×
اقتصادی
شناسه خبر : 270465
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/05 ساعت 08:21
حراج شمش طلا با سقف خرید 5 قطعه امروز برگزار می‌شود

حراج شمش طلا با سقف خرید 5 قطعه امروز برگزار می‌شود

یکصد و سی‌ و نهمین حراج شمش طلا در ایران امروز یکشنبه 5 بهمن برگزار می‌شود. خرید فقط خرد و با سقف پنج قطعه است و متقاضیان باید تا پایان روز شنبه 4 بهمن وجه‌الضمان را واریز کنند. حراج به روش حضوری و نقدی انجام می‌شود و کارمزد هر قطعه 20 میلیون ریال است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مرکز مبادله ایران یکصد و سی‌ و نهمین حراج شمش طلا را امروز یکشنبه ۵ بهمن‌ماه برگزار می‌کند. این دوره صرفاً به صورت خرد و با سقف خرید ۵ قطعه برای هر متقاضی برگزار می‌شود. مهلت واریز وجه‌الضمان تا پایان روز شنبه ۴ بهمن است.

به نقل از مرکز مبادله ایران، روز یکشنبه پنجم بهمن‌ماه سال جاری، یکصد و سی‌ و نهمین جلسه حراج شمش طلا برگزار خواهد شد. متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک میلیارد تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز شنبه، چهارم بهمن، در یکصد و سی‌ و نهمین حراج این مرکز شرکت کنند. لازم به ذکر است که حراج صرفا به صورت خرد برگزار خواهد شد.

حداقل و حداکثر حجم خرید

این جلسه حراج حضوری در مرکز مبادله ارز و طلای ایران صرفا به صورت خرد برگزار خواهد شد و «فروشندگان عمده شمش طلا»، «تولیدکننده و سازنده فعال مصنوعات طلا» و «خرده فروشان طلای آبشده» مجاز به خرید شمش طلا هستند. متقاضیان خرید (سه گروه مذکور به غیر از بانک عامل) می‌توانند در حراج خرد حداقل یک و حداکثر پنج قطعه شمش طلای یک کیلوگرمی خرید کند؛ سقف خرید خرد در هر هفته تقویمی، صرفا پنج قطعه شمش طلای استاندارد خواهد بود.

مدارک شرکت در حراج؛ ویژه متقاضیان خرید جدید

متقاضی خرید جدید شمش طلا جهت شرکت در حراج باید مدارک لازم را به مرکز مبادله ارز و طلای ایران ارائه دهد. این مدارک شامل «اصل نامه درخواست شرکت در حراج» منتشره در تارنمای رسمی www.ice.ir فرم شماره ۱۱ و ۱۲، «اصل کارت ملی»، «اصل تعهدنامه محرمانگی»، «شناسه یکتای پروانه کسب صادره از درگاه ملی مجوزهای کشور»، «وکالت نامه رسمی معتبر قابل استعلام-دارای شناسه سند و رمز تصدیق»، «اصل گواهی امضا نزد دفاتر اسناد رسمی به نام مرکز مبادله ارز و طلای ایران» «آخرین نسخه اساسنامه (ویژه افراد حقوقی) » و «آخرین آگهی روزنامه رسمی (ویژه اشخاص حقوقی) » است. همچنین مدارک مورد نیاز برای متقاضی خرید سابق، «اصل نامه درخواست شرکت در حراج - در صورت تغییر مفادنامه»، «اصل تعهد محرمانگی- در صورت تغییر مفاد تعهدنامه» و «اصل کارت ملی»، است. لازم به ذکر است، متقاضی خرید سابق، شخصی است که حداقل یک جلسه در حراج شرکت و کلیه مدارک مورد درخواست را ارائه کرده باشد.

کارمزد حراج

کارمزد حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، به ازای هر طرف شرکت کننده در جلسه حراج، ۲۰ میلیون ریال به ازای هر قطعه شمش استاندارد (جمعا چهل میلیون ریال) است.

قیمت پایه

حداقل قیمت پیشنهادی توسط متقاضی عرضه در روز حراج در فرم «درخواست متقاضی عرضه شمش طلای استاندارد نسبت به شرکت در جلسه حراج حضوری مرکز مبادله ارز و طلای ایران» به هیات حراج اعلام می شود؛ این فرم توسط صاحبان امضاء مجاز شرکت تکمیل می‌شود.

روش معاملاتی

معاملات به روش حراج حضوری و به صورت نقد صورت می‌گیرد.

مرکز مبادله ارز و طلای ایران، یکصد و سی‌ و نهمین جلسه حراج شمش طلا را روز یکشنبه، پنجم بهمن ۱۴۰۴ از ساعت ۱۴ تا ۱۷ برگزار خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
سرلشکر عبداللهی: دشمن آمریکایی هزینه‌ای سنگین‌تر از جنگ‌های گذشته خواهد پرداخت
این خوراکی‌ها خطر سنگ کلیه کودکان را بالا می‌برند
آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد
یلعون: عملیات نظامی علیه ایران شکست خورد و هیچ‌ یک از اهداف محقق نشد
درگیری‌های شدید بین افراد مسلح و نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه
تجاوز هوایی آمریکا به جنوب ایران؛ تایید حملات در سیریک و حاجی‌آباد/ تکذیب حمله به 4 شهر
چرا پزشکان روی مصرف نان کامل تأکید می‌کنند؟
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
انگلیس (6) - فرانسه (4)/ مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان