×
سیاسی
شناسه خبر : 269727
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 21:50
پزشکیان: رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود

در دیدار وزیر خارجه عراق؛

پزشکیان: رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود

رئیس‌جمهور در دیدار وزیر خارجه عراق، رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴ در دیدار فواد حسین وزیر امور خارجه عراق، پیوندهای عمیق عاطفی و قلبی میان دو ملت ایران و عراق را، ریشه و اساس روابط دیرینه دو کشور عنوان کرد و افزود: این روابط مستحکم و تاریخی تا به امروز پایدار بوده و پس از این نیز پایدار خواهد ماند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تعاملات و همکاری‌های خوب دو کشور در زمینه‌های مختلف،‌ برگزاری اجلاس استانداران استان‌های مرزی ایران و عراق را از جمله ابتکارات مثبت و سازنده در این دوره در جهت همگرایی و هم‌افزایی بیشتر در راستای رشد و توسعه دو ملت دانست و تصریح کرد: پروژه‌های همکاری دو کشور با جدیت در حال اجراست و به طور کلی از ابتدای پذیرش این مسئولیت سعی و تلاش ما تقویت و ارتقای سطح تعاملات در تمامی زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی با عراق و دیگر کشورهای منطقه بوده است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به نقش مخرب و بی‌ثبات ساز امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با هدف ایجاد افتراق و جدایی میان کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت‌: برغم تلاشهای وسیع و فشارهای سنگین سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای آنها برای برهم زدن امنیت و آرامش در کشور ما و دیگر کشورهای منطقه، رویکرد ما در داخل کشور حفظ وحدت و یکپارچگی میان همه جناح‌ها، قومیت‌ها و مذاهب و در قبال کشورهای اسلامی و همسایه نیز توسعه و تقویت ارتباطات در همه زمینه ها با برداشتن دیوارهای بی‌اعتمادی و افتراق بوده است.

پزشکیان در ادامه رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک امریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد و گفت‌: همانگونه که رژیم صهونیستی در ارتکاب جنایت هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست، دست‌نشاندگان آن نیز در حوادث اخیر اعمال خشونت و جنایت را به اوج رساندند و از سوی دیگر کنش‌های شخص رئیس جمهور امریکا در حمایت و پشتیبانی از آشوبگران به خوبی ماهیت این توطئه و فتنه را عیان کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: طبعا اگر ما امت اسلامی در کنار هم و با هم باشیم هیچ قدرتی توان تهدید ما را نخواهد داشت و به حول قوه الهی این مسیر با عزت را با هم طی خوهیم کرد.

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با رئیس‌جمهور کشورمان و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس جمهور و نخست‌وزیر این کشور به دولت و ملت ایران، با بیان اینکه مسئولان عراقی حوادث اخیر در ایران را با حساسیت ویژه و به صورت لحظه‌ای پیگیری می‌کردند و محور همه تماس‌ها و ارتباطات آنها با مسئولان و رهبران دیگر کشورها، شرایط امنیتی در منطقه حول محور جمهوری اسلامی ایران بوده است: ما امنیت ایران را امنیت خود بلکه امنیت منطقه می‌دانیم و هرگونه خدشه به آن غیر قابل پذیرش است .

وزیر امور خارجه عراق در ادامه به روابط عمیق، تاریخی و مردمی دو کشور اشاره کرد و افزود: دو کشور ایران و عراق از تاریخی عمیق برخوردارند و در طول تاریخ بسیاری آمده‌اند و رفته‌اند، اما دو ملت ایران و عراق همچنان پا برجا هستند.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم