×
سیاسی
شناسه خبر : 269939
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/29 ساعت 22:16
پزشکیان: وقایع اخیر ایران ادامه تلاش‌های ناکام آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه بود

در گفتگوی تلفنی با نخست‌وزیر پاکستان؛

پزشکیان: وقایع اخیر ایران ادامه تلاش‌های ناکام آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه بود

رئیس جمهور آنچه در روزهای اخیر در کشورمان رخ داد را ادامه و استمرار تلاشهای ناکام و ناموفق آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه علیه کشور و ملت ایران عنوان کرد و افزود: حضور میلیونی و تاریخی ملت ایران در محکومیت آشوبگران آموزش‌دیده و دست نشانده، یک بار دیگر توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان کشور ما را نقش بر آب کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان دوشنبه شب ۲۹ دی ۱۴۰۴ با شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان به‌صورت تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، رخدادهای اخیر در ایران و همچنین آخرین وضعیت روابط و تعاملات دو کشور گفت‌وگو کرد.

رئیس جمهور در این گفت‌ وگو ضمن قدردانی از همراهی و حمایت همیشگی پاکستان از مواضع به‌حق جمهوری اسلامی ایران، به مرور وقایع اخیر در کشورمان با دخالت و پشتیبانی امریکا و رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت‌: از ابتدای پذیرش مسئولیت همه سعی و تلاش ما ایجاد همگرایی، همدلی و وحدت میان همه گروه‌ها، احزاب، اقوام و مذاهب در داخل و تقویت همکاری، دوستی و پیوندهای برادرانه و توسعه روابط در بهترین سطح با کشورهای همسایه و اسلامی بوده و به موازات این تلاش‌ها نیز شاهد خباثت‌ها، دشمنی‌ها و تشدید فشارها از جانب امریکا و رژیم صهیونیستی برای ایجاد اخلال در این مسیر بوده‌ایم.

پزشکیان در ادامه آنچه در روزهای اخیر در کشورمان رخ داد را ادامه و استمرار تلاش‌های ناکام و ناموفق امریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه بر علیه کشور و ملت ایران عنوان کرد و افزود: حضور میلیونی و تاریخی ملت ایران در محکومیت آشوبگران آموزش‌دیده و دست نشانده، یک بار دیگر توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان کشور ما را نقش بر آب کرد و امروز جمهوری اسلامی ایران با قدرت تر و با صلابت‌تر از همیشه مسیر پر افتخارخود را ادامه می‌دهد و توسعه و تقویت بیش از پیش روابط با کشورهای اسلامی و همسایه دنبال می‌شود.

رئیس جمهور تلاش‌ها دولت پاکستان در راستای تنش‌زادایی و ایجاد صلح و آرامش در منطقه را شایسته قدردانی دانست و تصریح کرد: اطمینان داریم حضور و نقش‌آفرینی موثر شما برادران ایمانی در پاکستان و دیگر برادران مسلمان از عراق و قطر گرفته تا ترکیه و عربستان تلاش‌های دشمنان امت اسلامی در تهدید و برهم زدن امنیت منطقه را خنثی خواهد کرد.

نخست وزیر پاکستان نیز در این گفت‌ وگوی تلفنی ضمن اعلام هبستگی دولت و ملت پاکستان با دولت و ملت ایران تصریح کرد: ما تحولات اخیر ایران را از نزدیک رصد می‌کردیم چرا که جمهوری اسلامی ایران نه تنها به‌عنوان همسایه بلکه به‌عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه و جهان از اهمیت فوق‌العاده‌ای برای ما برخوردار است.

شهباز شریف با تاکید بر اینکه پاکستان مانند همیشه در کنار کشور دوست و برادر خود ایستاده است و برای نقش‌آفرینی در زمینه کاهش تنش‌ها و حل و فصل مسائل منطقه‌ای آمادگی کامل دارد افزود: ما اطمینان داریم ملت بزرگ ایران با عزمی راسخ و تحت زعامت و مدیریت رهبران با تدبیر و با حکمت خود چالش‌های پیش رو را با پیروزی و سربلندی پشت سر خواهد گذاشت.

 
 


اخبار مرتبط
قالیباف در گفت‌وگو با رئیس مجلس ملی ترکیه
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 18:29
قالیباف در گفت‌وگو با رئیس مجلس ملی ترکیه
رئیس مجلس شورای اسلامی در تماس تلفنی با رئیس مجلس ملی ترکیه ضمن شبه‌کودتا خواندن اتفاقت اخیر در ایران، گفت: اقدامات تروریستی، حلقه تکمیلی جنگ 12 روزه علیه ملت ایران بود.
رئیس‌جمهور: اقناع جامعه پزشکی درباره وقایع اخیر یک ضرورت ملی است
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 16:05
رئیس‌جمهور: اقناع جامعه پزشکی درباره وقایع اخیر یک ضرورت ملی است
رئیس جمهور هر اقدامی که منجر به کاهش تنش، جلوگیری از گسترش خشونت و تعمیق شکاف‌های اجتماعی از منظر سلامت روان شود را دارای اهمیت اساسی دانست و تصریح کرد:اقناع جامعه پزشکی درباره وقایع اخیر بسیار مهم است، در عین حال نظام سلامت باید مراقب باشد در دام تحلیل‌هایی که مطلوب دشمنان است گرفتار نشود.
پزشکیان: رضایت ارباب‌رجوع معیار موفقیت نظام اداری است
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 10:32
پزشکیان: رضایت ارباب‌رجوع معیار موفقیت نظام اداری است
مسعود پزشکیان در همایش برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد با تأکید بر ضرورت جلب رضایت مردم و ارباب‌رجوع، بی‌مسئولیتی و عدم پاسخگویی در نظام اداری را عامل نارضایتی اجتماعی دانست. رئیس‌جمهور گفت هدف اصلی مسئولان باید حل مشکلات مردم، پاسخگویی شفاف و ارائه خدمات با کیفیت باشد، زیرا رضایت مراجعه‌کنندگان معیار موفقیت دستگاه‌های اجرایی است.
نظرات

آخرین اخبار
68درصد آمریکایی ها خواستار پایان جنگ با ایران هستند
استمرار میانجی گری پاکستان بین ایران و آمریکا
نابودی توان عملیاتی ناو جرالد فورد امریکا
پیام تسلیت عراقچی در پی درگذشت آیت‌الله فیاض
آخرین رقص «رونالدو» در مهم ترین جام فوتبال جهان
محدودیت‌های ویژه ترافیکی در محورهای شمالی+جزئیات
شکست آلمان در شورای امنیت، نتیجه سیاست های غیرمسئولانه بود
ارائه تجربه بازسازی پس از جنگ ایران در باکو
بررسی اندیشه‌های ضد امپریالیستی امام خمینی و فیدل کاسترو در هاوانا
2 کشته و 13 زخمی در انفجار کپسول گاز در چین
تحلیلگر روس: امام خمینی(ره) شکست آمریکا را نوید داده بود
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 15 خرداد +وضعیت استان ها
آمریکا حامی رئیس جمهور بولیوی شد
مذاکرات «ایران و آمریکا»، محور گفت‌وگوی قطر،کویت و فرانسه
طوفان حزب الله در جنوب لبنان
درسی سودمند از دو اقدام فرهنگی دولت تاجیکستان
توزیع گوشت داخلی با کیفیت در میادین تره بار تهران
فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 15 خرداد تلویزیون + جدول پخش
ذخیره آب سدهای تهران کافی نیست؛ صرفه جویی کنید
جزئیات کالابرگ خردادماه+ تخفیف های کالابرگی
وقوع انفجار در بندر الفحل عمان
علف‌کش یا آنتی‌هیستامین؟ وقتی زنبورها در مزارع خواب‌آلود می‌شوند
پایان عصر اسکرول بی‌انتها؛ آیا گوگل می‌تواند ما را از دنیای مجازی بیرون بکشد؟
چرا نباید به کمربندهای طبی وابسته شد؟ +عوارض
آیا یوگا می‌تواند کابوس بی‌خوابی بعد از سرطان را تمام کند؟
کدام ترکیب، عمر آسفالت حفاظتی را بیشتر می‌کند؟
غذایی که به بهبود عملکرد ورزشی و ریکاوری کمک می‌کند
ویتامین زیاد نخورید! هشدار متخصصان درباره عوارض خطرناک مکمل‌ها
ایلان ماسک تریلیاردر شد؛ ثروت فضایی مشهورترین مرد جهان
هشدار وزارت بهداشت درباره هانتاویروس؛ خطر پنهان در سایت‌های دفن پسماند
پوتین: می‌توانیم اوکراین را شکست دهیم ولی برای صلح آماده‌ایم
حمله هوایی اسرائیل به صور؛ 3 شهید و 8 زخمی بر جای گذاشت
رایزنی دوحه و آنکارا درباره آخرین تحولات مذاکرات هسته‌ای ایران
آمریکن ایرلاینز مجبور به تعلیق پروازهای تابستانی شد
اتحاد قطر، ترکیه و مصر برای نجات مذاکرات تهران-واشنگتن
حادثه مرگبار دره‌نوردی در الموت؛ 2 نفر جان باختند
چادرملو بازنده شد، گل‌گهر 3 امتیاز مفت گرفت!
گزارش تصویری | مهمونی کیلومتری عید غدیر در تهران
شوک خبری در جشن 10 کیلومتری؛ وقتی «قیصر» برای ایران خواند+ فیلم
حزب‌الله: 6 تانک مرکاوا در جنوب لبنان منهدم شد
افشاگری یک منبع امنیتی درباره مشاور ویژه رئیس امارات
جنگ صنعت گردشگری اسرائیل را با بحران جدی مواجه کرد
یوزها با برد راهی جام جهانی شدند + فیلم
گزارش تصویری| مراسم سی و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
از ماسک تا چتر؛ تغییرات عجیب آب و هوای تهران در 5 روز آینده
پوتین از حجم مبادلات تجاری روسیه و چین سخن گفت
ماکرون: از آتش‌بس لبنان حمایت می‌کنیم
تل‌آویو: شمار تلفات نظامیان اسرائیلی افزایش یافته است
پاداش مدیرعامل پرسپولیس به بازیکن جوان تیم ملی
تحول در اداره کشور؛ 121 برنامه عملیاتی برای اصلاح بوروکراسی دولتی