×
اجتماعی
شناسه خبر : 269608
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 13:42
بازسازی مساجد آسیب‌دیده تهران در اغتشاشات با همکاری مردم

عضو شورای شهر :

بازسازی مساجد آسیب‌دیده تهران در اغتشاشات با همکاری مردم

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پس از اتفاقات اخیر در ستاد ساماندهی مساجد مصوب شد که برای بازسازی مساجد در کنار مردم قرار بگیریم، گفت: قرار شد با محوریت ائمه جماعات و همکاری مردم مساجد تهران بازسازی شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت الاسلام سید محمد آقامیری روز یکشنبه جلسه ۳۶۹ شورای اسلامی شهر تهران افزود: مقام معظم رهبری روز گذشته در سخنان خود اعلام کردند که ۲۵۰ مسجد در کشور و ۶۱ مسجد در تهران آسیب دیدند. تجهیزات ۲۱ مسجد در تهران به کلی از بین رفته و ساختمان به نازک کاری نیاز دارد.

وی ادامه داد: دشمنان دست روی نقطه حساس مردم یعنی مسجد گذاشتند که از آن آسیب دیدند اما استقبال از مساجد افزایش یافت اما دشمن باز هم ناکام ماند.

آقامیری گفت: قرار شد با محوریت ائمه جماعات و مردم و با همکاری مردم، مساجد بازسازی شود؛ مردم از خانه های خود فرش هایی به مساجد آوردند و نماز جماعت اقامه کردند.

وی یادآور شد: دشمنان دست روی نقطه ای گذاشتند که از آن آسیب دیدند اما استقبال از مساجد افزایش یافتند.

طراحی برنامه های متناسب نوجوانان و جوانان در مساجد

در ادامه رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران هم پیشنهاد داد: برنامه‌های متناسب با نوجوانان و جوانان برنامه‌ریزی و پیوند بین بسیج و مساجد طراحی شود.

سید احمد علوی با اشاره به اعتراضات مردم به معیشت و حضور عده ای مزدور به شکل داعشی وار، اظهار کرد: در این میان برنامه ریزی مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری در توجه به کانون جوانان و نوجوانان کار درستی بود.

وی افزود: در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید حوادثی که با عنایت الهی و لطف مردم جمع شد، مورد بررسی قرار بگیرد؛ از این اتفاقات مشخص است که دشمن این اماکن را به عنوان فضاهای موفق شناسایی کرده و به آن حمله می کند.

علوی با بیان اینکه باید بررسی های دقیقی از ابعاد فرهنگی و اجتماعی انجام شود، یادآور شد: هم در بخش نوجوانان و جوانان و هم در بخش فرهنگسازی، سواد رسانه، زودباوری و کنترل خشم باید مطالعاتی صورت بگیرد.

تسریع احداث بوستان در دو منطقه جنوبی تهران

در ادامه رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران هم گفت: طی روزهای پر التهاب همه مناطق و نواحی شهرداری تهران آماده‌باش و در حال خدمات‌رسانی بودند و به ویژه در بخش خدمات شهری، خلل جدی نداشتیم.

مهدی پیرهادی با تاکید بر احداث بوستان در زمین های تملک شده توسط شهرداری در برخی مناطق جنوبی تهران، افزود: بیش از یک سال است زمینی به وسعت ۲.۲ هکتار در محله علی آباد جنوبی تملک شده اما عملیات عمرانی آن باقی مانده است؛ این زمین می تواند به بوستان خوبی تبدیل شود و باید سریعتر شهرداری با پیمانکار تعیین تکلیف کند تا احداث بوستان در منطقه آغاز شود.

وی با اشاره به زمین دیگری کنار پاساژ رضوان در منطقه ۱۷ تهران هم گفت: این زمین هم تملک شده اما هنوز بوستان احداث نشده است؛ زمین ها خریداری و مبالغ آن پرداخت شده و آماده تبدیل به بوستان است و از شهرداری درخواست دارم تا سریعتر کار احداث بوستان ها را دنبال کنید.

قراردادهای شهرداری در حوزه رسانه شفاف‌سازی شود

رییس کمیته حقوقی شورای هم در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: ابهاماتی در باره قراردادهای مجموعه مرکز ارتباطات شهر با صدا و سیما وجود دارد؛ هنوز پاسخی دریافت نکردیم که این قراردادها چگونه بسته شده است و گزارش شفافی به شورا ارائه نشده است.

مهدی اقراریان ادامه داد: گزارش حسابرسی، بودجه و منابع و درآمد موسسه رایانه شهر تهران در اختیار قرار بگیرد تا وضعیت آن مشخص شود؛ اینکه ماموریت‌های این موسسه چه چیزی است و اقدامات این موسسه و همکاری آن با فاوا چگونه است.

در ادامه خزانه دار شورا هم در تذکر به یا اشاره به اهمیت ملاقات های مردمی گفت: روال این بود که چهارشنبه ها ملاقات مردمی برگزار شود اما این هفته گذشته بنده به منطقه ۱۳ مراجعه کردم و دیدم که هیچکس نیست.

حبیب کاشانی ادامه داد: روابط عمومی منطقه هم گف که: هیچ بنری مبنی بر حضور عضو شورا در شهرداری منطقه برای دیدار با اهالی نصب نشده و اطلاع رسانی انجام نشده است.

کاشانی افزود: شهرداری منطقه این اقدام را با این موضوع که بنرها سوزانده شده، توجیه کرد اما نکته این است که دیدار ما بعد از اتفاقات ۱۸ و ۱۹ دی ماه بود و بعدا مشخص شد اصلا بنری نصب نشده است.

وی گفت: اگر قرار باشد این اقدام دوباره انجام شود؛ من باخودم وانت و چند صندلی میبرم جلوی شهرداری می‌نشینم تا مردم مرا ببینند و مشکلات خود را اعلام کنند و به شهرداری تهران اعلام می‌کنم این اقدام به هیچ وجه نباید ادامه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق تهران امروز شنبه 24 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمان امروز شنبه 24 مرداد + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
چند دقیقه آفتاب گرفتن در روز مفید است؟ | فواید و خطرات نور خورشید
هوش مصنوعی پزشک نیست؛ هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطاهای دارویی
هشدار سازمان غذا و دارو؛ 8 کرم آبرسان و مرطوب‌کننده غیرمجاز اعلام شد
راز مغزهای مقاوم در 90 سالگی؛ ژن‌ها چه نقشی در زوال عقل دارند؟
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم