×
اجتماعی
شناسه خبر : 269819
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/10/29 ساعت 15:27
قطع اینترنت باعث سرگردانی مسافران و خسارت به آژانس‌ها شده است

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران:

قطع اینترنت باعث سرگردانی مسافران و خسارت به آژانس‌ها شده است

قطع اینترنت بین‌المللی، سامانه‌های رزرواسیون سفر و پروازهای خارجی را از دسترس خارج کرده است. بسیاری از مسافران برای خروج از و ورود به ایران با مشکل مواجه شده‌اند. برخی از تغییر برنامه پروازی خود مطلع نشده‌اند و یا برای جابه‌جا کردن زمان پرواز و سفر خود متحمل ضرر و زیان مالی شده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: برخی آژانس‌های مسافرتی می‌گویند با محدود کردن دسترسی به اینترنت و تغییر برنامه شرکت‌های هواپیمایی خارجی در هفته‌های اخیر، امکان صدور بلیت پروازهای خارجی از طریق این ایرلاین‌ها به جز در مسیر ترکیه و دبی وجود ندارد و مسافری که قصد داشته مسیر دیگری برود، باید نخست خودش را به یکی از این دو مقصد برساند و بعد از آنجا برای ادامه مسیر اقدام کند.

از طرفی، اعلام برنامه روزانۀ پروازی از سوی بعضی ایرلاین‌های خارجی از جمله ترکیه، کار مسافران و آژانس‌های مسافرتی را دشوار کرده است؛ آنها باید روزانه زمان حرکت این ایرلاین‌ها را رصد کنند. جابه‌جا شدن پروازهای خارجی از شب به روز، مسافران را به دلیل اطلاع‌رسانی ضعیف در شرایط قطع اینترنت هم به دردسر انداخته است، بسیاری از آنها به ناچار ضمن تحمل بار روانی این ماجرا، ساعت‌های طولانی را در فرودگاه سپری کرده‌اند. بعضی هم برای جابه‌جا کردن تاریخ پرواز خود، متحمل خسارت و زیان مالی شده‌اند.  

امیرپویان رفیعی‌شاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران درباره این وضعیت گفت: آژانس‌های مسافرتی مانند سایرین به اینترنت بین‌المللی دسترسی ندارند، به نوعی همه چیز در ارتباط با بخش خدماتِ سفر قفل و بسته شده است. البته که شرایط به گونه‌ای بوده است که برای سفر اقبالی وجود نداشته است. در این مدت، حتی سفرهای ماموریتی و تجاری، ‌تحت شعاع قرار گرفته است و سفرهایی هم که انجام می‌شود اصولاً جنبه تفریحی ندارد.

او ادامه داد: دسترسی به سامانه‌های رزرواسیون بین‌المللی کاملا قطع شده، انتقال اسناد برای صدور بلیت و ویزا با مشکل مواجه شده است. قرارداد شرکت‌های رزرواسیون تحت شعاع قرار گرفته است. قطع دسترسی به اینترنت بین‌المللی، به رزرواسیون آنلاین و آژانس‌های مسافرتی خدمات سفر، آسیب بسیار زیادی وارد کرده است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران در توضیح اظهارات برخی آژانس‌داران درباره محدودیت صدور بلیت پروازهای خارجی و تنها در دو مسیر ترکیه و دبی، گفت: البته که ایرلاین‌های داخلی در مسیرهای دیگری جز ترکیه و امارات همچنان پرواز دارند و دسترسی به آنها از طریق اینترنت ملی وجود دارد اما به دلیل ضعیف بودن اینترنت ملی، دسترسی به سامانه رزوراسیون این ایرلاین‌ها، محدود و دشوار است. برنامه‌های رزرواسیون معمولا سنگین است و به سختی امکان ورود به این سامانه‌ها وجود دارد و شرایط کار کردن تقریبا سخت شده است. به نوعی، در حال حاضر نه تنها انگیزه برای سفر و مسافر نیست که ابزار سفر هم وجود ندارد.  

رفیعی‌شاد تاکید کرد: در بخش خدمات سفر و حمل و نقل، دسترسی به اینترنت مسئله مهمی است و قطعی آن این صنعت را مانند تمام بخش‌های اقتصادی و کسب‌وکارها تحت تاثیر قرار می‌دهد. این وضعیت به پیکر نیمه‌جان گردشگری، که چندسالی است با بحران‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند، خیلی آسیب وارد کرد.

او به پیگیری‌هایی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای در دسترس قرار دادن اینترنت در داخل این وزارتخانه اشاره کرد و افزود: اگرچه وزارتخانه در این مورد پیگیری بسیاری داشت که قابل تقدیر است اما استفاده از آن برای همه امکان‌پذیر نبود. فقط در تهران حدود دو هزار شرکت خدمات گردشگری وجود دارد و اگر نصف این آمار هم مشغول به کار باشند آن زیرساخت برای تمام آنها پاسخگو نیست و آن ایده عملا قابلیت اجرا ندارد و اینترنت باید برای همه در دسترس قرار گیرد.

رفیعی‌شاد به مسافرانی که این مدت پرواز و یا برنامه سفر آنها تحت تاثیر قرار گرفته است پیشنهاد کرد با توجه به قطع اینترنت برای اطلاع از وضعیت پرواز و یا جابه‌جایی زمان پرواز و یا سفر بهترین حالت آن است که مستقیم به دفاتر مرکزی ایرلاین‌های خارجی مستقر در ایران مراجعه کنند و یا از طریق آژانس مسافرتی پیگیر باشند.


اخبار مرتبط
قطعی اینترنت، صنعت مد و لباس را زمین‌گیر کرد
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 10:39
قطعی اینترنت، صنعت مد و لباس را زمین‌گیر کرد
قطعی اینترنت پس از ناآرامی‌های دی‌ماه، صنعت مد و لباس ایران را در سه جبهه تولید، بازاریابی و اعتماد عمومی با بحران جدی مواجه کرده است. کارشناسان هشدار می‌دهند که این اختلال نه‌تنها چرخه فروش برندها و آنلاین‌شاپ‌ها را مختل کرده، بلکه اشتغال نزدیک به یک میلیون نفر، بازار شب عید و آموزش دانشگاهی در این حوزه را نیز تهدید می‌کند.
زمان پایان محدودیت اینترنت مشخص شد
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 20:50
زمان پایان محدودیت اینترنت مشخص شد
معاون علمی رئیس‌جمهور از برگشت اینترنت به وضعیت عادی تا پایان هفته خبر داد.
اعلام آمار مجروحین مدافعان امنیت در اغتشاشات + اینترنت چه زمانی به شرایط عادی بازمی گردد؟
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 14:41
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تشریح کرد:
اعلام آمار مجروحین مدافعان امنیت در اغتشاشات + اینترنت چه زمانی به شرایط عادی بازمی گردد؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، ضمن اعلام آمار رسمی مجروحیت 3709 نفر ازنیروهای انتظامی و امنیتی و سوختن 2221 وسیله نقلیه در حوادث اخیر، تأکیدکرد که حل مشکلات معیشتی مردم وظیفه اصلی مسئولین است.وی افزود:در این اغتشاشات بالغ بر 250 مدرسه ، 300 مسجد و 90 حوزه علمیه آسیب دیده است.وی همچنین از حضور مردم درراهپیمایی 22 دی ماه که خنثی‌کننده توطئه‌ها بود قدردانی کرد.
70 هواپیما در ناوگان هوایی کشور فعال است
جمعه 1404/10/26 ساعت 11:17
70 هواپیما در ناوگان هوایی کشور فعال است
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: 70 هواپیمای ناوگان هوایی کشور فعال است و عمر ناوگان هوایی فعال بالای 20 سال است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 31 فروردین + جدول
سهمیه 60 لیتری بنزین امشب در کارت‌ها شارژ می‌شود
اسکات ریتر: آمریکا به اهدافش در برابر ایران نرسید
تاجرنیا : تصمیم فدراسیون درباره لغو مسابقات قابل دفاع است
دوفوریتی | دفتر خونین حضور و غیاب در مدارس ویران
دو تروریست شبکه جاسوسی مرتبط با موساد بامداد امروز اعدام شدند
ذخیره سد زاینده‌رود به 325 میلیون مترمکعب رسید
آنکارا در تیررس سناریوی جدید بحران‌سازی تل‌آویو
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 فروردین + جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 31 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
موج استکبارستیزی در جهان گسترش یافته است
آتش بسی که دو هفته دوام نداشت به توافق پایدار می رسد ؟!
9قهرمان کشتی آسیا زیر 25 سال/ یوشیدا بهترین، قاسمپور مسن‌ترین
"مسی اردنی" در کمین آرژانتین در جام جهانی
ابلاغ سریع‌تر مصوبه دستمزد کارگران
بایرن مونیخ برای سی و پنجمین بار قهرمان بوندس‌لیگا شد
هفته جدید بازار نفت شروع شد؛ رشد 4 دلاری در اولین دقایق
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی ارتش آمریکا را می‌دهیم
تنگه هرمز از گذرگاه انرژی به ابزار قدرت تبدیل شد
پرتنش‌ترین جام جهانی تاریخ محصول ترامپ و کاخ سفید
اعتراف وزیر صهیونیست به نقش تل آویو در کشاندن آمریکا به جنگ با ایران
کره شمالی موشک بالستیک با کلاهک بارشی آزمایش کرد
مشاور سابق هسته‌ای کاخ سفید: ابزارهای آمریکا در برابر ایران محدود است
پوشش بیمه‌ای قیمت جدید داروی بیماران تالاسمی برقرار شد
قانون مالیات در مناطق آزاد صدای وزیر اقتصاد را هم درآورد!
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد