×
اقتصادی
شناسه خبر : 270004
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 13:01
66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که تا روز گذشته 66 میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگ استفاده کنند. این طرح با هدف بهبود معیشت مردم، به ویژه در قالب کالاهای معیشتی و بسته‌های حمایتی ارائه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سجاد سنگسری، رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست خبری شورای اطلاع‌رسانی دولت از پیشرفت‌های طرح بهبود معیشت مردم و استفاده گسترده از کالابرگ‌ها خبر داد. به گفته وی، نزدیک به دو هفته از اجرای طرح می‌گذرد و تاکنون وزارت تعاون موفق شده است ۸۰ میلیون نفر را پوشش دهد. این طرح شامل دو روش است؛ در روش اول، مردم می‌توانند به فروشگاه‌های مشخص مراجعه کرده و تا یک میلیون تومان کالای معیشتی خریداری کنند.

سنگسری توضیح داد که در روش دوم، که اخیراً به مرحله اجرا رسیده است، افراد می‌توانند با استفاده از کد دستوری، بسته‌ای شامل ۹ قلم کالا را به قیمت ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان خریداری کنند. این بسته تا پایان فروردین ۱۴۰۵ با قیمت ثابت ارائه خواهد شد. تا شب گذشته، ۶۶ میلیون نفر از این اعتبار کالابرگ استفاده کرده‌اند.

رئیس مرکز بازرسی وزارت رفاه همچنین در خصوص مسئولیت تنظیم بازار گفت که وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت دادگستری مسئول اصلی تنظیم بازار هستند. وی تاکید کرد که بازرسان وزارت رفاه در صورت تخلف فروشگاه‌ها، از جمله قیمت‌گذاری غیرواقعی، اقدام به قطع دستگاه پز فروشگاهی خواهند کرد.

در پاسخ به سوالاتی درباره برندهای تولیدی در این طرح، سنگسری توضیح داد که هیچ برندی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست و قراردادها تنها با فروشگاه‌ها منعقد شده‌اند. همچنین در این طرح هیچگونه کارمزد از فروشگاه‌ها دریافت نمی‌شود.

وی همچنین در مورد دهک‌بندی یارانه‌ها اظهار داشت که برخی اعتراضات به نحوه دهک‌بندی وجود داشته است. بر اساس تصمیمات جدید، افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده می‌توانند در اعتبارسنجی جدید دوباره ثبت‌نام کرده و برخی از افرادی که در دهک‌های ۹ و ۱۰ قرار داشتند و یارانه دریافت نمی‌کردند، می‌توانند دوباره یارانه دریافت کنند.


اخبار مرتبط
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 19:30
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) برای خرید از فروشگاه‌ها به صورت آزمایشی و محدود آغاز شده که سقف آن 30 میلیون تومان و مدت بازپرداخت آن 6 ماه است و آنطور که وزیر اقتصاد گفته قرار است بعد از دهه فجر برای کل کشور اجرایی شود.
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 12:13
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام مصادیق تخلف در طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و تاکید کرد که دریافت کارمزد و اجبار به خرید برند خاص ممنوع است.
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 09:48
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون:
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از استقبال چشمگیر جامعه هدف از طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: فقط در دوره 10 روزه اولیه (17 تا 27 دی ماه)، 57 میلیون و 500 هزار نفر از اعتبار خود استفاده کرده و رقمی معادل 53.7 هزار میلیارد تومان خرید از فروشگاه‌ها انجام داده‌اند.
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
شنبه 1404/10/27 ساعت 15:56
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
متقاضیان روش دوم کالابرگ باید از یکشنبه 28 دی، لغایت جمعه 10 بهمن با شماره‌گیری کد دستوری *500*1463# و انتخاب گزینه 5 (روش دوم کالابرگ)، کد ملی سرپرست خانوار و کد پستی محل سکونت را ارسال کنند تا روش دوم کالابرگ برای آنان برنامه‌ریزی و منظور گردد.
نظرات

آخرین اخبار
کیفیت هوای تهران امروز قابل قبول شد
اختصاص سهمیه مناطق جنگی به داوطلبان کنکور ارشد استان‌های جنوبی
گران‌ترین اثر تاریخ حراج تهران کدام تابلوی نقاشی بود؟
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛هشدار به کشورهای میزبان نظامیان متجاوز آمریکا
ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 27 تیر 1405 +جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 27 تیر 1405 + وضعیت استانها
تیک‌تاک زیر ذره‌بین رگولاتور انگلیس رفت
هشدار پژوهشگران درباره خطر نشستن طولانی‌مدت
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
خوردن مکرر، سوخت‌وساز بدن را بالا نمی‌برد
وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم
​​​​​​​مرشایمر: ایرانی‌ها به وضوح پیروز خواهند شد
آیا نوزادان قبل از شنیدن، یاد می‌گیرند؟
آزمایش خونی که می‌تواند خطر آلزایمر را پیش‌بینی کند
سی بی اس نیوز: چند نظامی آمریکایی در حملات ایران در اردن زخمی شده‌اند
چرا مادران تهرانی شیردهی را قطع می‌کنند؟
فعالیت کارکنان روزکار سازمان منطقه ویژه پارس دورکاری شد
نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در پی جنایات جنگی آمریکا
وقوع مجدد انفجارهای شدید در اربیل
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن