×
اقتصادی
شناسه خبر : 270004
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 13:01
66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

66 میلیون نفر از اعتبار کالابرگ استفاده کردند

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که تا روز گذشته 66 میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگ استفاده کنند. این طرح با هدف بهبود معیشت مردم، به ویژه در قالب کالاهای معیشتی و بسته‌های حمایتی ارائه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سجاد سنگسری، رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست خبری شورای اطلاع‌رسانی دولت از پیشرفت‌های طرح بهبود معیشت مردم و استفاده گسترده از کالابرگ‌ها خبر داد. به گفته وی، نزدیک به دو هفته از اجرای طرح می‌گذرد و تاکنون وزارت تعاون موفق شده است ۸۰ میلیون نفر را پوشش دهد. این طرح شامل دو روش است؛ در روش اول، مردم می‌توانند به فروشگاه‌های مشخص مراجعه کرده و تا یک میلیون تومان کالای معیشتی خریداری کنند.

سنگسری توضیح داد که در روش دوم، که اخیراً به مرحله اجرا رسیده است، افراد می‌توانند با استفاده از کد دستوری، بسته‌ای شامل ۹ قلم کالا را به قیمت ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان خریداری کنند. این بسته تا پایان فروردین ۱۴۰۵ با قیمت ثابت ارائه خواهد شد. تا شب گذشته، ۶۶ میلیون نفر از این اعتبار کالابرگ استفاده کرده‌اند.

رئیس مرکز بازرسی وزارت رفاه همچنین در خصوص مسئولیت تنظیم بازار گفت که وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت دادگستری مسئول اصلی تنظیم بازار هستند. وی تاکید کرد که بازرسان وزارت رفاه در صورت تخلف فروشگاه‌ها، از جمله قیمت‌گذاری غیرواقعی، اقدام به قطع دستگاه پز فروشگاهی خواهند کرد.

در پاسخ به سوالاتی درباره برندهای تولیدی در این طرح، سنگسری توضیح داد که هیچ برندی طرف قرارداد با طرح کالابرگ نیست و قراردادها تنها با فروشگاه‌ها منعقد شده‌اند. همچنین در این طرح هیچگونه کارمزد از فروشگاه‌ها دریافت نمی‌شود.

وی همچنین در مورد دهک‌بندی یارانه‌ها اظهار داشت که برخی اعتراضات به نحوه دهک‌بندی وجود داشته است. بر اساس تصمیمات جدید، افرادی که یارانه آن‌ها قطع شده می‌توانند در اعتبارسنجی جدید دوباره ثبت‌نام کرده و برخی از افرادی که در دهک‌های ۹ و ۱۰ قرار داشتند و یارانه دریافت نمی‌کردند، می‌توانند دوباره یارانه دریافت کنند.


اخبار مرتبط
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 19:30
جزییات اجرای طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) اعلام شد
طرح اعتبار فراگیر ایرانیان (افرا) برای خرید از فروشگاه‌ها به صورت آزمایشی و محدود آغاز شده که سقف آن 30 میلیون تومان و مدت بازپرداخت آن 6 ماه است و آنطور که وزیر اقتصاد گفته قرار است بعد از دهه فجر برای کل کشور اجرایی شود.
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 12:13
اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک
رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام مصادیق تخلف در طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و تاکید کرد که دریافت کارمزد و اجبار به خرید برند خاص ممنوع است.
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 09:48
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون:
خرید کالابرگی به بیش از 53 همت رسید
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از استقبال چشمگیر جامعه هدف از طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: فقط در دوره 10 روزه اولیه (17 تا 27 دی ماه)، 57 میلیون و 500 هزار نفر از اعتبار خود استفاده کرده و رقمی معادل 53.7 هزار میلیارد تومان خرید از فروشگاه‌ها انجام داده‌اند.
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
شنبه 1404/10/27 ساعت 15:56
روش دوم کالابرگ از بهمن ماه 1404 آغاز می‌شود+ نحوه انتخاب
متقاضیان روش دوم کالابرگ باید از یکشنبه 28 دی، لغایت جمعه 10 بهمن با شماره‌گیری کد دستوری *500*1463# و انتخاب گزینه 5 (روش دوم کالابرگ)، کد ملی سرپرست خانوار و کد پستی محل سکونت را ارسال کنند تا روش دوم کالابرگ برای آنان برنامه‌ریزی و منظور گردد.
نظرات

آخرین اخبار
مصر: با آمریکا و ایران تماس مستمر داریم
استقلال ایران (0) - الحسین اردن (1)
خبر مهم درخصوص گندم/ قیمت‌ نهایی کی اعلام می‌شود؟
مهار آتش‌سوزی نیروگاه طرشت/ علت آتش‌سوزی چه بود؟
روایت یک تصویر از تحویل پیام عمان به ایران/چه کسی حامل نامه بود؟
محل احداث موقت بازارچه جنت مشخص شد/مالباختگان وام دریافت می کنند
تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل شدند
علی لاریجانی با سخنگوی انصارالله یمن دیدار کرد
تلگرام در روسیه محدود می‌شود
نورنما | 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مبارک‌باد
وزش باد شدید همراه با بارش باران در تهران
حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا
خروج یونیفل از لبنان تا یکسال آینده
105 دستگاه باید مدیریت بحران را به کارمندان خود آموزش دهند
خاتون بم، قهرمان فوتبال زنان ایران شد
فروش فوری و بدون قرعه کشی محصولات ایران خودرو
برنامه موشکی خط قرمز ایران است
آتش‌سوزی در کارخانه برق ستارخان/ حادثه مصدوم نداشت
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ 9 استان کشور درگیر باران و برف
ترامپ مانع افتتاح پل میان آمریکا و کانادا شد
لیست تیم ملی فوتبال بانوان اعلام شد
جهانگیر: مردم به خطای محاسباتی دشمن پاسخ دندان شکن می دهد
آغاز ثبت‌نام پانزدهمین دوره کارآموزی همراه اول
ترامپ بزرگ‌ترین تهدید امنیت ملی آمریکاست
فضای پرابهام مذاکرات!
بهره‌برداری از 868 واحد صنعتی و 508 واحد احیاشده
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید محور حل مسائل جامعه باشند
تقویت کیفیت خودرو از قطعه تا محصول نهایی
عارف: بی‌توجهی به ریشه حوادث فاصله ناآرامی‌ها را کوتاه می‌کند
رئیس سازمان انرژی اتمی: عقب‌ماندگی در بخش پرتودهی را باید جبران کنیم
متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر مشمول عفو و ارفاق نمی‌شوند
قسد جزئیات توافق با دولت موقت سوریه را اعلام کرد
خبرهای خوش معیشتی برای فرهنگیان در راه است
سید حسن خمینی: تولید کالاهای پرمصرف متوقف شود
کرملین: تاریخ دور بعدی مذاکرات با اوکراین مشخص نیست
تالار وحدت میزبان اختتامیه جشنواره فیلم فجر شد
دیدار سه‌ساعته علی لاریجانی با سلطان عمان
نماینده روسیه: شورای امنیت ابزار مداخله آمریکا در ایران شده است
جزئیات موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات 2108 محکوم
عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی 10 میلیون تومان شد + زمان واریز
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
پدافند هوایی آماده پاسخگویی به هرگونه تهدید است
رئیس دانشگاه تهران: مقصران حوادث دی‌ماه عذرخواهی کنند
اجرای طرح «1500 زن نامدار ایران»
موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از 2 هزار محکوم
سرلشکر حاتمی: دفاع و دیپلماسی امروز یک میدان واحد هستند
دعوت پزشکیان از ملت ایران برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
نورویدیو | رگ حیات انرژی اسرائیل کجاست؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 21 بهمن 1404+ جدول
سقوط 38 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل به زیر 4.1 میلیون واحد رسید