×
سیاسی
شناسه خبر : 269644
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 16:55
دادستان کل کشور: جبران خسارت اغتشاشات اخیر باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود

دادستان کل کشور: جبران خسارت اغتشاشات اخیر باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود

دادستان کل کشور گفت: جبران خسارت اغتشاشات اخیر براساس قانون باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود و این افراد باید پاسخگوی اتفاقات اخیر باشند.

نورنیوز- گروه سیاسی: بیست و سومین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور، صبح امروز به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور و با حضور معاونین دادستانی کل کشور برگزار شد.

دادستان کل کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، به‌ویژه شهدای اغتشاشات اخیر، «جهاد تبیین» را راهبرد اساسی برای خنثی‌سازی فتنه‌های طراحی‌شده دشمنان علیه دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی برشمرد و بر ضرورت توجه ویژه به این امر تأکید کرد.

موحدی با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت «جهاد تبیین» توسط مسئولان امر، بیان داشت: جهاد تبیین موجب ریل‌گذاری جامعه از نظر فکری و عملی خواهد شد و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد. 

وی در ادامه سخنان خود با استناد به کتاب «انسان ۲۵۰ ساله»، این اثر را منبعی راهبردی برای ترسیم مسیر پیشرفت نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: استکبار جهانی از ویژگی‌های نظام اسلامی ترس دارد و همین ترس از پیشرفت است که موجب شده است هزینه‌های فراوانی برای ایجاد وقفه در مسیر ما صرف کند. 

دادستان کل کشور با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران پویا و در حال حرکت رو به جلو است، تصریح کرد: عملیات‌های دشمن برای از بین بردن نظام یک‌شبه صورت نگرفته، بلکه حاصل نقشه‌های سالیان دراز است. 

دادستان کل کشور اضافه کرد: ماهیت انقلاب جمهوری اسلامی ایران فرهنگی است و دشمن به خوبی به این مسئله آگاه است و تلاش می‌کند در همین زمینه هم مشکل ایجاد کند؛ دشمن با تغییر و تضعیف عقاید نوجوانان و جوانان و ارزش‌زدایی از مسائل دینی و مذهبی به دنبال فتنه‌گری است.

موحدی مصادیق این تلاش را «آتش زدن قرآن و مسجد و اهانت به دین و مذهب که در اغتشاشات اخیر رخ داد» برشمرد.

وی با این حال تأکید کرد: آنچه مسلم است ملت ایران با اتکا به حول و قوه الهی و منویات هوشمندانه و خردمندانه رهبر حکیم انقلاب اسلامی در مسیر استوار قرار دارد و در این را ثابت قدم است.

این مقام عالی قضایی با اشاره به راهپیمایی تاریخی مردم در ۲۲ دی در اعتراض به اغتشاشات اخیر، ادامه داد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه نشان از پایداری، بصیرت و حمایت قاطع ملت ایران از آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران است. مردم با حضور پرصلابت خود، توطئه‌ها و تلاش‌های دشمن برای ایجاد شکاف و انحراف در مسیر انقلاب را ناکام گذاشتند.

دادستان کل کشور همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود خواستار بررسی عمیق‌تر علل گرایش برخی از نوجوانان و جوانان به صف اغتشاشگران و فریب آنها شد. 

این مقام عالی قضایی گفت: مسئولان فرهنگی باید بررسی کنند کاستی‌ها چیست و علت این اتفاق‌ها ریشه‌یابی شود؛ چرا که عامل اصلی این مسائل، موضوعات فرهنگی است و نه اقتصادی و دشمن با سوءاستفاده از جهل و ناآگاهی افراد زمینه فریب آنان را فراهم کرده است.

موحدی  تأکید کرد: جبران خسارت اغتشاشات اخیر براساس قانون باید از حامیان «فتنه سلطنت» مطالبه شود و این افراد باید پاسخگوی اتفاقات اخیر باشند. 

این مقام عالی قضایی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در اوج بازدارندگی قرار دارد، سخنان خود را با این هشدار به پایان برد: جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه به دوستان و دشمنان، قدرت خود را ثابت کرد. اکنون نیز دشمنان و حامیان آنان باید بدانند که در صورت هرگونه شیطنت، با پاسخ کوبنده‌ای از سوی جمهوری اسلامی ایران رو به رو خواهند شد.


اخبار مرتبط
هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار گرفته دشمن فضای داخلی را ملتهب کرده است
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 17:27
دادستان کل کشور:
هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار گرفته دشمن فضای داخلی را ملتهب کرده است
دادستان کل کشور گفت: تجربه گذشته نشان داده هر زمان نظام در مسیر مذاکره قرار داشته، جریاناتی با هدایت دشمن تلاش کرده‌اند فضای داخلی را ملتهب کنند. برخورد با این افراد وظیفه قطعی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی است و باید با هرگونه اقدام در راستای امیدبخشی به دشمن مقابله شود.
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 10:48
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
فرماندار تهران اعلام کرد فرآیند جبران خسارات مالی واردشده به شهروندان در جریان اغتشاشات دی‌ماه آغاز شد. شهروندان می‌توانند با ارائه مدارک شامل گواهی کارشناس، سند مالکیت و گزارش کلانتری، درخواست خود را در فرمانداری تهران ثبت کنند.
خبر مهم دیوان عالی کشور درخصوص نحوه رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 20:17
خبر مهم دیوان عالی کشور درخصوص نحوه رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر
رئیس دیوان عالی کشور گفت: قضات دیوان عالی کشور در رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات اخیر، ضمن رسیدگی قاطعانه مرّ قانون را اجرا خواهند نمود و به لحاظ ملی بودن و حساسیت این نوع پرونده ها، خارج از نوبت رسیدگی می‌شود.
اموال برخی از متهمان حوادث اخیر توقیف شده‌است
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 09:10
دادستانی تهران:
اموال برخی از متهمان حوادث اخیر توقیف شده‌است
دادستانی تهران در یک اقدام عملی ضمن تشکیل پرونده علیه محرکین حوادث تروریستی اخیر در سطح کشور برای تعدادی از چهره‌ها و مجموعه‌های حامی یا محرک حوادث اخیر پرونده قضایی تشکیل داده و اموال تعدادی از متهمان را توقیف کرده است.
رمزگشایی از سناریوهای اصلی ترامپ در مقابل ایران؛اغتشاشات داخلی و حمله نظامی؟
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 13:01
نورنیوز سناریوهای آینده آمریکا برای فشار بر ایران را بررسی می کند؛
رمزگشایی از سناریوهای اصلی ترامپ در مقابل ایران؛اغتشاشات داخلی و حمله نظامی؟
پس از شکست دشمن در جنگ 12 روزه و ناکام ماندن پروژه براندازی از طریق اغتشاشات داخلی، سناریوی جدیدی با عنوان فرسایش تدریجی می تواند در دستور کار دشمن قرار گیرد. هدف این سناریو شکستن اقتدار نظام و وادار سازی حکومت به تسلیم است.
خسارت حداقل 230 میلیارد تومانی به چرخه درمانی کشور
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 19:27
رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد:
خسارت حداقل 230 میلیارد تومانی به چرخه درمانی کشور
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در تخمین اولیه تا به امروز حدود 230 میلیارد تومان به آمبولانس‌ها و پایگاه‌های اورژانس خسارت وارد شده، البته این فعلاً اطلاعات اولیه است که تا تکمیل کامل آن ممکن است این عدد افزایش پیدا کند.
استاندار تهران نحوه جبران خسارات اغتشاشگران به مردم را اعلام کرد
شنبه 1404/10/27 ساعت 17:34
استاندار تهران نحوه جبران خسارات اغتشاشگران به مردم را اعلام کرد
محمد صادق معتمدیان استاندار تهران با اشاره به جبران خسارات ناشی از ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر برای شهروندان تهران، اظهار کرد: طبیعتا،‌ اولویت دولت هم جبران خسارت‌هایی است که به مردم وارد شده است.
نظرات

آخرین اخبار
مشاور رهبر انقلاب: درباره بازگشایی تنگه هرمز موضع ایران تغییر نکرده است
طلایی‌نیک: 200 شب حضور حماسی مردم، قدرت اجتماعی ایران را افزایش داد
تیم ملی بسکتبال ایران آماده دیدار نیمه‌نهایی با کره جنوبی
سپاه پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 آمریکا را رهگیری و منهدم کرد
فیلم‌های تلویزیون آخر هفته 26 و 27 شهریور 1405 + جدول پخش شبکه‌ها
یونیسف: بیش از 57 هزار کودک یمنی در دو هفته آواره شدند
ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 13 سال در طرح جدید اروپا
جزئیات جدید قتل عام 5 عضو یک خانواده در پونک؛دفن اجساد در چاه 20 متری +اعترافات تکان دهنده
سفارت ایران در لندن: جنایت در میناب با فیلم‌های هالیوودی پنهان نمی‌شود
پادکست | میراث واژه‌ها
جایزه سازمان جهانی بهداشت به پزشک ایرانی حوزه سرطان رسید
شکایت پرسپولیس از یاسر آسانی رد شد؛ پرونده به CAS می‌رود؟
نورنما | عجیب ترین مسابقه اتومبیل‌رانی...
هراز یک‌طرفه می‌شود؛ آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های مازندران
ورود سامانه ناپایدار به گیلان؛ احتمال تگرگ و بارش شدید در ارتفاعات
نورنما | دو قو در فنلاند در حال انجام «رقص عشق»
مأموران دخیل در رفتار نامتعارف با متهم تبریزی «انتظار خدمت» شدند
آغاز بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار در روستاها و شهرهای کوچک
سردار ابن‌الرضا: سامانه پاتریوت و تاد و موشک‌های تاماهاوک آمریکا را به چالش کشیدیم
وزارت دفاع روسیه از رهگیری و انهدام 641 پهپاد اوکراینی خبر داد
جدول خاموشی برق یاسوج و سایر شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد امروز پنج شنبه 26 شهریور
جدول قطعی برق لرستان امروز پنجشنبه 26 شهریور؛ برنامه خاموشی خرم‌آباد، ازنا و کوهدشت
هشدار منابع یمنی به عربستان؛ حملات به تأسیسات نفتی ادامه دارد
نرخ دینار عراق امروز پنجشنبه 26 شهریور؛ قیمت 100 دینار اعلام شد
وزارت اطلاعات: اجازه نمی‌دهیم خون شهید گرگیچ دستمایه تفرقه شود
راز قتل دو بسیجی در مشهد بعد از 2 ماه فاش شد؛ اعترافات عاملان جنایت
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ دلار بازهم سقوط کرد
آخرین وضعیت سهام عدالت جاماندگان؛ اعلام شرط مهم برای ثبت‌نام جدید
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
نورویدئو | هند؛ جایی که پیام قدرت ایران به جهان رسید
بازگشت آواکس آمریکایی از خاورمیانه با آثار فرسودگی شدید + عکس
قیمت طلا وسکه امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛افت قیمت طلا و سکه در بازار امروز + جدول قیمتها
قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ قیمت انواع سوت سکه پارسیان
واکنش وزارت امور خارجه به ادعاهای سوئد
هشدار پلیس فتا درباره ترفند کلاهبرداران در سایت‌های عرضه کالا
جزئیات درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن 3 نیروی امنیتی + فیلم
نرمش بن سلمان در قاهره؟!/ امکان مذاکره با انصارالله
رئیس پدافند غیرعامل: مأموریت اورژانس در برابر تهدیدات زیستی گسترده‌تر شده است
ترامپ وعده پایان جنگ را جلو کشید؛ چرا زمان علیه واشنگتن عمل می کند؟
آمار سفرهای هوایی ایران به ترکیه و عراق اعلام شد؛ ترکیه دومین مقصد ایرانی‌ها
تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ 4 نفر کشته و 9 نفر مصدوم شدند+ علت حادثه
گرانی بنزین بازار هیبریدی‌ها را رونق داد؛ رقبای جنرال موتورز پیش افتادند
ارسال ایرادات اساسی دولت به طرح مقابله با نفوذ به مجلس
کشتی آزاد ایران با یک طلا و یک برنز در جام احمد قدیروف به کار خود پایان داد
دستورالعمل جدید ارتش آمریکا چیست؟
ممانعت آمریکا از حضور محمود عباس در نشست مجمع عمومی سازمان ملل
عارف: حل گرانی و ناترازی‌ها نیازمند اجماع نخبگانی و علمی است
هشدار فوری و سنگین البرادعی به جهان عرب
تنش جدید میان واشنگتن و بروکسل بر سر کانادا
درآمد نجومی نفتکش‌ها در سایه جنگ؛ هر کشتی روزانه چقدر درآمد دارد؟