نورنیوز-گروه اجتماعی:سرهنگ " پیمان کرمی " روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار اظهار کرد: این بار ترافیکی درخط جنوبی آزادراه کرج -قزوین حدفاصل ترمینال شهید کلانتری تا پل فردیس و در آزادراه کرج -تهران از محدوده پل فردیس تا پل کلاک و درادامه درمحدوده گرمدره و وردآورد سنگین است.
وی اضافه کرد: همچنین ترافیک درخط شمالی آزادراه کرج -قزوین درمحدوده پل حصارک تا گلدشت کرج دربرخی نقاط سنگین گزارش شده است.
کرمی یادآورشد که شب گذشته شاهد بارش برف در جاده کندوان و آزادراه تهران - شمال بودیم که نمک پاشی در این مسیرها توسط راهداری انجام شده است .
وی اضافه کرد: با توجه به لغزنده بودن سطح محورها رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
کرمی گفت: با توجه به شرایط بارشی همراه داشتن زنجیر چرخ به ویژه در محورهای کوهستانی الزامی است ضمن آنکه در این شرایط جوی ازسفرهای غیرضرور خودداری کنند.
وی افزود: اطمینان از سلامت فنی خودرو ها و همراه داشتن سوخت کافی از مهمترین توصیه ها برای پیشگیری از مشکلات سفر است و به رانندگان توصیه می شود قبل از سفر از سالم بودن بخاری و برف پاک کن خودروی خود اطمینان حاصل کنند.
استان البرز دارای یک هزار و ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جادهای کشور مربوط به راههای این استان است.