×
بین الملل
شناسه خبر : 270627
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 14:07
نگرانی یونیسف درباره صدها هزار کودک غزه‌ای آواره در سرمای زمستان

نگرانی یونیسف درباره صدها هزار کودک غزه‌ای آواره در سرمای زمستان

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با انتشار بیانیه‌ای هشدارآمیز نسبت به پیامدهای زمستان در نوار غزه اعلام کرد که شرایط فصل سرما تهدیدی جدی برای جان صدها هزار کودک آواره و خانواده‌های آنان است که در پناهگاه‌های موقت در سراسر این منطقه زندگی می‌کنند.

نورنیوز_ گروه بین الملل : صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در بیانیه‌ای با هشدار نسبت به پیامدهای زمستان در نوار غزه اعلام کرد که شرایط فصل سرما تهدیدی جدی برای جان صدها هزار کودک آواره و خانواده‌های آنان است که در پناهگاه‌های موقت در سراسر این منطقه زندگی می‌کنند.

به گزارش الجزیره، یونیسف در این بیانیه افزود که تخریب گسترده سامانه‌های آب و فاضلاب در نتیجه درگیری‌ها باعث شده است که با بارش‌های شدید، آب‌های ناایمن به داخل مناطق مسکونی سرازیر شود؛ امری که به فروریختن چادرها و خیس شدن لباس‌ها و وسایل خواب ساکنان انجامیده است.

این نهاد بین‌المللی در ادامه تأکید کرد که تراکم بالای جمعیت و وضعیت نامناسب بهداشت محیط، در کنار کاهش دما، کمبود منابع و نبود پوشش‌های گرم و زمین خشک، چرخه‌ای بالقوه مرگبار را برای آوارگان به‌ویژه کودکان ایجاد کرده است.

بر اساس این بیانیه، خطر ابتلا به سرمازدگی و بیماری‌های منتقله از آب به واقعیتی روزمره تبدیل شده و این تهدید برای کودکانی که از پیش با ضعف سیستم ایمنی مواجه‌ هستند، شدیدتر است.

یونیسف در این بیانیه اعلام کرد که از زمان اعلام آتش‌بس در اکتبر ۲۰۲۵، هزاران چادر خانوادگی، صدها هزار پتو و بسته‌های لباس زمستانی را در چارچوب پاسخ به نیازهای فصل سرما وارد نوار غزه کرده است.

این سازمان همچنین افزود که اقدامات زمستانی شامل ارائه کمک‌های نقدی به آسیب‌پذیرترین خانواده‌ها، تخلیه آب‌های ناشی از سیلاب، تقویت حوضچه‌های جمع‌آوری آب باران و پاک‌سازی آوار از جوی‌ها و خطوط لوله بوده تا از غرق شدن محل‌های اسکان آوارگان داخلی جلوگیری شود.

«محمود بصل» سخنگوی دفاع مدنی غزه پیش تر در بیانیه‌ای اعلام کرد: از آغاز ماه دسامبر (۱۰ آذر ۱۴۰۴) تاکنون ۲۵ فلسطینی از جمله ۶ کودک به دلیل بارش‌های جوی و سرمای شدید به شهادت رسیده‌اند.

به نوشته رسانه‌های فلسطینی، به رغم پایان یافتن جنگ نسل‌کشی رژیم صهیوینستی علیه مردم مظلوم غزه با اجرای توافق آتش‌بس در ۱۰ اکتبر ۲۰۲۵ (۱۸ مهر ۱۴۰۴)، شرایط معیشتی در این منطقه بهبود نیافته است، زیرا رژیم صهیونیستی از انجام تعهدات خود در توافق آتش بس از جمله ورود مقادیر توافق‌ شده مواد غذایی، امدادی، پزشکی و خانه‌های سیار، خودداری کرده است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد اما همچنان به کارشکنی در اجرایی شدن آتش بس و نقض مکرر آن ادامه می‌دهد.


نظرات

آخرین اخبار
نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی در لایحه جدید اعلام شد
نامزدهای نهمین جایزه کتاب سال سینمایی معرفی شدند
با رقیبان ایران در جام ملت‌های آسیا 2027 آشنا شوید + برنامه بازی‌های ایران
ایران در سال 2025 چه میزان از فروش نفت درآمد داشت؟
جزئیات شروط لبنان برای مذاکره با اسرائیل اعلام شد
برنامه دیدارهای ایران در لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز؛ از سنگر تا سکوی اقتصادی
چه تعداد فضای آموزشی در جنگ اخیر آسیب دیدند؟
با این دمنوش‌ها به جنگ آلرژی بهاری بروید
درخواست موشک‌های دوربرد همزمان با تنش برلین و واشنگتن
کم‌آبی چه خطراتی برای بدن دارد؟
بی‌توجهی به فشار خون چه خطراتی دارد؟
اصابت پرتابه ناشناس به کشتی باری در نزدیک دوحه
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عباس عبدی و صادق زیباکلام
کشف 200 مین‌ جنگی در خوابگاه دانشجویی کراکوف لهستان
حرکت گواردیولا در نشست خبری منچسترسیتی حاشیه ساز شد
جنگ و تنگه و دو اقدام فوریتی ایران
مسی رکورد تاریخی لیگ فوتبال آمریکا را شکست
هانتاویروس چیست و آیا باید نگران پاندمی جدیدی بود؟
کالابرگ کدملی‌های 3 تا 6 از امروز شارژ شد
3 کشته و مجروح در تصادف خونین کوهدشت لرستان
چرا سند جدید امنیتی آمریکا با واقعیت‌های جهانی فاصله دارد؟
استراتژی ایران برای شکستن محاصره بنادرش توسط آمریکا
پهپادهای فیبر نوری حزب‌الله ؛ بحران جدید ارتش اسرائیل
سیاست دریایی ایران در سایه اقتدار در تنگه هرمز
هشدار درباره قدرت نامتقارن ایران در تنگه هرمز
قتل‌عام خونین در جمهوری دموکراتیک کنگو
هفت انگاره خطا درباره جنبش خیابانی امروز
تحول بزرگ در باتری موبایل ؛ یک بار شارژ یک ماه استفاده
تاثیر شگفت‌انگیز سفر بر سلامت جسم و روان
جزئیات تازه از شکست آمریکا در دشت مهیار اصفهان
مدار دیپلماسی | امارات از شریک اقتصادی منطقه تا بازیگر پرریسک امنیتی
انتقاد سازمان ملل از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
فشار حداکثری از سوی دولت؛ تردید حداکثری از طرف مردم
برنامه مسابقات امروز 20 اردیبهشت 1405 + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
حمله انتحاری به پاسگاه پلیس در شمال غرب پاکستان جان دو نفر را گرفت
برخورد هواپیما با عابر پیاده در باند فرودگاه دنور آمریکا
تحلیلگر سابق پنتاگون: زمان پذیرش واقعیت توسط اوکراین فرا رسیده است
حضور نظامی مصر در خلیج فارس با یک شرط جایز است
افشاء پایگاه مخفی اسرائیل در عراق ؛ حمله هوایی برای پنهان‌سازی ردپای تل‌آویو
زنگ خطر برای تیم ملی پیش از جام جهانی
خسارت 1.5 همتی شرکت‌های داروسازی و تجهیزاتی هلال
تهدید ترامپ به خروج نیروهای آمریکایی از ایتالیا
همکاری رژیم صهیونیستی و امارات برای جبران خسارات درگیری‌ها در سودان
50 سگ آنست به هلال احمر اضافه می‌شود
خشم تل‌آویو از ریاض و ترس از یک «توافق بد» بین تهران و واشنگتن
مرحله جدید طرح کالابرگ چگونه اجرایی می‌شود؟
شیوع 9 درصدی علائم آسم در بزرگسالان
پیام تبریک بن سلمان به الزیدی و آرزوی موفقیت برای او