×
سیاسی
شناسه خبر : 269659
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 17:17
شناسایی و دستگیری عوامل اغشتاش در مازندران و سه شهر اصفهان

شناسایی و دستگیری عوامل اغشتاش در مازندران و سه شهر اصفهان

فرمانده سپاه کربلا گفت: با رصد به موقع شناسایی و دستگیری عوامل اغشتاش در استان مازندران انجام شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه کربلا اظهار داشت: به اطلاع مردم بصیر، شریف و انقلابی استان مازندران می رساند؛ با رصد به موقع و اقدامات اثربخش سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا استان مازندران، لیدرها، هسته ها و عوامل داخلی و تروریستی آشوب ها و اغتشاشات اخیر در شهرهای استان مازندران شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: اقدامات این عوامل شامل کشتن افراد بیگناه، تعرض به اماکن مقدس نظیر مساجد و حسینیه ها، تخریب اموال عمومی و شخصی، هجوم و ویران نمودن اماکن و ساختمان‌های دولتی، ایجاد فضای ارعاب و ترس در جامعه و اخلال در نظم عمومی بوده است.

به گفته سرداز موحد این افراد با هدف کشته سازی، آتش سوزی و تخریب زیرساخت های حیاتی در حوزه ارائه خدمات عمومی نظیر آب، برق، گاز و خطوط مخابرات، به دنبال افزایش نارضایتی عمومی از نظام و ایجاد زمینه حضور عوامل اصلی دشمن در مراحل بعدی بوده و مجهز به انواع سلاح های گرم و سرد بودند.

او ضمن تشکر از همراهی مردم با سربازان امام زمان(عج) در سازمان اطلاعت سپاه کربلا مازندران، گفت: از آحاد مردم هشیار استان خواسته می شود که با توجه به ادامه شناسایی هسته ها و کانون های اصلی اغتشاشگران در استان، هرگونه تحرکات مشکوک را به‌ شماره 114، ستاد خبری اطلاعات بسیج، به اشتراک بگذارند.

دستگیری 6 تن از عاملان تخریب اماکن دولتی و خصوصی در خمینی‌شهر  

فرمانده انتظامی خمینی‌شهر از دستگیری 6 تن از عاملان تخریب اماکن دولتی و خصوصی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی سبحانی از دستگیری 6 تن از عاملان تخریب اماکن دولتی و خصوصی در شهرستان خمینی‌شهر خبر داد و گفت: فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی‌شهر برای شناسایی برهم‌زنندگان نظم عمومی در اغتشاشات اخیر اقدامات ویژه‌ای را در دستور کار قرار داده و در همین رابطه مأموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی‌شهر با رصد هوشمندانه 6 نفر از عاملان تخریب و آتش‌سوزی اماکن دولتی و خصوصی را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی بامرجع قضائی، متهمان را در مخفیگاه‌هایشان دستگیر کردند؛ متهمان پس از انتقال به یگان در مواجهه با مدارک و مستندات موجود به جرم خود اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی‌شهر از کشف تعداد قابل توجهی کوکتل مولوتوف و ترقه های دست‌ساز از مخفیگاه متهمان خبر داد و اظهار داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و هر 6 نفر برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

دستگیری عاملان ساخت و پرتاب کوکتل مولوتوف در شاهین‌شهر  

فرمانده انتظامی شاهین‌شهر از دستگیری دو تن از عاملان ساخت و پرتاب کوکتل مولوتوف به حافظان امنیت خبر داد.

سرهنگ احسان بدیعیان از بازداشت و دستگیری عاملان ساخت و پرتاب کوکتل مولوتوف در شاهین‌شهر خبر داد و گفت: در اغتشاشات اخیر برخی افراد خودفروخته و معاند دست به اقدامات وحشیانه و مجرمانه‌ای زدند و اقدام به پرتاب کوکتل مولوتوف به سمت حافظان امنیت می‌کردند و در همین راستا مأموران انتظامی شهرستان شاهین‌شهر دستگیری آنها را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این راستا با اشراف اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان دو برادر که در اغتشاشات اخیر در یک تعمیرگاه اقدام به ساخت کوکتل مولوتوف و پرتاب آنها به سمت حافظان امنیت می‌کردند، شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر و میمه با اشاره به کشف چند کوکتل مولوتوف به همراه مواد ساخت آنها در بازرسی از محل کار این دو برادر خاطرنشان کرد: متهمان برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

دستگیری دو تن از عاملان حریق مسجد جامع ومجتمع فرهنگی نجف‌آباد 

فرمانده انتظامی شهرستان نجف‌آباد از دستگیری دو تن از عاملان حریق مسجد جامع ومجتمع فرهنگی این شهرستان خبر داد.

سرهنگ میثم گوهری‌آرانی   از دستگیری 2 نفر از عوامل حریق مسجد جامع و مجتمع فرهنگی در شهرستان نجف‌آباد خبر داد و گفت: در اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیرتعدادی از معاندین خودفروخته و عناصر ضدانقلاب اقدام به تخریب اموال عمومی و خصوصی شهروندان کردند و مسجد جامع و یک مجتمع فرهنگی را آتش زدند و بر همین اساس مأموران انتظامی شهرستان  شناسایی و دستگیری عامل یا عوامل این جنایات را به صورت ویژه در دستورکار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس اطلاعات وامنیت عمومی شهرستان نجف‌آباد با همکاری سایر نیروهای امنیتی با اقدامات اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روزی و مجاهدانه موفق شدند 2 تن از عوامل اصلی تخریب این اماکن را شناسایی و در عملیاتی ضربتی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان نجف‌آباد از کشف تعدادی کوکتل مولوتوف و سلاح سرد در بازرسی از مخفیگاه متهمان خبر داد و خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | حتما باید جنگ می شد؟!
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
توقیف املاک شناسایی‌شده علی کریمی با دستور قضایی
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 21 اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
راه‌اندازی 500 دوربین ثبت تخلف جدید در پایتخت تا پایان سال
ادعاهای نتانیاهو علیه چین و خیال پردازی درباره ایران
20هزار استاد دانشگاه آزاد در نوبت دریافت اینترنت
کارشناس مسائل چین: پکن به دنبال حمایت عملیاتی از تهران بدون ورود به تنش نظامی است
ایرلاین های بین‌المللی همچنان از پرواز به اسرائیل اجتناب می‌کنند
راهبردهای عبور از کم‌آبی تهران
بحران «دست‌ودلبازی» در درمان؛ سرم و آنتی‌بیوتیک را هدر ندهید!
چین و آمریکا به دنبال برگزاری مذاکرات تجاری پیش از سفر ترامپ به پکن
سناتور آمریکایی: ایران اهرم فشار قابل توجهی در صحنه جهانی دارد
آخرین جزئیات از وضعیت پرداخت حقوق و معوقات پرستاران
چگونه مدارک گمشده خود را پیدا کنیم؟
در هوای گرم چقدر آب بنوشیم؟