×
اجتماعی
شناسه خبر : 270480
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 15:56
وزیر علوم: دشمن با اصل ایران مشکل دارد؛ نه جناح‌ها ومذهب

وزیر علوم: دشمن با اصل ایران مشکل دارد؛ نه جناح‌ها ومذهب

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه ملت ایران علی‌رغم همه گلایه‌ها برای حفظ ایران متحد ایستاد، گفت: برای همه روشن شده دشمن با اصل ایران مشکل دارد نه با یک جناح یا مذهب. او تخریب دانشگاه‌ها را نشانه اغتشاش و نه اعتراض مدنی دانست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ملت ایران علی‌رغم تمام گلایه‌ها متحد برای حفظ ایران ایستاد، گفت: برای کسی تردیدی باقی نمانده که دشمن با اصل ایران مشکل دارد، نه یک جناح سیاسی و اصل مذهب.

حسین سیمایی‌صراف امروز پنجشنبه دوم بهمن ماه، در بازدید از موزه دانشگاه فردوسی مشهد که به دست اغتشاشگران آسیب دیده است، اظهار کرد: موقعیتی که قرار داریم موزه مفاخر دانشگاه فردوسی مشهد است، جایی که اسناد دانشگاه از دهه ۳۰ در اینجا نگهداری می‌شد که شامل پرونده‌های استخدامی استادان پیشکسوت و هدایایی که شخصیت‌های برجسته به موزه اهدا کردند، می‌شود.

وی با بیان اینکه کارنامه تحصیلی استاد شفیعی‌کدکنی در این موزه نگهداری می‌شد، اظهار کرد: جای تأسف است که ببینیم در این حادثه کجا هدف قرار گرفته است؟ آیا می‌توان گفت اعتراض مدنی بوده است؟ اعتراض حق مسلم همه است و طبق قانون مردم حق اعتراض و اجتماع دارند. ایران پر از تنوع است و قانون اساسی آن را به رسمیت شناخته است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: زمانی که اعتراضات مسالمت‌آمیز و از اصناف شروع شد، دولت منطقی و مسئولانه پاسخگو بود و با معترضین به صورت مستقیم گفت‌وگو شد اما این وضعیتی که می‌بینید کار مردم نیست.

سیمایی‌صراف با مقایسه دی‌ماه ۱۴۰۴ و دی‌ماه سال ۱۳۵۷ اظهار کرد: در سال ۵۷ کشور درگیر یک انقلاب بزرگ بود که در آن چند میلیون نفر شرکت‌کننده و درگیر پروژه انقلاب بودند اما آیا تخریب، انهدام، آتش زدن و سر بریدن بود؟ مردم در زمان انقلاب می‌گفتند «برادر ارتشی چرا برادرکُشی؟». مردم در دوران انقلاب به نیروی نظامی که در برابر آنان با اسلحه ایستاده، گل هدیه می‌کردند و امام خمینی مبارزه مسلحانه و هرگونه اغتشاش را منع کرده بودند.

وی با بیان اینکه در حرکت چند میلیونی انقلاب مواردی از تخریب مشاهده شد که معلوم نبود از مردم باشد، تصریح کرد: آیا مردم به‌عنوان معترض اسلحه و مواد آتش‌زا در دست می‌گیرند؟ مسلما اسناد کافی وجود دارد و مهم‌ترین سند اقرار دشمن به این است که گفت مردم بیایید و من به کمک شما می‌آیم و این در هر محکمه بین‌المللی اقرار محسوب می‌شود و برای ادعای جرم کافی است.  

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئولیت حقوقی، مدنی و کیفری با دشمن است، ادامه داد: مردم ما در چند دهه قبل و بعد انقلاب نشان دادند که هرگاه معترض بودند مدنی و مسالمت‌جویانه حرف خود را زده و دولت شنونده بوده البته که باید دولت بیشتر شنونده باشد.

سیمایی‌صراف با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به دانشگاه‌ها برای بررسی دلایل و زمینه اعتراضات، اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید راه درمان و توصیه سیاستی به همه ارکان نظام را بگویند تا معترضین به حق خود رسیده و اغتشاشگران مجازات شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از دانشگاه‌ها هدف حمله قرار گرفتند، اظهار کرد: میزان خسارات مهم نیست بلکه مهم این است که در کدام فرهنگ و تمدن به دانشگاه حمله می‌شود؟ دانشگاه که برای حل مسئله و نماد عقلانیت و خرد است. افرادی سوءاستفاده کردند که وارد این صحنه شدند وگرنه تاریخ ایران بزرگ از این اتهام‌ها جدا است، مردم مذهبی و غیرمذهبی نهاد دینی برای آنان مقدس است. مردم به مردم و مسجد و حسینیه حمله نمی‌کنند. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه راجع به برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه‌ها گفت: امتحانات ارشد و دکتری حضوری خواهد بود، سعی ما بر این بود کارشناسی هم حضوری باشد اما به دلیل برگشت تعداد زیادی از دانشجویان به شهرستانهای خود و سختی رفت‌وآمد، برای سهولت این افراد به حسب اقتضا کارگروه استانی هر دانشگاه برای کارشناسی تصمیم گرفت.


اخبار مرتبط
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید محور حل مسائل جامعه باشند
سه‌شنبه 1404/11/21 ساعت 16:05
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید محور حل مسائل جامعه باشند
وزیر علوم با تأکید بر ناکافی بودن توسعه کمی دانشگاه‌ها گفت دانشگاه‌ها باید با رویکردی مسئولانه در حل مشکلات و چالش‌های جامعه نقش‌آفرین باشند.
سرلشکر موسوی: بدون سپاه، نامی از ایران باقی نمی‌ماند
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 13:26
سرلشکر موسوی: بدون سپاه، نامی از ایران باقی نمی‌ماند
سرلشکر موسوی، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، در پیام روز پاسدار تأکید کرد که بدون حضور سپاه مقتدر مردمی، نامی از ایران و ایرانیان تاریخ‌ساز باقی نمی‌ماند. وی خاطرنشان کرد حماسه‌های پاسداران و توانمندی‌های سپاه تهدیدهای دشمنان، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، را خنثی کرده است.
فرمانده کل سپاه: پاسداران دست‌بر‌ماشه آماده اجرای فرمان رهبری هستند
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 10:14
فرمانده کل سپاه: پاسداران دست‌بر‌ماشه آماده اجرای فرمان رهبری هستند
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت روز پاسدار با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای سپاه اعلام کرد پاسداران انقلاب اسلامی دست‌بر‌ماشه، مهیای اجرای اوامر و تدابیر فرمانده معظم کل قوا هستند و به دشمنان هشدار داد از هرگونه خطای محاسباتی پرهیز کنند.
نظرات

آخرین اخبار
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان