×
اجتماعی
شناسه خبر : 269608
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 13:42
بازسازی مساجد آسیب‌دیده تهران در اغتشاشات با همکاری مردم

عضو شورای شهر :

بازسازی مساجد آسیب‌دیده تهران در اغتشاشات با همکاری مردم

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پس از اتفاقات اخیر در ستاد ساماندهی مساجد مصوب شد که برای بازسازی مساجد در کنار مردم قرار بگیریم، گفت: قرار شد با محوریت ائمه جماعات و همکاری مردم مساجد تهران بازسازی شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حجت الاسلام سید محمد آقامیری روز یکشنبه جلسه ۳۶۹ شورای اسلامی شهر تهران افزود: مقام معظم رهبری روز گذشته در سخنان خود اعلام کردند که ۲۵۰ مسجد در کشور و ۶۱ مسجد در تهران آسیب دیدند. تجهیزات ۲۱ مسجد در تهران به کلی از بین رفته و ساختمان به نازک کاری نیاز دارد.

وی ادامه داد: دشمنان دست روی نقطه حساس مردم یعنی مسجد گذاشتند که از آن آسیب دیدند اما استقبال از مساجد افزایش یافت اما دشمن باز هم ناکام ماند.

آقامیری گفت: قرار شد با محوریت ائمه جماعات و مردم و با همکاری مردم، مساجد بازسازی شود؛ مردم از خانه های خود فرش هایی به مساجد آوردند و نماز جماعت اقامه کردند.

وی یادآور شد: دشمنان دست روی نقطه ای گذاشتند که از آن آسیب دیدند اما استقبال از مساجد افزایش یافتند.

طراحی برنامه های متناسب نوجوانان و جوانان در مساجد

در ادامه رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران هم پیشنهاد داد: برنامه‌های متناسب با نوجوانان و جوانان برنامه‌ریزی و پیوند بین بسیج و مساجد طراحی شود.

سید احمد علوی با اشاره به اعتراضات مردم به معیشت و حضور عده ای مزدور به شکل داعشی وار، اظهار کرد: در این میان برنامه ریزی مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری در توجه به کانون جوانان و نوجوانان کار درستی بود.

وی افزود: در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید حوادثی که با عنایت الهی و لطف مردم جمع شد، مورد بررسی قرار بگیرد؛ از این اتفاقات مشخص است که دشمن این اماکن را به عنوان فضاهای موفق شناسایی کرده و به آن حمله می کند.

علوی با بیان اینکه باید بررسی های دقیقی از ابعاد فرهنگی و اجتماعی انجام شود، یادآور شد: هم در بخش نوجوانان و جوانان و هم در بخش فرهنگسازی، سواد رسانه، زودباوری و کنترل خشم باید مطالعاتی صورت بگیرد.

تسریع احداث بوستان در دو منطقه جنوبی تهران

در ادامه رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران هم گفت: طی روزهای پر التهاب همه مناطق و نواحی شهرداری تهران آماده‌باش و در حال خدمات‌رسانی بودند و به ویژه در بخش خدمات شهری، خلل جدی نداشتیم.

مهدی پیرهادی با تاکید بر احداث بوستان در زمین های تملک شده توسط شهرداری در برخی مناطق جنوبی تهران، افزود: بیش از یک سال است زمینی به وسعت ۲.۲ هکتار در محله علی آباد جنوبی تملک شده اما عملیات عمرانی آن باقی مانده است؛ این زمین می تواند به بوستان خوبی تبدیل شود و باید سریعتر شهرداری با پیمانکار تعیین تکلیف کند تا احداث بوستان در منطقه آغاز شود.

وی با اشاره به زمین دیگری کنار پاساژ رضوان در منطقه ۱۷ تهران هم گفت: این زمین هم تملک شده اما هنوز بوستان احداث نشده است؛ زمین ها خریداری و مبالغ آن پرداخت شده و آماده تبدیل به بوستان است و از شهرداری درخواست دارم تا سریعتر کار احداث بوستان ها را دنبال کنید.

قراردادهای شهرداری در حوزه رسانه شفاف‌سازی شود

رییس کمیته حقوقی شورای هم در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: ابهاماتی در باره قراردادهای مجموعه مرکز ارتباطات شهر با صدا و سیما وجود دارد؛ هنوز پاسخی دریافت نکردیم که این قراردادها چگونه بسته شده است و گزارش شفافی به شورا ارائه نشده است.

مهدی اقراریان ادامه داد: گزارش حسابرسی، بودجه و منابع و درآمد موسسه رایانه شهر تهران در اختیار قرار بگیرد تا وضعیت آن مشخص شود؛ اینکه ماموریت‌های این موسسه چه چیزی است و اقدامات این موسسه و همکاری آن با فاوا چگونه است.

در ادامه خزانه دار شورا هم در تذکر به یا اشاره به اهمیت ملاقات های مردمی گفت: روال این بود که چهارشنبه ها ملاقات مردمی برگزار شود اما این هفته گذشته بنده به منطقه ۱۳ مراجعه کردم و دیدم که هیچکس نیست.

حبیب کاشانی ادامه داد: روابط عمومی منطقه هم گف که: هیچ بنری مبنی بر حضور عضو شورا در شهرداری منطقه برای دیدار با اهالی نصب نشده و اطلاع رسانی انجام نشده است.

کاشانی افزود: شهرداری منطقه این اقدام را با این موضوع که بنرها سوزانده شده، توجیه کرد اما نکته این است که دیدار ما بعد از اتفاقات ۱۸ و ۱۹ دی ماه بود و بعدا مشخص شد اصلا بنری نصب نشده است.

وی گفت: اگر قرار باشد این اقدام دوباره انجام شود؛ من باخودم وانت و چند صندلی میبرم جلوی شهرداری می‌نشینم تا مردم مرا ببینند و مشکلات خود را اعلام کنند و به شهرداری تهران اعلام می‌کنم این اقدام به هیچ وجه نباید ادامه یابد.


نظرات

آخرین اخبار
مهمترین علل چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی
سخنگوی کاخ سفید: هیچ رئیس‌جمهوری مانند ترامپ با چنین سوءقصدهایی مواجه نشده است
توقف تردد قطار مترو در ایستگاه‌های قیام و 17 شهریور/خدمات جایگزین ارائه شد
بقائی خطاب به اروپا: ژست‌های نمایشی برایتان ذره‌ای اعتبار خلق نخواهد کرد
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر نامزدی الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
چالش جهانی در کشت گندم با جهش قیمت کود
ورود عربستان برای کمک به پاکستان
نفتکش‌های دزدیده شده ایرانی به مقصدی نامعلوم حرکت کردند
درخواست آمریکا از جامعه جهانی برای بازگشایی تنگه هرمز
اعترافات صدراعظم به یک خطای فاحش محاسباتی
روبیو: مشروط کردن بازگشایی تنگه هرمز برای آمریکا غیرقابل قبول است
فهم راهبردی لاریجانی از محور مقاومت در حافظه‌ تاریخی مردم جاوانه خواهد ماند
اژه‌ای: غرب از درک قدرت ایمان مردم ایران عاجزند
دهلی‌نو: موضوع بندر چابهار با ایران و آمریکا در حال بررسی است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 7 اردیبهشت 1405
بغداد: هرگونه حمله از خاک عراق علیه همسایگان «اقدام تروریستی» تلقی می‌شود
ماکرون: هدف ما دریانوردی بدون عوارض در تنگه هرمز است!
تاکید گوترش بر بازگشایی تنگه هرمز؛ بیش از 20 هزار دریانورد سرگردانند
فاش شدن هویت تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس توسط حنظله
ماجرای اینترنت گیگی 390 هزار تومانی واقعیت یا شایعه!
میزبان هفتمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی 2028 شناخته شد
ورود وزارت ارتباطات برای رسیدگی به تخلف عرضه خارج از ضابطه «اینترنت پرو»
همتی: بانک مرکزی از بازسازی و نوسازی صنایع آسیب‌دیده حمایت می کند
حملات جدید جنگنده های اسرائیلی به جنوب لبنان
منفورترین عضو کابینه ترامپ کیست؟
شلیک هزاران پهپاد و موشک از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل در دوماه
تایلند هم زبان به انتقاد از آمریکا گشود