×
سیاسی
شناسه خبر : 270609
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 12:22
پاکپور: اتحاد ارتش و سپاه، سد مستحکم مقابل فتنه ها/حاتمی: وحدت نیروهای مسلح ضامن امنیت ملی

جزئیاتی از دیدار فرماندهان سپاه و ارتش؛

پاکپور: اتحاد ارتش و سپاه، سد مستحکم مقابل فتنه ها/حاتمی: وحدت نیروهای مسلح ضامن امنیت ملی

بمناسبت میلاد باسعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه نماینده ولی‌فقیه در ارتش و جمعی از فرماندهان نیروهای مختلف، با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با فرمانده کل سپاه، نماینده ولی‌فقیه در سپاه و فرماندهان این نهاد انقلابی دیدار و گفت‌وگو کردند.

نورنیوز_ گروه سیاسی : بمناسبت میلاد باسعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه نماینده ولی‌فقیه در ارتش و جمعی از فرماندهان نیروهای مختلف، با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با فرمانده کل سپاه، نماینده ولی‌فقیه در سپاه و فرماندهان این نهاد انقلابی دیدار و گفت‌وگو کردند.

  بمناسبت میلاد باسعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه نماینده ولی‌فقیه در ارتش و جمعی از فرماندهان نیروهای مختلف، با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با فرمانده کل سپاه، نماینده ولی‌فقیه در سپاه و فرماندهان این نهاد انقلابی دیدار و گفت‌وگو کردند.

تأکید نمایندگان ولی‌فقیه بر معنویت، ایثار و تداوم راه شهدا

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاج‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران، ضمن تبریک ماه مبارک شعبان و اعیاد شعبانیه، ابراز امیدواری کرد همگان از برکات معنوی ماه‌های رجب، شعبان و رمضان بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «مبعث، تاریخ تولد قرآن است»، این ایام را گرامی داشت و ضمن تبریک روز پاسدار، به مقام شامخ شهدای گرانقدر و فرماندهان شهید سپاه ادای احترام کرد.
حجت‌الاسلام حاج شیخ عباس محمدحسنی، نماینده ولی‌فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار، یاد و خاطره شهدای سال گذشته را گرامی داشت و بر ضرورت ادامه راه نورانی آنان تأکید کرد.


سردار پاکپور: اتحاد ارتش و سپاه، سد مستحکم مقابل فتنه‌ها

سردار سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در این دیدار ضمن خیرمقدم به فرماندهان ارتش و گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا، شهدای فتنه حمله آمریکایی اخیر، شهدای اقتدار به‌ویژه سرداران شهید (حاج حسین سلامی، امیرعلی حاجی زاده و حاج محمد کاظمی)، تأکید کرد: مبارزه حق و باطل تا پایان ادامه دارد و ما یاری‌گر دین الهی هستیم؛ نصرت الهی همواره پشتیبان نیروهای انقلاب خواهد بود.
وی با اشاره به حوادث اخیر، این تحولات را یک فتنه آمریکایی ـ صهیونیستی توصیف کرد و گفت: در این جریانات با شیوه‌های جدیدی مواجه شدیم که تنها با وحدت، هوشیاری و همدلی قابل خنثی‌سازی است.  
فرمانده کل سپاه، اتحاد و هماهنگی میان ارتش، سپاه و فراجا و جانفشانی های نیروهای بسیج را عامل اصلی عبور موفق از این توطئه‌ها دانست.
سردار پاکپور با مقایسه ماهیت این تحرکات با اقدامات گروه‌های تکفیری افزود: این جریان در برخی ابعاد شباهت‌هایی به داعش دارد؛ با این تفاوت که داعش با ادعای خروج از دین، دست به جنایت می‌زد، اما این جریان، انسان‌های دین‌دار را به جرم پایبندی به دین هدف قرار می‌دهد. همان‌گونه که سردار سلیمانی بساط داعش را برچید، این توطئه نیز با هوشیاری نیروهای انقلاب خنثی خواهد شد.
 

سرلشکر حاتمی: وحدت نیروهای مسلح ضامن امنیت ملی و تمامیت ارضی

امیر سرلشکر «امیر حاتمی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این دیدار ضمن تبریک سوم شعبان، روز پاسدار، سپاه را «مولود مبارک انقلاب اسلامی» و «برخاسته از نفس و روح قدسی امام راحل» خواند و اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با روح آزادگی، عزت طلبی و ستم ناپذیری خود، توانسته است به شایستگی از انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای گران‌سنگ آن، در طول عمر پربرکت انقلاب محافظت کند.  
وی اقدامات خصمانه دشمنان علیه ایران اسلامی را «جنگی ترکیبی» و «تمام عیار» توصیف و تاکید کرد: امروز دشمنان قسم خورده ملت ایران با تمام قوای نظامی، رسانه‌ای و اقتصادی به میدان آمده و استقلال، عظمت و آزادی مردم بزرگ ایران را نشانه گرفته‌اند. 
فرمانده کل ارتش با تاکید بر لزوم ارتقاء و حفظ آمادگی‌ها برای مقابله با دشمنان، خاطرنشان کرد: حفظ و ارتقاء آمادگی‌های همه جانبه ارتش و سپاه با پشتیبانی ملت بصیر، دشمن شناس و مقاوم ایران اسلامی، توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب و در مقابل، افق‌های روشنی را برای ایران عزیز ما در تمامی عرصه‌ها ترسیم کرده است. 
عضو شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از اظهارات خود، وحدت نیروهای مسلح را یک ضرورت راهبردی و حافظ امنیت و شرط اصلی پیشرفت و تعالی کشور و ایستادگی در برابر توطئه‌های پیچیده دشمنان، دانست و افزود: ارتش و سپاه تاکنون فتنه‌ها و میادین دشواری را با همدلی و اتحاد مقدس، پشت سر گذاشته و نشان داده‌اند که هرگز اجازه دستیابی دشمنان به اهداف شوم خود برای ضربه زدن به ایران اسلامی را نخواهند داد. 
امیر سرلشکر حاتمی در پایان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام سپاه پاسداران به‌ویژه شهید سپهبد حسین سلامی و شهدای راه اقتدار و امنیت کشور، بیان کرد: با تکیه به انسجام و اتحاد موجود میان ارتش و سپاه، اجازه هیچ‌گونه تعدی به این آب و خاک مقدس و نظام الهی‌مان را نخواهیم داد و با نثار جان خود، حافظ ملت، کشور و انقلاب اسلامی خواهیم بود.


اخبار مرتبط
اعلام تصمیمهای ویژه ساختاری و مدیریتی در پاسخ به تهدیدات جدید
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 11:26
اعلام تصمیمهای ویژه ساختاری و مدیریتی در پاسخ به تهدیدات جدید
با هدف تقویت بازدارندگی و افزایش کارآمدی در حوزه راهبری ،دفاعی متناسب با ماهیت تهدیدات جدید تصمیمات ویژه ای در سطح ساختاری و مدیریتی در بخش دفاعی کشور اتخاذ شده که به زودی اعلام خواهد شد.
هشدار نظریه‌پرداز فرانسوی نسبت به حمله نظامی به ایران
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 00:10
هشدار نظریه‌پرداز فرانسوی نسبت به حمله نظامی به ایران
یک نظریه‌پرداز فرانسوی حوزه روابط بین‌الملل هشدار داد تلاش برای استفاده از اعتراضات اجتماعی ایران به‌عنوان اهرم فشار یا توجیه اقدام نظامی، خطایی جدی و پرهزینه است.
جهاد اسلامی: جمع شدن ایرانی‌ها پیرامون رهبری‌شان، باعث شکست سناریوی آمریکایی-اسرائیلی شد
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 21:07
جهاد اسلامی: جمع شدن ایرانی‌ها پیرامون رهبری‌شان، باعث شکست سناریوی آمریکایی-اسرائیلی شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی در لبنان گفت: جمع شدن مردم ایران دور رهبری‌ خود، همان چیزی است که منجر به شکست پروژه آمریکایی- صهیونیستی برای هدف قرار دادن ایران از داخل کشور شده است.
تاکید بر وحدت نیروهای مسلح در مقابله با دشمنان
شنبه 1404/11/04 ساعت 15:46
تاکید بر وحدت نیروهای مسلح در مقابله با دشمنان
فرمانده نیروی زمینی ارتش، وحدت نیروهای مسلح را کلید ناکامی دشمن در بحران ها دانست و گفت: هم‌افزایی و افزایش هماهنگی میان نیروهای مسلح نقش مؤثری در ارتقای آمادگی در شرایط بحرانی و ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف شوم خود دارد.
واکنش وزارت خارجه به اتهام‌زنی آرژانتین علیه سپاه پاسداران
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 09:53
واکنش وزارت خارجه به اتهام‌زنی آرژانتین علیه سپاه پاسداران
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصمیم ناموجه آرژانتین در اتهام‌زنی ناصواب به بخشی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به شدت محکوم کرده و آن را اقدامی علیه امنیت و منافع ملی ایران دانست.
نظرات

آخرین اخبار
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد
ترافیک سنگین در آزادراه‌های قزوین – کرج و ساوه – تهران
آیا هوش مصنوعی جای معلمان را می‌گیرد؟
ترامپ گزینه نظامی ندارد، باید توافق کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
6 دلیل علمی برای اینکه همین امروز باغبانی را شروع کنید
پایان وابستگی پیل‌های سوختی به آب
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است