×
اجتماعی
شناسه خبر : 270588
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/03 ساعت 13:34
کولاک شدید کدام جاده ها را مسدود کرد؟

کولاک شدید کدام جاده ها را مسدود کرد؟

امروز جمعه 3 بهمن ماه به دلیل کولاک شدید، محور بجنورد به اسفراین مسدود است و تردد در محورهای آشخانه–بجنورد و آشخانه–چمن‌بید با محدودیت مواجه است. همچنین محورهای کندوان، آزادراه تهران - شمال، سوادکوه و فیروزکوه در هر دو مسیر رفت و برگشت به دلیل نبود ایمنی مسدود شده اند.

نورنیوز_ گروه اجتماعی : مرکز مدیریت راه‌های خراسان شمالی از انسداد محور بجنورد به اسفراین و اعمال محدودیت تردد در محورهای آشخانه–بجنورد و آشخانه–چمن‌بید به علت کولاک شدید خبر داد.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی، در حال حاضر وضعیت جوی تمامی محورهای نیمه‌ابری گزارش شده است.

در این اطلاعیه آمده است: محور بجنورد به اسفراین در محدوده روستای مهنان تا پاکوتل به دلیل وزش باد و کولاک شدید همچنان مسدود است.

همچنین محور آشخانه – بجنورد در محدوده روستای مملجه به علت کولاک، تردد خودروهای کشنده تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، محور آشخانه – چمن‌بید (حدفاصل دوراهی قاضی تا چمن‌بید) نیز به دلیل کولاک شدید، صرفاً با استفاده از زنجیرچرخ قابل تردد است.

برف و کولاک راه ارتباطی ۴۰۰ روستای لرستان را مسدود کرد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت:بارش برف و کولاک مسیر ارتباطی ۴۰۰ روستای شهرستان دلفان را مسدود کرده است.

مهدی پازوکی روز جمعه  بیان کرد: راه ارتباطی این روستاها با فعالیت سامانه بارشی سرد و برودت هوا مسدود شده و تردد در گردنه گاماسیاب تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه کولاک برف در گردنه هیراب بروجرد ادامه دارد افزود: همچنین گردنه گله بادوش و محور فرسش الیگودرز نیز به دلیل بارش سنگین برف مسدود می باشد و نیروهای راهداری در حال بازگشایی مسیرها هستند.

وی با بیان اینکه بارش برف در سطح استان ادامه دارد عنوان کرد: موج سرد و سامانه بارشی در همه نقاط با شدت و ضعف، بارش‌های پراکنده و رگباری گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید، در شهرهای معتدل رگبار برف و در شهرهای سردسیر و ارتفاعات و مناطق کوهستانی با بارش برف فعال است.

به گزارش هواشناسی لرستان فعالیت این سامانه بارشی تا غروب یکشنبه در استان ادامه دارد.

جاده چالوس و سوادکوه بسته است

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران از مسدود بودن محورهای کندوان، آزادراه تهران - شمال، سوادکوه و فیروزکوه در هر دو مسیر رفت و برگشت به دلیل نبود ایمنی خبر داد.

علی صادقی اظهار کرد: در حال حاضر محورهای کندوان و آزادراه تهران – شمال و همچنین مسیرهای کوهستانی سوادکوه و فیروزکوه به علت شرایط نامناسب جوی و کاهش ایمنی مسدود هستند و تردد خودروها از مسیرهای جایگزین انجام می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای باز استان افزود: تردد در محور هراز عادی و روان گزارش شده و مشکلی از نظر حجم ترافیک در این مسیر وجود ندارد.

سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران درباره وضعیت جوی گفت: در محورهای کوهستانی استان شاهد وزش باد شدید و کولاک هستیم و رانندگان باید از سفرهای غیرضروری در این مسیرها خودداری کنند.

صادقی همچنین از مسدود بودن محور فرعی گلوگاه – دامغان به دلیل نبود ایمنی خبر داد و تأکید کرد: از رانندگان درخواست می‌شود پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کرده و تجهیزات ایمنی و زمستانی همراه داشته باشند.

کولاک شدید محورهای کوهستانی زنجان را فراگرفت 

رئیس مرکز مدیریت راه‌های استان زنجان از بارش برف و کولاک شدید در سطح استان خبر داد.

محمد محمدی  اظهار کرد: بارش برف دوباره در آزادراه زنجان - تبریز، محور ترانزیت زنجان - میانه، آزادراه زنجان - قزوین و محور ترانزیت زنجان - تاکستان آغاز شده و لازم است رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

وی از بارش برف، وزش باد و کولاک شدید در محورهای کوهستانی به‌ویژه مسیر دندی و محورهای منتهی به طارم خبر داد و گفت: تردد در این مسیرها فقط با زنجیرچرخ انجام می‌شود و شرایط برای رانندگی در مسیر دندی- تکاب مناسب نیست.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به وجود مه در محورهای زنجان - طارم و تهم - چورزق عنوان کرد: مه‌گرفتگی سبب کاهش دید افقی شده و رانندگان باید از چراغ مه‌شکن استفاده کنند.

وی به بیان اینکه در حال حاضر محور اصلی و فرعی مسدود در استان نداریم، خاطرنشان کرد: برخی محورهای روستایی در روزهای گذشته بازگشایی شدند اما بارش و کولاک دوباره سبب مسدود شدن آن‌ها می‌شود.

محمدی با تاکید همراه داشتن زنجیرچرخ تصریح کرد: از هم‌وطنان تقاضا داریم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت سفر برای اطلاع از وضعیت راه‌ها با شماره 141 تماس بگیرند.

بارش برف در محورهای مواصلاتی استان همدان/هشدار به رانندگان 

رئیس پلیس راه استان همدان از بارش برف در گردنه ها و محورهای همدان به ساوه و همدان به بیجار خبر داد.

سرهنگ ارسلان سرمدی رئیس پلیس راه استان همدان از بارش برف در گردنه های اسدآباد ، آوج و همچنین محورهای همدان به ساوه و همدان به بیجار که منجر به لغزندگی و آب گرفتگی معابر و جاده های استان شده،خبر داد و از رانندگان خواست تا از سفرهای غیر ضروری بپرهیزند.

وی افزود: در حال حاضر شاهد بارش برف در محورهای مذکور می باشیم اما با تلاش های عوامل پلیس راه و راهداری فعلا مشکل خاصی در تردد رانندگان وجود ندارد ولی احتمال اعمال محدودیت تردد بصورت مقطعی در ساعات بعد وجود خواهد داشت.

رئیس پلیس راه استان بیان کرد: رانندگان از سفرهای غیرضروری و از هرگونه عجله و شتاب، تغییر مسیر ناگهانی و سبقت غیرمجاز خودداری کرده و حتما با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

سرهنگ سرمدی با تاکید بر لغزندگی جاده ها و بیشتر شدن مسافت توقف خودرو از رانندگان خواست: ضمن رعایت فاصله طولی از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت سفر با تجهیزات کامل(زنجیر چرخ،وسایل گرمایشی، سوخت و...) حرکت کنند.


نظرات

آخرین اخبار
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
عارف: تأمین پایدار معیشت مردم اولویت مدیریت استان‌ها است
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم