×
سیاسی
شناسه خبر : 270073
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 19:41
مخبر: بی‌ادبی اخیر ترامپ نشان از این دارد که تیر آمریکا به سنگ خورده است

مخبر: بی‌ادبی اخیر ترامپ نشان از این دارد که تیر آمریکا به سنگ خورده است

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: ادبیات اخیر و بی ادبی و تعدی فردی چون ترامپ به ولی امر مسلمین و رهبر حکیم ملت ایران، نشان از این دارد که تیرهای آمریکا و اذنابش علیه کشورمان به سنگ خورده و آنها امروز در استیصالی همراه با عصبانیت، به تعرض کلامی پناه برده و در بن بست قرار گرفته اند.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد مخبر در حاشیه حضور در مراسم بزرگداشت فرزند شهید سرلشکر پاسدار نورعلی شوشتری با اشاره به تداوم راه شهادت در خانواده شوشتری اظهار داشت: این خانواده اصیل، نماد عمق اعتقاد و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی است. پدر، سرداری رشید در دوران دفاع مقدس و پس از آن بود و فرزند ایشان، جان فدا و شهید حفظ و حراست از امنیت ایران شد و این مرز و بوم سرزمین فرزندانی است که راه نورانی پدران شهیدشان را دنبال می کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: همان‌گونه که شهیدان در هشت سال دفاع مقدس از خاک کشور حفاظت کردند، امروز نیز شهدای امنیت، از آرامش و امنیت داخلی این مرز و بوم صیانت می‌کنند. خون پاک این عزیزان، پشتوانه استحکام نظام و سدی نفوذناپذیر در برابر تمام توطئه‌هاست.

مخبر با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای ایجاد ناامنی در کشور گفت: ترور و وحشت‌افکنی، آخرین تیر ترکش دشمنان قسم‌خورده این ملت است. آمریکا و رژیم صهیونیستی بارها کوشیدند تا با اینگونه اقدامات، اراده ملی ما را متزلزل کنند، اما شکست‌های پی در پی آنان در برابر صلابت ملت ایران، گواه روشنی بر ناکامی محتوم این پروژه‌های شوم است.

وی خاطرنشان کرد: ادبیات اخیر و بی ادبی و تعدی فردی چون ترامپ به ولی امر مسلمین و رهبر حکیم ملت ایران، نشان از این دارد که تیرهای آمریکا و اذنابش علیه کشورمان به سنگ خورده و آنها امروز در استیصالی همراه با عصبانیت، به تعرض کلامی پناه برده و در بن بست قرار گرفته اند.

مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: دشمنان باید بدانند که ایران اسلامی و مردم کشورهای منطقه عاشق و دلباخته ایمان، سادگی و صلابت حضرت آیت الله خامنه ای هستند.

وی افزود: این ویژگی های سترگ و ممتاز رهبری معظم انقلاب، حقارت فردی چون ترامپ را بر می انگیزد و آتش حس شکست خورده بودن را در او شعله ورتر می سازد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، وحدت و همدلی میان آحاد ملت و مسئولان را کلید عبور از همه مشکلات و مقابله با توطئه‌ها خواند و خاطرنشان کرد: همبستگی ملی و وحدت کلمه، بزرگ‌ترین مانع در برابر دشمنان و عامل اصلی پیشرفت و سربلندی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و صد البته در کنار این اصل ملی، وظیفه همه مسولان برای خدمت و رفع مشکلات معیشتی آحاد ملت امری ضروری است که همتی دوچندان می طلبد.


اخبار مرتبط
مخبر: جوانان نخبه قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 20:44
مخبر: جوانان نخبه قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دیداری با مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، بر لزوم همگرایی دستگاه‌ها برای حل مشکلات اقتصادی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی تأکید کردند.
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
جمعه 1404/11/10 ساعت 16:34
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه نظم جدیدی در راه است، تصریح کرد: برچسب‌سازی تروریسم نشانه قدرت نیست؛ علامت ترس از نظم در حال تولد است.
کمیسیون امنیت ملی: تعرض به رهبر معظم انقلاب به معنای اعلام جنگ با دنیای اسلام است
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 17:24
کمیسیون امنیت ملی: تعرض به رهبر معظم انقلاب به معنای اعلام جنگ با دنیای اسلام است
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که هرگونه تعرض به مقام معظم رهبری به معنای اعلام جنگ با تمام دنیای اسلام بوده و باید منتظر صدور حکم جهاد از سوی علمای اسلام و پاسخ سربازان اسلام در تمام نقاط جهان ‌باشد.
فرزند امام خمینی خطاب به رهبر معظم انقلاب: از هجمه‌ها به ساحت شما دل آزرده‌ایم
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 19:43
فرزند امام خمینی خطاب به رهبر معظم انقلاب: از هجمه‌ها به ساحت شما دل آزرده‌ایم
زهرا مصطفوی، فرزند امام خمینی (ره) به مقام معظم رهبری، با اشاره به شتاب گرفتن توطئه‌ها و دشمنی‌ها علیه ایران نامه‌ نوشت.
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین