×
ورزشی
شناسه خبر : 269651
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 17:03
صعود گل‌گهر به رده چهارم جدول رده‌بندی/ برتری شاگردان تارتار برابر آلومینیوم

صعود گل‌گهر به رده چهارم جدول رده‌بندی/ برتری شاگردان تارتار برابر آلومینیوم

در ادامه هفته شانزدهم لیگ بیست‌وپنجم؛ تیم فوتبال گل گهر موفق شد در دیداری خارج از خانه مقابل آلومینیوم به پیروزی دست یابد و موقتا در جدول رده بندی به رده چهارم صعود کرد.

نورنیوز- گروه ورزشی: تیم های فوتبال آلومینیوم و گل گهر در هفته شانزدهم لیگ برتر امروز یکشنبه ۲۸ دی و از ساعت ۱۴ با قضاوت امیر عرب براقی در ورزشگاه امام خمینی (ره) شهر اراک به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود شاگردان مهدی تارتار به پایان رسید. مهدی تیکدری نژاد و پوریا شهرآبادی برای گل گهر و علی وطن دوست برای آلومینیوم در این بازی گلزنی کردند.

بازی در دقایق ابتدایی متعادل دنبال شد و دو تیم تلاش داشتند با حفظ مالکیت توپ، جریان مسابقه را در اختیار بگیرند.

در دقیقه ۱۴ مسابقه، برخورد مدافع آلومینیوم با ژرمی ابونت در محوطه جریمه باعث شد امیر عرب‌براقی نقطه پنالتی را نشان دهد. پس از اعلام خطای پنالتی به سود گل گهر، اعضای کادرفنی آلومینیوم به شدت به تصمیم کمک داور و داور این بازی معترض شدند اما به دلیل نبود سیستم کمک داور ویدئویی VAR داور موفق به بازبینی صحنه نشد.

در نهایت مهدی تیکدری‌نژاد پشت این ضربه ایستاد و با ضربه‌ای دقیق موفق شد گل نخست بازی را به سود گل‌گهر سیرجان به ثمر برساند تا شاگردان تارتار از میزبان پیش بیفتند.

پس از این گل، آلومینیوم اراک بر شدت حملات خود افزود و با استفاده از پاس‌های کوتاه و نفوذ از عمق خط دفاعی گل‌گهر، به دنبال جبران نتیجه بود. این فشار سرانجام در دقیقه ۲۹ به نتیجه رسید؛ جایی که بهرام گودرزی با یک پاس دقیق، علی وطن‌دوست را در موقعیت گلزنی قرار داد و این بازیکن با شوتی محکم و تماشایی، گل تساوی را وارد دروازه گل‌گهر کرد تا نتیجه یک بر یک شود.

در ادامه نیمه نخست، هر دو تیم موقعیت‌هایی برای رسیدن به گل برتری داشتند اما بی‌دقتی در ضربات پایانی و عملکرد مناسب دروازه‌بان‌ها و مدافعان، مانع از تغییر نتیجه شد. در نهایت ۴۵ دقیقه نخست این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا تکلیف برنده به نیمه دوم کشیده شود.

در نیمه دوم این دیدار، شاگردان مهدی تارتار با انگیزه بیشتری وارد زمین شدند و از همان دقایق ابتدایی سعی کردند با بالا بردن سرعت گردش توپ و استفاده از ضربات ایستگاهی، فشار را روی دروازه آلومینیوم افزایش دهند. گل‌گهر با پرس از جلو و حضور پررنگ هافبک‌ها در زمین حریف، کنترل بازی را در اختیار گرفت و اجازه نداد آلومینیوم مطابق میل خود بازی‌سازی کند.

این برتری در دقیقه ۵۳ به نتیجه رسید؛ جایی که ارسال کرنر گل‌گهر با ضربه پوریا شهرآبادی همراه شد و توپ پس از برخورد به کتف این بازیکن وارد دروازه آلومینیوم شد. پس از به ثمر رسیدن این گل، بازیکنان و کادرفنی آلومینیوم اعتراض شدیدی به تصمیم داور داشتند و معتقد بودند توپ به دست بازیکن گل‌گهر برخورد کرده است، اما امیر عرب‌براقی پس از مشورت با کمک‌داوران، تصمیم خود را تغییر نداد و گل را صحیح اعلام کرد.

پس از این گل، آلومینیوم اراک با هدایت سیدمجتبی حسینی برای جبران نتیجه جلو کشید و با انجام چند تعویض، سعی کرد توان هجومی خود را افزایش دهد. میزبان با ارسال‌های بلند، شوت‌های از راه دور و نفوذ از کناره‌ها چند بار دروازه گل‌گهر را تهدید کرد، اما انسجام خط دفاعی سیرجانی‌ها و عملکرد مطمئن دروازه‌بان این تیم مانع از باز شدن دروازه شد.

در مقابل، گل‌گهر با تکیه بر ضدحملات، چند موقعیت مناسب برای زدن گل سوم به دست آورد که بی‌دقتی مهاجمان و واکنش مدافعان آلومینیوم اجازه افزایش اختلاف را نداد. در دقایق پایانی، فشار آلومینیوم بیشتر شد و این تیم با ریسک‌پذیری بالا، مدافعان خود را نیز به حملات اضافه کرد، اما حملات آنها راه به جایی نبرد.

در نهایت تلاش دو تیم در ۴۵ دقیقه دوم تغییری در نتیجه ایجاد نکرد و بازی با همان نتیجه ۲ بر یک به سود گل‌گهر سیرجان به پایان رسید تا شاگردان تارتار با کسب سه امتیاز ارزشمند این دیدار، دست پر از اراک خارج شوند.

با کسب ۳ امتیاز این بازی گل گهر ۲۶ امتیازی شد و موقتاً به رده چهارم جدول صعود کرد و آلومینیوم ۱۵ امتیازی و در مکان سیزدهم جدول باقی ماند.


نظرات

آخرین اخبار
چرا برتری هوایی آمریکا مقابل استراتژی «اختلال» ایران ناکام ماند؟
مدیرعامل برق تهران: از نیمه تیر تا نیمه مرداد حساس‌ترین دوره مصرف برق است
زاخارووا: اجلاس ناتو برای زلنسکی ناامیدکننده و تحقیرآمیز بود
جزئیات جدید ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره داوطلبان کنکور
آماده روزهای داغ باشید؛ موج گرما به 24 استان می‌رسد
نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
کالابرگ کدام سرپرستان خانوار فردا شارژ می‌شود؟
جزئیات مصوبه جدید دولت برای حقوق بازنشستگان 1405+ نحوه محاسبه
شروع امتحانات پایان نیمسال تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد
آخرین مهلت ثبت نمرات دانش‌آموزان پایه نهم جهت صدور برگه هدایت تحصیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود
گوشزد نتانیاهو به ترامپ درباره اظهارات ضد اسرائیلی اردوغان
پرسپولیس و چالش‌های تارتار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 19 تیر+ وضعیت استانها
تغییرات شناختی نسل آلفا و زد؛ آینده‌نگری در عصر هوش مصنوعی
آخرین تحولات فلسطین؛ درگیری در کرانه باختری و عملیات تخریب در غزه
تصمیم کره شمالی برای افزایش توان هسته‌ای
جزئیات شرط لبنان برای ادامه مذاکرات با اسرائیل
کدام نمک برای سلامتی مفید است؟
بهترین دروازه‌بان جام جهانی حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بهترین تغذیه دانش آموزان در ایام امتحانات چیست؟
دستگیری عاملان انفجارهای دمشق
چگونه تبعات طلاق برای کودکان را کم آسیب کنیم؟
توضیح دفتر آیت الله نوری همدانی درباره علت عدم حضور ایشان برای اقامه نماز امام شهید
حضور 3 میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید امت در نجف
بولتون: ترامپ مردم را دست می اندازد
البناء: شهید خامنه‌ای «نقشه راه» پیروزی امت اسلامی را ترسیم کرد
عطوان: حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ است
صندوق بین المللی پول: قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
قدردانی محسن رضایی از میزبانی شایسته عراقی‌ها از پیکر مطهر رهبر شهید
سناتور آمریکایی: بودجه جنگ ترامپ علیه ایران قطع شود
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در مشهد در رسانه های بین المللی
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی