×
سیاسی
شناسه خبر : 269727
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 21:50
پزشکیان: رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود

در دیدار وزیر خارجه عراق؛

پزشکیان: رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی بود

رئیس‌جمهور در دیدار وزیر خارجه عراق، رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۴ در دیدار فواد حسین وزیر امور خارجه عراق، پیوندهای عمیق عاطفی و قلبی میان دو ملت ایران و عراق را، ریشه و اساس روابط دیرینه دو کشور عنوان کرد و افزود: این روابط مستحکم و تاریخی تا به امروز پایدار بوده و پس از این نیز پایدار خواهد ماند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تعاملات و همکاری‌های خوب دو کشور در زمینه‌های مختلف،‌ برگزاری اجلاس استانداران استان‌های مرزی ایران و عراق را از جمله ابتکارات مثبت و سازنده در این دوره در جهت همگرایی و هم‌افزایی بیشتر در راستای رشد و توسعه دو ملت دانست و تصریح کرد: پروژه‌های همکاری دو کشور با جدیت در حال اجراست و به طور کلی از ابتدای پذیرش این مسئولیت سعی و تلاش ما تقویت و ارتقای سطح تعاملات در تمامی زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی با عراق و دیگر کشورهای منطقه بوده است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار به نقش مخرب و بی‌ثبات ساز امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه با هدف ایجاد افتراق و جدایی میان کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت‌: برغم تلاشهای وسیع و فشارهای سنگین سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای آنها برای برهم زدن امنیت و آرامش در کشور ما و دیگر کشورهای منطقه، رویکرد ما در داخل کشور حفظ وحدت و یکپارچگی میان همه جناح‌ها، قومیت‌ها و مذاهب و در قبال کشورهای اسلامی و همسایه نیز توسعه و تقویت ارتباطات در همه زمینه ها با برداشتن دیوارهای بی‌اعتمادی و افتراق بوده است.

پزشکیان در ادامه رخدادهای تلخ اخیر در کشورمان را پروژه مشترک امریکا و رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از شرایط تحمیلی علیه ملت ایران توصیف کرد و گفت‌: همانگونه که رژیم صهونیستی در ارتکاب جنایت هیچ حد و مرزی برای خود قائل نیست، دست‌نشاندگان آن نیز در حوادث اخیر اعمال خشونت و جنایت را به اوج رساندند و از سوی دیگر کنش‌های شخص رئیس جمهور امریکا در حمایت و پشتیبانی از آشوبگران به خوبی ماهیت این توطئه و فتنه را عیان کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: طبعا اگر ما امت اسلامی در کنار هم و با هم باشیم هیچ قدرتی توان تهدید ما را نخواهد داشت و به حول قوه الهی این مسیر با عزت را با هم طی خوهیم کرد.

فواد حسین وزیر امور خارجه عراق نیز ضمن ابراز خرسندی از ملاقات با رئیس‌جمهور کشورمان و ابلاغ سلام‌های گرم رئیس جمهور و نخست‌وزیر این کشور به دولت و ملت ایران، با بیان اینکه مسئولان عراقی حوادث اخیر در ایران را با حساسیت ویژه و به صورت لحظه‌ای پیگیری می‌کردند و محور همه تماس‌ها و ارتباطات آنها با مسئولان و رهبران دیگر کشورها، شرایط امنیتی در منطقه حول محور جمهوری اسلامی ایران بوده است: ما امنیت ایران را امنیت خود بلکه امنیت منطقه می‌دانیم و هرگونه خدشه به آن غیر قابل پذیرش است .

وزیر امور خارجه عراق در ادامه به روابط عمیق، تاریخی و مردمی دو کشور اشاره کرد و افزود: دو کشور ایران و عراق از تاریخی عمیق برخوردارند و در طول تاریخ بسیاری آمده‌اند و رفته‌اند، اما دو ملت ایران و عراق همچنان پا برجا هستند.


نظرات

آخرین اخبار
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است