناموجه و مزورانه وزیران امور خارجه اتحادیه اروپایی در طرح اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و برچسب‌زنی به سپاه پرافتخار پاسداران انقلاب اسلامی ایران را اقدامی علیه کل ملت ایران دانسته و با شدیدترین لحن آن را محکوم می‌کند.
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 21:43
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
«فریدریش مرتس» صداعظم آلمان روز چهارشنبه در کنفرانسی خبری مشترک با «ایلیه بولوجان» نخست‌وزیر رومانی اظهاراتی خصمانه و مداخله‌جویانه علیه ایران مطرح کرد.
پارلمان اروپا، حامی تروریسم
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 09:38
محسن پاک‌آیین:
پارلمان اروپا، حامی تروریسم
پارلمان اروپا با طرح ادعاهای تکراری و بی‌اساس، قطعنامه‌ای تصویب کرد و از شورای اتحادیه اروپا خواست تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد.
نظرات

آخرین اخبار
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ترامپ گرفتار میان سه گزینه دشوار در قبال ایران
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی