×
اقتصادی
شناسه خبر : 270451
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 13:31
قیمت سکه و طلا امروز 2 بهمن 1404 + جدول قیمت ها

قیمت سکه و طلا امروز 2 بهمن 1404 + جدول قیمت ها

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 2 بهمن 1404 در روند صعودی نسبت به زمان بازگشایی بازار قرار گرفته است. قیمت انواع مصنوعات و قطعات طلا و سکه اگرچه نسبت به معاملات روز گذشته پایین‌تر است، با این حال در معاملات امروز روندی نسبتا افزایشی دارد. گفتنی‌ست دلار امروز افزایشی شده و در کانال 141 هزار تومانی معامله می‌شود.

نورنیوز- گروه اقتصادی : قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۴ در روند صعودی و نوسانی بازگشایی شده است. قیمت طلا نسبت به زمان بازگشایی رشد کرده و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی معامله می‌شود. قیمت سکه نیز در انواع قطعات بالا رفته و سکه امامی در سقف کانال ۱۶۰ میلیونی نوسان می‌کند. نیم سکه اما مسیر خود را از سایر قطعات جدا کرده و نزولی شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت انواع مصنوعات و قطعات طلا و سکه نسبت به معاملات روز گذشته در سطوح پایین‌تری قرار دارد؛ با این حال بازار طلا امروز روندی نسبتا صعودی را تجربه می‌کند که بیانگر جریان محدود معاملات در بازار طلای داخلی است.

محدودیت دسترسی به اینترنت باعث کاهش حجم معاملات و رکود بازار طلا و سکه شده و در نتیجه، بازار با نوساناتی محدود و غیرشارپی مواجه است. همچنین افت ارزش اونس جهانی طلا در کنار رشد قیمت دلار، این وضعیت سردرگم بازار طلا را تشدید کرده است.

شایان ذکر است، اونس جهانی طلا امروز با کاهش ۵ دلاری، با رقم ۴۸۲۵ دلار در حال معامله است. همچنین دلار امروز نسبت به روز گذشته افزایشی شده و این اسکناس آمریکایی با رقم ۱۴۱ هزار تومان معامله می‌شود.

قیمت+طلا+2+بهمن
 

قیمت نقره درجا زد

قیمت اونس جهانی نقره امروز با رقم ۹۳ دلار معامله می‌شود. گرم نقره ۹۹۹ نیز در بازار داخلی با رقم ۴۲۳ هزار تومان به فروش می‌رسد که تغییر محسوسی را نسبت به معاملات روز گذشته نشان نمی‌دهد.

نیم سکه ساز مخالف زد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از نیم سکه روند صعودی، اما کم‌رمقی دارد. قیمت سکه امامی با رقم ۱۶۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام شده است. سکه بهار آزادی روی رقم ۱۵۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار دارد.

نیم سکه و ربع سکه به ترتیب با رقم‌های ۸۳ میلیون تومان و ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در حال معامله است. سکه گرمی نیز با قیمت ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود.

قیمت طلا رشد کرد

بازار طلا امروز نسبت به زمان بازگشایی روند افزایشی دارد. براساس قیمت‌های اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، مثقال طلا روی رقم ۶۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار با رقم ۱۵ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شود.


اخبار مرتبط
حراج شمش طلا با سقف خرید 5 قطعه امروز برگزار می‌شود
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 08:21
حراج شمش طلا با سقف خرید 5 قطعه امروز برگزار می‌شود
یکصد و سی‌ و نهمین حراج شمش طلا در ایران امروز یکشنبه 5 بهمن برگزار می‌شود. خرید فقط خرد و با سقف پنج قطعه است و متقاضیان باید تا پایان روز شنبه 4 بهمن وجه‌الضمان را واریز کنند. حراج به روش حضوری و نقدی انجام می‌شود و کارمزد هر قطعه 20 میلیون ریال است.
تحلیل رئیس اتحادیه از بازار سکه و طلا
جمعه 1404/11/03 ساعت 15:40
تحلیل رئیس اتحادیه از بازار سکه و طلا
رئیس اتحادیه طلا با تأکید بر افزایش شدید اونس جهانی طی هفته‌ گذشته و به دنبال آن افزایش قیمت بازار داخلی طلا و سکه از رشد 995 هزار تومانی هر گرم طلای 18 عیار و افزایش قیمت 6 میلیون و 400 هزار تومانی هر قطعه تمام سکه طرح جدید خبر داد.
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 1 بهمن1404+ جدول
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 15:22
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 1 بهمن1404+ جدول
در پی رشد چشمگیر طلا در بازار جهانی و رسیدن به مرز 4200 دلار و با آغاز فعالیت بازار سکه و طلا در کشور، ، امروز (اول بهمن ماه) هر گرم طلای 18 عیار 16 میلیون و 21 هزار تومان و هر قطعه تمام سکه طرح جدید به 163 میلیون و 500 هزار تومان قیمت‌گذاری شد.
نظرات

آخرین اخبار
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است
آشکار شدن شکست رویکرد نظامی واشنگتن علیه تهران
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی باید از خاک لبنان عقب نشینی کند
موگرینی: ترامپ با خروج از برجام مشکلات امروز را ایجاد کرد
پاسخ امارات به ترامپ: روابط با بر پایه منافع مشترک است، نه وابستگی
امیرحسین قیاسی عذرخواهی کرد
ممنوعیت تردد در جاده چالوس و هراز تا این تاریخ
پایگاه آمریکایی: «آزادی مردم ایران» توجیه اقدامات سیاسی و نظامی واشنگتن است