×
بین الملل
شناسه خبر : 270603
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 12:02
جزئیاتی از مذاکرات امنیتی پوتین با روسیه و اوکراین

دستیار کرملین خبر داد

جزئیاتی از مذاکرات امنیتی پوتین با روسیه و اوکراین

یوری اوشاکوف؛ دستیار کرملین درباره مذاکرات امنیتی امروز (جمعه) با آمریکا و اوکراین در ابوظبی که کمی قبل از نیمه شب آغاز شد و حدود چهار ساعت طول کشید گفت: این گفت و گوها مفید، سازنده و بسیار صریح بوده است.

نورنیوز_ گروه بین الملل: روسیه اعلام کرد که امروز (جمعه) مذاکرات امنیتی با آمریکا و اوکراین در ابوظبی برگزار خواهد کرد، اما مسکو پس از دیدار شبانه «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه با سه فرستاده آمریکایی هشدار داد که صلح پایدار بدون حل مسائل ارضی امکان‌پذیر نخواهد بود.

«یوری اوشاکوف» دستیار کرملین به خبرنگاران گفت که این مذاکرات که کمی قبل از نیمه شب آغاز شد و حدود چهار ساعت طول کشید، «مفید، سازنده و بسیار صریح» بوده است.

دیدار دیروز بین پوتین و «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس جمهور آمریکا به غرب آسیا هفتمین دیدار از این نوع بود. دیدار قبلی در دوم دسامبر در مسکو برگزار شد و حدود پنج ساعت طول کشید.

مسئله اوکراین

در خصوص حل و فصل مسئله اوکراین، مذاکره‌کنندگان آمریکایی نتایج تماس‌های خود در مورد اوکراین در داووس، از جمله دیدار دیروز بین «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی»، که با حضور ویتکاف و کوشنر برگزار شد، را ارائه کردند. علاوه بر این، به گفته اوشاکوف، «نمایندگان واشنگتن همچنین ارزیابی‌های خود را از سایر تماس‌هایی که در ماه دسامبر و ژانویه در مارالاگو در فلوریدا و تعدادی از پایتخت‌های اروپایی داشتند، ارائه کردند.»

اوشاکوف گفت: «نکته اصلی این است که در جریان این مذاکرات بین رئیس جمهور ما و آمریکایی‌ها، مجدداً تأکید شد که بدون حل مسئله ارضی طبق فرمول توافق شده در انکوریج، نمی‌توان به یک توافق پایدار (در اوکراین) دست یافت.»

وی تأکید کرد که مسکو واقعاً به «حل بحران اوکراین از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک» علاقه‌مند است، اما تا زمانی که این امر غیرممکن باشد، «روسیه به طور پیوسته به دستیابی به اهداف عملیات نظامی ویژه خود در میدان نبرد، جایی که نیروهای روسی ابتکار عمل استراتژیک را در دست دارند، ادامه خواهد داد.»

جلسات ابوظبی

اوشاکوف اظهار داشت که هر دو طرف توافق کردند که اولین جلسه کارگروهی سه جانبه بین روسیه، ایالات متحده و اوکراین در مورد مسائل امنیتی روز جمعه در ابوظبی برگزار شود.

دستیار کرملین در ادامه گفت «ایگور کوستیوکوف» رئیس تیم مسکو در مذاکرات امنیتی سه جانبه خواهد بود و «کریل دمیتریف» عضو تیم سرمایه‌گذاری مسکو، جداگانه در مورد مسائل اقتصادی با فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد. نمایندگان روسیه «ظرف چند ساعت آینده» به امارات متحده عربی سفر خواهند کرد.

اوشاکوف افزود که هیئت روسی، که شامل «نمایندگان رهبری وزارت دفاع» است، از رئیس جمهور پوتین دستورالعمل‌هایی دریافت کرده است که «با در نظر گرفتن تمام جزئیات مذاکرات امروز» با فرستادگان آمریکایی است.

از طرف آمریکایی، ویتکاف و «جارد کوشنر»، داماد ترامپ که آخرین بار در اوایل دسامبر در کرملین با پوتین دیدار کرده بود، با «جاش گرونباوم» که به تازگی توسط ترامپ به عنوان مشاور ارشد شورای صلح غزه منصوب شده است، همراهی می‌شدند. این شورا ظاهرا به دنبال مقابله با درگیری‌های جهانی خواهد بود.

این مقام روسیه خاطرنشان کرد که آمریکایی‌ها تلاش‌های قابل توجهی برای آماده‌سازی نشست ابوظبی انجام داده‌اند و ابراز امیدواری کرد که این نشست موفقیت‌آمیز باشد و چشم‌اندازهایی را برای پیشرفت در تمام مسائل مربوط به پایان دادن به درگیری اوکراین و دستیابی به توافقی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز بگشاید.

علاوه بر نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین، نشست کارگروه دوجانبه روسیه و آمریکا در مورد مسائل اقتصادی نیز در ابوظبی برگزار خواهد شد. این گروه به ریاست مشترک کریل دمیتریف، فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه، و استیو ویتکاف، برگزار خواهد شد.

اوشاکوف همچنین گزارش داد که پوتین و هیئت آمریکایی علاوه بر حل و فصل اوکراین، درباره «شورای صلح» که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به عنوان به اصطلاح بخشی از تلاش‌هایش برای دستیابی به صلح در غزه تأسیس شده است و همچنین طیف وسیعی از مسائل منطقه‌ای و وضعیت پیرامون گرینلند، گفت‌وگو کردند.

دستیار رئیس جمهور روسیه اظهار داشت که در جریان تبادل نظر درباره «شورای صلح»، آمادگی مسکو برای اختصاص یک میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه که توسط دولت قبلی آمریکا مسدود شده بود، به بودجه این شورا مجدداً تأیید شد.

اوشاکوف افزود که وجوه باقی مانده از دارایی‌های مسدود شده روسیه در ایالات متحده می‌تواند پس از انعقاد پیمان صلح بین روسیه و اوکراین، برای بازسازی مناطق آسیب دیده در جریان جنگ استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد که بحث‌ها در مورد این موضوع در چارچوب کارگروه دوجانبه روسیه و آمریکا در مورد مسائل اقتصادی ادامه خواهد یافت.

به گفته اوشاکوف، دو طرف همچنین درباره برنامه‌های کلی برای توسعه روابط بین مسکو و واشنگتن، «بر اساس این واقعیت که دو کشور ما پتانسیل عظیمی برای همکاری در زمینه‌های مختلف دارند» و اینکه «نمایندگان آمریکایی شروع به تدوین برنامه‌های مشخصی کرده‌اند که پس از حل و فصل مناقشه اوکراین قابل اجرا هستند»، گفت‌وگو کردند.

 


نظرات

آخرین اخبار
تمدید خودکار کارت‌های بازرگانی تا 9 خرداد
پوتین: پیروزی روسیه در درگیری اوکراین برای همه آشکار است
اورتگا: ترامپ دارای اختلال روانی است
انتقاد بلژیک از عملکرد رژیم صهیونیستی در لبنان
سفیر ایران در عربستان: گفتگو یک ضرورت منطقه‌ای است
کنایه قالیباف به شعار «آمریکا را دوباره با عظمت می‌کنیم»
کشته شدن دو مامور سیا در مکزیک
توافقی بهتر و متفاوت از برجام هدف ترامپ
فوران احساسات ضدصهیونیستی در غرب
هشدار درباره پیشنهاد فروش «دلار ارزان‌تر از نرخ روز»
هدف ترامپ از جنگ با ایران لغو یا ابطال انتخابات آمریکاست
احتمال جیره‌بندی مواد غذایی در کشورهای اروپایی
پیام رهبر انقلاب به امامان جمعه اهل‌سنت چابهار و سراوان
پایان کارِ وزیر کار آمریکا!
حمله مرگبار به هافبک تیم میتیلند دانمارک با سلاح سرد
دوحه: ادامه بسته بودن تنگه هرمز بحران منطقه را بین‌المللی می‌کند
قطع ارائه خدمات از سوی 2 سامانه حمایت و شمیم!
عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به آتش‌بس لبنان
مدودف: اروپا متحد قابل اتکایی نیست
پرداخت خسارت‌های کمتر از 30 میلیون تومان خودروهای آسیب‌دیده
حدود 8 هزار مهاجر غیرقانونی جان باخته یا مفقود شدند
تمدید قرارداد خدمات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری + جزئیات
هشدار سنتکام درباره سناریوی حمله زمینی آمریکا به ایران
تهاجم صهیونی- آمریکایی علیه امت اسلامی وارد مرحله خطرناکی شده است
تولید نفت روسیه به کمترین سطح 6 سال اخیر رسید
افزایش بهای خدمات در آرامستان‌های پایتخت
لندن برای مهار موبایل در مدارس گام برمی دارد
ترامپ ادعا کرد: توافق با ایران نزدیک است
سخنگوی دولت: میز دیپلماسی را در امتداد میدان می‌دانیم
تلاش پاکستان برای نزدیک کردن دیدگاه‌های ایران و آمریکا
بلژیک، حریف ایران با برنامه‌ای فشرده وارد لیگ ملت‌های والیبال می‌شود
دنیامالی: شخصاً مخالف حضور در جام‌ جهانی هستم/تاج: تیم ملی در شرایط جنگی آماده می‌شود
ندامت مجری سرشناس آمریکایی از کمک به انتخاب ترامپ
بیمه سلامت برای این گروه‌ها رایگان است
توقف بخشی از گردشگری در پی افزایش قیمت نفت
عینک هوشمند هواوی به بازار آمد
واکنش بقایی به بازداشت شماری از افراد از سوی امارات
حمایت از ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید/ پای ایران در میان است؟
رونمایی از دو نسخه خطی نفیس «عیون اخبار الرضا(ع)»
حمایت دوحه و توکیو از اقدامات پاکستان برای رسیدن به توافق در بازگشایی تنگه هرمز
رئیس‌جمهور لبنان: مذاکره گزینه راهبردی است، نه نشانه تسلیم
وزیر کار: ثبت‌نام الکترونیکی بیمه بیکاری، راهی برای پیگیری سریع‌تر
اعتراف رئیس موساد به کشته شدن یک مأمور این سازمان پس از سه سال
مشارکت مردمی 1500 میلیارد تومانی در دوره جنگ
فرمانبرداری از ولی‌امر، میثاق همیشگی پاسداران انقلاب است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: کسی برای وقایع 7 اکتبر مرا بیدار نکرد
تشریح رویکرد ایران در مذاکرات از سوی سخنگوی دولت
یادآوری کابوس 7-1؛ لولا چشم‌انتظار فینال تکراری جام جهانی
چین: آمریکا باید در پرونده هسته‌ای ایران «صداقت بیشتری» نشان دهد
ژاپن روی کمربند آتش؛ افزایش نگرانی‌ها پس از زلزله اخیر