×
بین الملل
شناسه خبر : 270603
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 12:02
جزئیاتی از مذاکرات امنیتی پوتین با روسیه و اوکراین

دستیار کرملین خبر داد

جزئیاتی از مذاکرات امنیتی پوتین با روسیه و اوکراین

یوری اوشاکوف؛ دستیار کرملین درباره مذاکرات امنیتی امروز (جمعه) با آمریکا و اوکراین در ابوظبی که کمی قبل از نیمه شب آغاز شد و حدود چهار ساعت طول کشید گفت: این گفت و گوها مفید، سازنده و بسیار صریح بوده است.

نورنیوز_ گروه بین الملل: روسیه اعلام کرد که امروز (جمعه) مذاکرات امنیتی با آمریکا و اوکراین در ابوظبی برگزار خواهد کرد، اما مسکو پس از دیدار شبانه «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه با سه فرستاده آمریکایی هشدار داد که صلح پایدار بدون حل مسائل ارضی امکان‌پذیر نخواهد بود.

«یوری اوشاکوف» دستیار کرملین به خبرنگاران گفت که این مذاکرات که کمی قبل از نیمه شب آغاز شد و حدود چهار ساعت طول کشید، «مفید، سازنده و بسیار صریح» بوده است.

دیدار دیروز بین پوتین و «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس جمهور آمریکا به غرب آسیا هفتمین دیدار از این نوع بود. دیدار قبلی در دوم دسامبر در مسکو برگزار شد و حدود پنج ساعت طول کشید.

مسئله اوکراین

در خصوص حل و فصل مسئله اوکراین، مذاکره‌کنندگان آمریکایی نتایج تماس‌های خود در مورد اوکراین در داووس، از جمله دیدار دیروز بین «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی»، که با حضور ویتکاف و کوشنر برگزار شد، را ارائه کردند. علاوه بر این، به گفته اوشاکوف، «نمایندگان واشنگتن همچنین ارزیابی‌های خود را از سایر تماس‌هایی که در ماه دسامبر و ژانویه در مارالاگو در فلوریدا و تعدادی از پایتخت‌های اروپایی داشتند، ارائه کردند.»

اوشاکوف گفت: «نکته اصلی این است که در جریان این مذاکرات بین رئیس جمهور ما و آمریکایی‌ها، مجدداً تأکید شد که بدون حل مسئله ارضی طبق فرمول توافق شده در انکوریج، نمی‌توان به یک توافق پایدار (در اوکراین) دست یافت.»

وی تأکید کرد که مسکو واقعاً به «حل بحران اوکراین از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک» علاقه‌مند است، اما تا زمانی که این امر غیرممکن باشد، «روسیه به طور پیوسته به دستیابی به اهداف عملیات نظامی ویژه خود در میدان نبرد، جایی که نیروهای روسی ابتکار عمل استراتژیک را در دست دارند، ادامه خواهد داد.»

جلسات ابوظبی

اوشاکوف اظهار داشت که هر دو طرف توافق کردند که اولین جلسه کارگروهی سه جانبه بین روسیه، ایالات متحده و اوکراین در مورد مسائل امنیتی روز جمعه در ابوظبی برگزار شود.

دستیار کرملین در ادامه گفت «ایگور کوستیوکوف» رئیس تیم مسکو در مذاکرات امنیتی سه جانبه خواهد بود و «کریل دمیتریف» عضو تیم سرمایه‌گذاری مسکو، جداگانه در مورد مسائل اقتصادی با فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد. نمایندگان روسیه «ظرف چند ساعت آینده» به امارات متحده عربی سفر خواهند کرد.

اوشاکوف افزود که هیئت روسی، که شامل «نمایندگان رهبری وزارت دفاع» است، از رئیس جمهور پوتین دستورالعمل‌هایی دریافت کرده است که «با در نظر گرفتن تمام جزئیات مذاکرات امروز» با فرستادگان آمریکایی است.

از طرف آمریکایی، ویتکاف و «جارد کوشنر»، داماد ترامپ که آخرین بار در اوایل دسامبر در کرملین با پوتین دیدار کرده بود، با «جاش گرونباوم» که به تازگی توسط ترامپ به عنوان مشاور ارشد شورای صلح غزه منصوب شده است، همراهی می‌شدند. این شورا ظاهرا به دنبال مقابله با درگیری‌های جهانی خواهد بود.

این مقام روسیه خاطرنشان کرد که آمریکایی‌ها تلاش‌های قابل توجهی برای آماده‌سازی نشست ابوظبی انجام داده‌اند و ابراز امیدواری کرد که این نشست موفقیت‌آمیز باشد و چشم‌اندازهایی را برای پیشرفت در تمام مسائل مربوط به پایان دادن به درگیری اوکراین و دستیابی به توافقی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز بگشاید.

علاوه بر نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین، نشست کارگروه دوجانبه روسیه و آمریکا در مورد مسائل اقتصادی نیز در ابوظبی برگزار خواهد شد. این گروه به ریاست مشترک کریل دمیتریف، فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه، و استیو ویتکاف، برگزار خواهد شد.

اوشاکوف همچنین گزارش داد که پوتین و هیئت آمریکایی علاوه بر حل و فصل اوکراین، درباره «شورای صلح» که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به عنوان به اصطلاح بخشی از تلاش‌هایش برای دستیابی به صلح در غزه تأسیس شده است و همچنین طیف وسیعی از مسائل منطقه‌ای و وضعیت پیرامون گرینلند، گفت‌وگو کردند.

دستیار رئیس جمهور روسیه اظهار داشت که در جریان تبادل نظر درباره «شورای صلح»، آمادگی مسکو برای اختصاص یک میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه که توسط دولت قبلی آمریکا مسدود شده بود، به بودجه این شورا مجدداً تأیید شد.

اوشاکوف افزود که وجوه باقی مانده از دارایی‌های مسدود شده روسیه در ایالات متحده می‌تواند پس از انعقاد پیمان صلح بین روسیه و اوکراین، برای بازسازی مناطق آسیب دیده در جریان جنگ استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد که بحث‌ها در مورد این موضوع در چارچوب کارگروه دوجانبه روسیه و آمریکا در مورد مسائل اقتصادی ادامه خواهد یافت.

به گفته اوشاکوف، دو طرف همچنین درباره برنامه‌های کلی برای توسعه روابط بین مسکو و واشنگتن، «بر اساس این واقعیت که دو کشور ما پتانسیل عظیمی برای همکاری در زمینه‌های مختلف دارند» و اینکه «نمایندگان آمریکایی شروع به تدوین برنامه‌های مشخصی کرده‌اند که پس از حل و فصل مناقشه اوکراین قابل اجرا هستند»، گفت‌وگو کردند.

 


نظرات

آخرین اخبار
سپاه: عملیات ارتفاعات جاسوسان نقطه عطف امنیت پایدار شمال‌غرب کشور بود
بن‌زاید و اردوغان بر تقویت همکاری برای امنیت منطقه تأکید کردند
اقدام قانونی بانک ترکیه ای علیه تحریم های آمریکا
ضربه جنگ به اقتصاد خلیج فارس؛ چشم‌انداز بهبود تا پایان 2026 تیره شد
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 14 شهریور 1405 + لینک خاموشی
قالیباف: ایران از ایده چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید استقبال می‌کند
واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ چرا پرداخت‌ها مرحله‌ای است؟
اقدام پلیس نیویورک به قتل برای جلوگیری از خودکشی!
ترامپ: دموکرات‌ها ترجیح می‌دهند در جنگ علیه ایران شکست بخوریم
مسکو: دخالت در هوانوردی، تروریسم دولتی است
بازداشت پادکستر سابق کالیفرنیایی به دلیل تهدید علیه جان ترامپ
خبرنگار وال‌استریت ژورنال: روسیه و چین واکنش های شورای امنیت علیه ایران را وتو می‌کنند
اعتراف رسانه صهیونیستی: شیخ نعیم قاسم قدرتمندتر از تصور ماست!
دزفول سوگوار خلبان شهید؛ پیکر «مجتبی حسینوند» در گلزار شهدای شهیدآباد آرام گرفت
مهاجرانی: رئیس‌جمهور صدای منتقدان را می‌شنود
برنامه قطعی برق البرز فردا شنبه 14 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی برق کرج
قاسم الاعرجی: انحصار سلاح اولویت غیرقابل‌مذاکره دولت عراق است
آتش‌سوزی در قلب پایتخت؛ عملیات مهار حریق در کوچه برلن
محدودیت ترافیکی در جاده‌های شمال؛ کندوان و تهران-شمال یک‌طرفه شد
رمزگشایی از دیدار جنجالی در کاخ سفید؛ یهودیانی که گفتند نماینده صهیونیسم نیستیم
شوک قیمتی در بازار جهانی؛ گرانی مواد غذایی به اوج 3 ساله رسید
آمریکا و تروئیکا در آستانه شکست کامل «توهم اسنپ‌بک»
تامین امنیت غذایی؛ تخلیه 22 هزار تن برنج در هرمزگان آغاز شد
پایان عصر پهپادهای 50 میلیون دلاری؟ آمریکا در جستجوی جایگزین‌های ارزان‌قیمت
تلاش تروئیکا برای فرستادن پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
نیویورک‌تایمز: ایران، اعتمادبه‌نفس بیشتری به توانایی‌های خود پیدا کرده است
مجوزهای «تولید بار اول»، موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان ایران
وعده اژه‌ای برای تسهیل تجارت ایران و هند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 14 شهریور 1405؛ دلار در آستانه ثبت رکورد جدید
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 13 شهریور 1405؛ طلا و سکه امروز دوباره گران شدند
سخنگوی ارتش: تا خروج کامل آمریکا از منطقه ایستاده‌ایم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 14 شهریور | احتمال صعود قیمت طلا و سکه
درخشش تیم ملی پاراتکواندو مردان ایران
عذرخواهی رسمی AFC از ایران؛ اشتباه داوری در بازی با کره شمالی تایید شد
استراتژی جدید پدافند غیرعامل؛ تاب‌آوری زیرساخت‌ها در برابر تهدیدات سایبری
هشدار رهبر جمهوری‌خواهان نسبت به از دست دادن اکثریت سنا
حمله پهپادی روسیه به ساختمان مرکزی سرویس امنیتی اوکراین
آمریکا یک بانک ترکیه‌ای را در ارتباط با ایران تحریم کرد
پایان خوش دعوی بر سر مهریه 1377 سکه بهار آزادی در ملارد
فرصت استفاده رایگان از مترو و اتوبوس تهران
محورهای دیدار رئیس دستگاه قضا با مقام قضایی هند
تورهای تجاری گاوبانگی، مرال‌ها را تهدید می‌کند
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال و فیروزکوه
گسترش عملیات نظامی در بلوچستان پاکستان علیه جدایی‌طلبان
مصطفی نجفی با اقتدار قهرمان جهان شد
ترامپ به دنبال اعمال محدودیت بر رای‌گیری پستی
پاسخ بریتانیا به ادعای آرژانتین درباره حاکمیت بر جزایر فالکلند
رئیس‌کل بانک مرکزی: بازار ارز را با قدرت مدیریت می‌کنیم
افزایش چشمگیر پاداش نمایندگان ایران در مسابقات جهانی عشایری و روستایی قرقیزستان
انتقاد مشاور قالیباف از اصحاب ناراه‌حل