×
ورزشی
شناسه خبر : 269562
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 17:54
استقلال(0)- تراکتور  (0)/دیداری سرد، کسل‌کننده و بی‌روح!

استقلال(0)- تراکتور (0)/دیداری سرد، کسل‌کننده و بی‌روح!

دو تیم استقلال و تراکتور از ساعت 16 به مصاف هم فتند که این دیدار نتیجه بازی صفر - صفر مساوی پایان یافت دیداری که برخلاف انتظارات، نبرد بزرگ هفته میان تیم‌های مدعی قهرمانی نه گلی داشت و نه برنده‌ای.

 نورنیوز-گروه ورزشی:دو تیم  استقلال و تراکتور از ساعت 16 به مصاف هم  فتند که این دیدار  نتیجه بازی صفر - صفر  مساوی پایان یافت دیداری که برخلاف انتظارات، نبرد بزرگ هفته میان تیم‌های مدعی قهرمانی نه گلی داشت و نه برنده‌ای.

 

تساوی نیمه اول 

تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور تبریز از ساعت 16:15 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته شانزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف هم رفتند که نیمه نخست این مسابقه با تساوی بدون گل به پایان رسید.

لحظات حساس:

دقیقه 6: نخستین موقعیت جدی بازی برای سرخ‌پوشان به دست آمد، جایی که روی یک حرکت تیمی، توپ در سمت چپ و پشت محوطه جریمه استقلال به میلاد کر رسید که شوت سرکش این بازیکن به شکل خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 7: تراکتور مجدداً صاحب موقعیت شد. روی یک پاس به هاشم‌نژاد، او توانست آرمین سهرابیان را از پیش‌رو بردارد و وارد محوطه جریمه شود. شوت محکم و پرقدرت این بازیکن با برخورد به سینه حبیب فرعباسی دور شد و این فرصت خطرناک نیز برای تبریزی‌ها از دست رفت.

دقیقه 12: تراکتوری‌ها چسبیده به محوطه جریمه صاحب یک ضربه کاشته شدند که شوت مهدی ترابی از بالای دروازه راهی خارج از زمین شد.

دقیقه 15: استقلالی‌ها مجدداً توسط کوشکی از سمت چپ فرصت خوبی را خلق کردند. پاس رو به عقب این بازیکن در پشت محوطه جریمه به رزاقی‌نیا رسید که شوت پرقدرت او نیز با اختلاف کمی از بالای تیرک افقی راهی اوت شد.

دقیقه 28: ارسال کاشته مهدی ترابی در گوشه سمت راست زمین، حوالی نقطه پنالتی به شجاع خلیل‌زاده رسید و ضربه سر مدافع پیش‌تاخته تراکتور از بالای دروازه به بیرون از زمین مسابقه رفت.

دقیقه 42: شوت کم جان ترابی از پشت محوطه جریمه از شدت لازم برخوردار نبود و به بیرون رفت.

دقیقه 43: شوت خطرناک علیرضا کوشکی از کنار تیرک دروازه به بیرن رفت.

دقیقه 44: مهدی ترابی در محوطه جریمه موقعیت خوبی به دست آورد ولی شوت او را حبیب فرعباسی در آغوش گرفت.

نیمه دوم 

دقیقه 60: دروژدک در گوشه محوطه جریمه استقلال شانس خود برای گلزنی را باز کرد که حبیب فرعباسی توپ را در آغوش کشید.

دقیقه 65: جدی‌ترین فرصت نیمه دوم با خوش‌شانسی استقلال از دست رفت. پاس رو به عقب دروژدک به خامروبکوف رسید که شوت سرکش و زمینی این بازیکن با کمترین فاصله ممکن از کنار تیرک دروازه راهی اوت شد.

دقیقه 67: صادق محرمی در درون محوطه هجده قدم استقلال صاحب فرصت شد که شوت محکم او از بالای دروازه به بیرون از زمین مسابقه رفت.

دقیقه 72: اسماعیل قلی‌زاده از سمت راست با یک نفوذ از پشت مدافعان تراکتور، وارد محوطه جریمه شد و توپ را به روی دروازه ارسال کرد که با برخورد به اودیل خامروبکوف، بازیکن ازبکی تراکتور وارد دروازه خودی شد که این بازیکن خوش‌شانس بود چرا که به دلیل حضور قلی‌زاده در آفساید، این گل مردود اعلام شد.

دقیقه 80: تیبور هالیلوویچ با یک حرکت تکنیکی دیدنی و دریبل کشویی وارد محوطه جریمه شد که شوت او را فرعباسی با خروج به موقع دفع کرد که توپ به خود بازیکن تراکتور خورد و از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 67: صادق محرمی در درون محوطه هجده قدم استقلال صاحب فرصت شد که شوت محکم او از بالای دروازه به بیرون از زمین مسابقه رفت.

دقیقه 72: اسماعیل قلی‌زاده از سمت راست با یک نفوذ از پشت مدافعان تراکتور، وارد محوطه جریمه شد و توپ را به روی دروازه ارسال کرد که با برخورد به اودیل خامروبکوف، بازیکن ازبکی تراکتور وارد دروازه خودی شد که این بازیکن خوش‌شانس بود چرا که به دلیل حضور قلی‌زاده در آفساید، این گل مردود اعلام شد.

دقیقه 80: تیبور هالیلوویچ با یک حرکت تکنیکی دیدنی و دریبل کشویی وارد محوطه جریمه شد که شوت او را فرعباسی با خروج به موقع دفع کرد که توپ به خود بازیکن تراکتور خورد و از کنار دروازه به بیرون رفت.

استقلال- تراکتور ؛ نبرد 6 امتیازی در یزد + ترکیب استقلال

تقابل حساس استقلال و تراکتور در هفته شانزدهم لیگ برتر، نبردی شش امتیازی برای صدرنشینی است. شاگردان ساپینتو از ساعت 16 امروز در حالی به مصاف تیم اسکوچیچ می‌روند که با غیبت گسترده بازیکنان خارجی و مربیان، دستشان بسته است. این بازی کلیدی در یزد، سرنوشت رقابت برای صدر جدول را رقم خواهد زد.

هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال امروز با برگزاری بازی‌های مهمی پیگیری می‌شود که در مهم‌ترین آن، استقلالِ رده سومی (۲۷ امتیازی) میهمان تراکتورِ چهارمی (۲۵ امتیازی) در یزد خواهد بود. این دیدار به دلیل نزدیکی امتیاز دو تیم، یک بازی شش امتیازی حیاتی برای نزدیک شدن به صدر جدول محسوب می‌شود.

ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال در این بازی هیچکدام از بازیکنان خارجی خود را در اختیار ندارد و صالح حردانی به دلیل محرومیت و مهران احمدی به دلیل مصدومیت از دیگر غایبان استقلال در این بازی محسوب می شوند.

حبیب فرعباسی که در بازی با فولاد هرمزگان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در درون دروازه استقلال ایستاده بود در این بازی هم از ابتدا در ترکیب آبی ها حضور خواهد داشت. آرمین سهرابیان و عارف غلامی به احتمال زیاد دو بازیکن قلب خط دفاعی آبی‌ها را در این بازی تشکیل خواهند داد.

سامان فلاح هم که در ترکیب استقلال جا افتاده و عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشته در این بازی در پستی غیر تخصصی و در دفاع راست به جای صالح حردانی به کار گرفته خواهد شد. در سمت چپ خط دفاع هم حسین گودرزی به مانند بازی های اخیر در ترکیب استقلال انجام وظیفه خواهد کرد.

در خط هافبک روزبه چشمی از ابتدا در ترکیب قرار می گیرد و از بین امیرمحمد رزاقی‌نیا و ابوالفضل زمانی یکی از آنها زوج چشمی را در این بازی تشکیل می دهد.

در سمت چپ وینگر، علیرضا کوشکی در ترکیب استقلال قرار خواهد گرفت و در سمت راست هم محمدحسین اسلامی بار دیگر از ابتدا کار خود را آغاز می کند. اسماعیل قلی زاده بازیکن جوان و خوش تکنیک استقلال هم جانشین منیر الحدادی در ترکیب این تیم خواهد شد؛ همچنین سعید سحرخیزان هم به عنوان مهاجم نوک در ترکیب اصلی قرار می گیرد.

ترکیب استقلال برای مصاف امروز با تراکتور

حبیب فرعباسی، سامان فلاح، عارف غلامی، آرمین سهرابیان، حسین گودرزی، امیر محمد رزاقی نیا، روزبه چشمی، علیرضا کوشکی، محمد حسین اسلامی، اسماعیل قلی زاده و سعید سحرخیزان


نظرات

آخرین اخبار
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن
بخشنامه فروش و تهاتر ساختمان‌های دولتی آسیب‌دیده در جنگ ابلاغ شد
چند کشور و نهاد بین‌المللی به ایران کمک بشردوستانه کردند؟
صندوق‌های ثروت ملی 6عضو شورای همکاری خلیج فارس در معرض شدیدترین فشارهای مالی تاریخ
پاسخ نیروی دریایی سپاه به تیراندازی نیروهای آمریکا به کشتی تجاری ایران
برتری لیورپول و استون ویلا در هفته سی و سوم لیگ برتر
داسیلوا خطاب به ترامپ: به محاصره کوبا پایان دهید
رقم قرارداد استقلال و موسیمانه فاش شد+ جزئیات
مخبر:اگر دشمن بار دیگر اشتباه کند، پاسخ سنگین‌تری دریافت خواهد کرد
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
امروز چند نظامی اشغالگر در لبنان زخمی شدند؟
برد لیورپول با گل دقیقه 11+90 فن‌دایک
وزیر علوم خبر داد: حقوق اعضای هیئت علمی افزایش می‌یابد
صعود میلان به رده دوم سری A
سی ان ان : ونس به پاکستان می رود
خبر خوش سفیر ایران از تأمین حق‌آبه ‌‌هیرمند‌
یارانه نقدی فروردین این دهک‌ها واریز شد
افزایش فشار بر ترامپ برای خروج از جنگ با ایران
سردار موسوی: راهبرد رهبر شهید ما را در مقابل قویترین شیاطین سربلند کرد
دستور رئیس بنیاد شهید برای پیگیری فوری درمان جانباز حسین محمدی
تاکید حزب الدعوه بر تداوم نامزدی نوری المالکی برای نخست‌وزیری عراق
تا ساعاتی دیگر عملیات خنثی‌سازی مهمات در ملارد انجام می‌شود
کارخانه یونولیت‌سازی گنبدکاووس در آتش/آتش سوزی مهار شد
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ این بار تخریب منازل میس الجبل
ازسرگیری فعالیت‌های دریایی در جاسک
باشگاه پرسپولیس تهدید کرد؛ شکایت می‌کنیم!
سدها نیمه‌جان، آیا آمارها واقعیت را پنهان می‌کنند؟
میزان نارضایتی از ترامپ به 37 درصد رسید
زمان برگزاری انتخابات اعلام شد
مصری‌ها با پیرمردها به جام جهانی می‌آیند!
مذاکره زیر سایه تهدید؛ آیا آتش‌بس به جرقه درگیری تبدیل می‌شود؟
تهدید بقای بلندمدت تولید داخلی مواد غذایی در آمریکا
نگاه حدادعادل به اهمیت انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده
چارچوب هماهنگی عراق فردا تشکیل جلسه می دهد
30 بازیکن به تمرینات تیم ملی فوتبال دعوت شدند+ اسامی
لیگ برتر بسکتبال مختومه اعلام شد
صدای فرزندان بی‌صدای‌مان باشید
جلسه دادگاه نتانیاهو باز به تعویق افتاد
تا محاصره دریایی هست، مذاکره‌ای انجام نمی‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در آتش‌بس پایبند نیست
حباب طلای بورسی به منفی یک درصد برگشت
مذاکره، تثبیت پیروزی است نه سازش و تسلیم
برای حمایت از نظامیان، با «تمام قوا» وارد شوید
قهرمانی گیتی پسند در لیگ برتر فوتسال
جهانگیر از اجرای طرح چند ضلعی پدافند اجتماعی خبر داد