×
اقتصادی
شناسه خبر : 270004
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 13:01
66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که تا روز گذشته 66 میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگ استفاده کنند. این طرح با هدف بهبود معیشت مردم، به ویژه در قالب کالاهای معیشتی و بسته‌های حمایتی ارائه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سجاد سنگسری، رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست خبری شورای اطلاع‌رسانی دولت از پیشرفت‌های طرح بهبود معیشت مردم و استفاده گسترده از کالابرگ‌ها خبر داد. به گفته وی، نزدیک به دو هفته از اجرای طرح می‌گذرد و تاکنون وزارت تعاون موفق شده است ۸۰ میلیون نفر را پوشش دهد. این طرح شامل دو روش است؛ در روش اول، مردم می‌توانند به فروشگاه‌های مشخص مراجعه کرده و تا یک میلیون تومان کالای معیشتی خریداری کنند.

سنگسری توضیح داد که در روش دوم، که اخیراً به مرحله اجرا رسیده است، افراد می‌توانند با استفاده از کد دستوری، بسته‌ای شامل ۹ قلم کالا را به قیمت ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان خریداری کنند. این بسته تا پایان فروردین ۱۴۰۵ با قیمت ثابت ارائه خواهد شد. تا شب گذشته، ۶۶ میلیون نفر از این اعتبار کالابرگ استفاده کرده‌اند.

رئیس مرکز بازرسی وزارت رفاه همچنین در خصوص مسئولیت تنظیم بازار گفت که وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت دادگستری مسئول اصلی تنظیم بازار هستند. وی تاکید کرد که بازرسان وزارت رفاه در صورت تخلف فروشگاه‌ها، از جمله قیمت‌گذاری غیرواقعی، اقدام به قطع دستگاه پز فروشگاهی خواهند کرد.

در پاسخ به سوالاتی درباره برندهای تولیدی در این طرح، سنگسری توضیح داد که هیچ برندی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست و قراردادها تنها با فروشگاه‌ها منعقد شده‌اند. همچنین در این طرح هیچگونه کارمزد از فروشگاه‌ها دریافت نمی‌شود.

وی همچنین در مورد دهک‌بندی یارانه‌ها اظهار داشت که برخی اعتراضات به نحوه دهک‌بندی وجود داشته است. بر اساس تصمیمات جدید، افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده می‌توانند در اعتبارسنجی جدید دوباره ثبت‌نام کرده و برخی از افرادی که در دهک‌های ۹ و ۱۰ قرار داشتند و یارانه دریافت نمی‌کردند، می‌توانند دوباره یارانه دریافت کنند.


اخبار مرتبط
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 19:30
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) برای خرید از فروشگاه‌ها به صورت آزمایشی و محدود آغاز شده که سقف آن 30 میلیون تومان و مدت بازپرداخت آن 6 ماه است و آنطور که وزیر اقتصاد گفته قرار است بعد از دهه فجر برای کل کشور اجرایی شود.
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 12:13
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام مصادیق تخلف در طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و تاکید کرد که دریافت کارمزد و اجبار به خرید برند خاص ممنوع است.
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 09:48
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون:
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از استقبال چشمگیر جامعه هدف از طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: فقط در دوره 10 روزه اولیه (17 تا 27 دی ماه)، 57 میلیون و 500 هزار نفر از اعتبار خود استفاده کرده و رقمی معادل 53.7 هزار میلیارد تومان خرید از فروشگاه‌ها انجام داده‌اند.
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
شنبه 1404/10/27 ساعت 15:56
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
متقاضیان روش دوم کالابرگ باید از یکشنبه 28 دی، لغایت جمعه 10 بهمن با شماره‌گیری کد دستوری *500*1463# و انتخاب گزینه 5 (روش دوم کالابرگ)، کد ملی سرپرست خانوار و کد پستی محل سکونت را ارسال کنند تا روش دوم کالابرگ برای آنان برنامه‌ریزی و منظور گردد.
نظرات

آخرین اخبار
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی