×
بین الملل
شناسه خبر : 269678
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 18:17
بیلد خبر داد:خروج ناگهانی نیروهای آلمانی از گرینلند

بیلد خبر داد:خروج ناگهانی نیروهای آلمانی از گرینلند

رسانه آمریکایی «بیلد» گزارش داد که نیروهای نظامی آلمان مستقر در گرینلند به‌طور ناگهانی دستور ترک این جزیره را دریافت کرده‌اند؛ اقدامی که پرسش‌هایی جدی درباره تشدید تنش‌های سیاسی و اقتصادی پیرامون گرینلند ایجاد کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: گزارش‌ها حاکی از آن است که در پی تشدید تهدیدهای کاخ سفید علیه کشورهای اروپایی مخالف الحاق گرینلند به آمریکا، دولت آلمان به ارتش این کشور دستور داده تا این جزیره خودگردان را ترک کند.

 رسانه آمریکایی «بیلد» گزارش داد که نیروهای نظامی آلمان مستقر در گرینلند به‌طور ناگهانی دستور ترک این جزیره را دریافت کرده‌اند؛ اقدامی که پرسش‌هایی جدی درباره تشدید تنش‌های سیاسی و اقتصادی پیرامون گرینلند ایجاد کرده است.

به گزارش بیلد، نیروهای ارتش آلمان بدون ارائه توضیح رسمی و علنی، مأمور به خروج فوری از این منطقه شده‌اند.

بیلد با استناد به منابع خود می‌نویسد که احتمال می‌دهد این خروج با شتاب انجام شده باشد و آن را با تهدیدهای اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مرتبط می‌داند؛ تهدیدهایی که در آن‌ها از اعمال تعرفه‌های اضافی علیه آلمان و چند کشور اروپایی دیگر به‌دلیل موضوع گرینلند سخن گفته شده است.

بیلد می‌افزاید که تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ ظاهراً فضایی از عدم‌قطعیت را در میان دولت‌ها و برنامه‌ریزان نظامی اروپا ایجاد کرده است.

به نوشته بیلد، خروج ناگهانی نیروهای ارتش آلمان می‌تواند نشان‌دهنده نگرانی‌ها نسبت به پیامدهای سیاسی و راهبردی ادامه حضور در گرینلند در شرایط تشدید تنش‌ها باشد.

این گزارش تأکید می‌کند که گرینلند به کانونی از مناقشات بین‌المللی بدل شده، به‌ویژه در شرایطی که فشارهای اقتصادی به‌طور فزاینده‌ای از سوی ترامپ به‌عنوان ابزاری سیاسی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رسانه آلمانی همچنین به نبود شفافیت پیرامون این تصمیم اشاره می‌کند و می‌نویسد که نه مقام‌های آلمانی و نه متحدان این کشور، تاکنون توضیح علنی درباره دلایل این خروج ارائه نکرده‌اند. به باور این روزنامه، همین سکوت به گمانه‌زنی‌ها دامن زده و این برداشت را تقویت می‌کند که تصمیم‌ها بیش از آنکه مبتنی بر برنامه‌ریزی راهبردی بلندمدت باشند، واکنشی و شتاب‌زده اتخاذ می‌شوند.

این گزارش تأکید می‌کند ارتباط احتمالی میان جابه‌جایی‌های نظامی و تهدیدهای تعرفه‌ای نشان می‌دهد چگونه ابزارهای اقتصادی می‌توانند بر تصمیم‌های امنیتی اثر بگذارند. به گزارش بیلد، استفاده از فشار تجاری ممکن است پیامدهایی فراتر از حوزه اقتصاد داشته باشد و بر همکاری‌ها و استقرارهای نظامی نیز تأثیر بگذارد.

این مقاله همچنین می‌نویسد نقش گرینلند از یک موضوع حاشیه‌ای به مسئله‌ای حساس و ژئوپلتیکی تغییر یافته است. به‌گزارش بیلد، تحولات مرتبط با این جزیره اکنون قادر است واکنش‌های فوری و ملموسی را از سوی بازیگران اروپایی در پی داشته باشد، از جمله جابه‌جایی نیروهای نظامی.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا