×
بین الملل
شناسه خبر : 269556
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/10/28 ساعت 08:29
شرط عجیب ترامپ برای عضویت کشورها در شورای صلح غزه

شرط عجیب ترامپ برای عضویت کشورها در شورای صلح غزه

شبکه بلومبرگ نیوز گزارش داد که طبق پیش‌نویس منشور شورای به اصطلاح صلح غزه، دولت ترامپ از کشورها می‌خواهد که بیش از یک میلیارد دلار برای کرسی دائمی در شورای صلح غزه بپردازند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این از تشکیل شورای صلح غزه خبر داده بود و اعضای آن را به تازگی اعلام کرد.

کاخ سفید روز شنبه اعلام کرد که این شورا شامل مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه، جارد کوشنر، داماد رئیس‌جمهور آمریکا و سرمایه‌گذار، تونی بلر، نخست‌وزیر سابق بریتانیا، آجی بانگا، رئیس بانک جهانی و رابرت گابریل، معاون مشاور امنیت ملی ایالات متحده می‌شود.

در پیش‌نویس سند آمده است: «هر کشور عضو برای مدت حداکثر سه سال از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این منشور خدمت خواهد کرد و امکان تمدید آن با فرمان ریاست جمهوری وجود دارد. محدودیت سه ساله برای کشورهایی که در طول سال اول لازم‌الاجرا شدن منشور، بیش از یک میلیارد دلار کمک مالی ارائه می‌دهند، اعمال نخواهد شد.»

به گزارش بلومبرگ، ترامپ اولین رئیس این شورا خواهد بود و شخصاً تصمیم خواهد گرفت که از کدام کشورها برای عضویت دعوت شود. تصمیمات با اکثریت آرا گرفته می‌شود، اما همه آنها منوط به تأیید رئیس‌جمهور آمریکاست که مسئول تأیید رسمی شورا نیز خواهد بود.

به گزارش ریا نووستی، در اواسط نوامبر ۲۰۲۵، شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را که توسط ایالات متحده تهیه شده بود، تصویب کرد که از طرح جامع ترامپ برای حل و فصل اوضاع در نوار غزه حمایت می‌کرد. سیزده عضو به این قطعنامه رأی مثبت دادند، در حالی که روسیه و چین رأی ممتنع دادند.

این طرح خواستار یک مدیریت موقت بین‌المللی بر نوار غزه و تشکیل یک شورای به اصطلاح صلح به ریاست ترامپ است، با این اختیار که از زور برای نیروهای ثبات‌بخش بین‌المللی که با هماهنگی رژیم صهیونیستی و مصر مستقر شده‌اند، استفاده کند. ترکیب این نیروها هنوز اعلام نشده است.

طرح ترامپ هرگونه مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم حماس در مدیریت آینده نوار غزه را منتفی می‌داند. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و دیگر مقامات اسرائیلی بارها بر عزم تل‌آویو برای حذف نظامی و سیاسی این جنبش تأکید کرده‌اند.

ترامپ روز شنبه از رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه هم برای حضور در این شورا دعوت به عمل آورد. او همچنین از لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل برای شرکت در این شورا دعوت کرده است.


اخبار مرتبط
دعوت آمریکا از قزاقستان برای عضویت در شورای صلح غزه
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 13:33
دعوت آمریکا از قزاقستان برای عضویت در شورای صلح غزه
سخنگوی ریاست‌جمهوری قزاقستان اعلام کرد که رئیس‌جمهوری آمریکا در دعوت‌نامه‌ای رسمی از همتای قزاق خود خواسته که به شورای صلح غزه بپیوندد.
اخاذی یک میلیارد دلاری ترامپ برای عضویت در شورای «صلح غزه»
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 23:58
اخاذی یک میلیارد دلاری ترامپ برای عضویت در شورای «صلح غزه»
طبق پیش‌نویس منشور شورای موسوم به صلح غزه، دولت ترامپ یک میلیارد دلار از کشورها برای کرسی دائمی در این شورا خواهد گرفت.
نخست‌وزیر مجارستان: دعوت ترامپ را می پذیرم
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 22:14
برای عضویت در شورای صلح غزه؛
نخست‌وزیر مجارستان: دعوت ترامپ را می پذیرم
نخست‌وزیر مجارستان در پیامی نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ از مجارستان دعوت کرده است تا به‌عنوان یکی از اعضای بنیان‌گذار به فعالیت‌های شورای صلح بپیوندد. ما صدالبته این دعوت مایه سرافرازی را پذیرفتیم.
حامی سرسخت اسرائیل در هیات صلح غزه
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 21:43
حامی سرسخت اسرائیل در هیات صلح غزه
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از «خاویر میلی» رئیس جمهور آرژانتین که یکی از سیاستمداران طرفدار سرسخت اسرائیل است، برای حضور در هیات صلح غزه دعوت کرده است.
هشدار ترامپ به نتانیاهو: در صورت حمله به ایران باید بهایش را بپردازی
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 10:03
هشدار ترامپ به نتانیاهو: در صورت حمله به ایران باید بهایش را بپردازی
شبکه روسیا الیوم به نقل از نیویورک تایمز اعلام کرد : دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل نسبت به پاسخ ایران به حملات آمریکا هشدار داد.
ابهام تاکتیکی و کنش غافلگیرانه ترامپ در برابر ایران
یکشنبه 1404/10/28 ساعت 09:35
ابراهیم متقی:
ابهام تاکتیکی و کنش غافلگیرانه ترامپ در برابر ایران
دیدار نتانیاهو و ترامپ در 29دسامبر 2025 نشانه‌هایی از تهدید پرشدت علیه ایران را منعکس می‌سازد؛ تهدیدی که می‌توان آن را گام دوم «جنگ امریکا و اسراییل» علیه ایران دانست. جنگ جدید بیش از آنکه ماهیت نظامی داشته باشد، براساس سازوکارهای اطلاعاتی و امنیتی شکل گرفته است.
داماد ترامپ و تونی بلر عضو هیأت «صلح غزه»  شدند
شنبه 1404/10/27 ساعت 18:01
داماد ترامپ و تونی بلر عضو هیأت «صلح غزه» شدند
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، اعضای هیأت موسوم به «صلح غزه» را منصوب کرد. جرد کوشنر، داماد ترامپ، وتونی بلر نخست وزیر سابق انگلیس، از اعضای این هیأت هستند.
آمریکا اعضای شورای موسوم به «صلح غزه» را اعلام کرد
شنبه 1404/10/27 ساعت 09:28
آمریکا اعضای شورای موسوم به «صلح غزه» را اعلام کرد
کاخ سفید بامداد شنبه در بیانیه‌ای اعضای نهاد موسوم به «شورای صلح غزه» را اعلام کرد.
حمایت کشورهای میانجی در توافق صلح غزه
چهارشنبه 1404/10/24 ساعت 23:17
حمایت کشورهای میانجی در توافق صلح غزه
کشورهای سه گانه ترکیه، قطر و مصر به عنوان کشورهای میانجی در توافق صلح در نوار غزه، در بیانیه ای مشترک از تشکیل کمیته ای در غزه حمایت کردند.
نظرات

آخرین اخبار
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
توییت جدید ترامپ درباره ایران/ برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیا!
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر
مخالفت فرانسه با اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اولین نشانۀ شنیدن اعتراض، احساس تغییر در زبان حکمرانی ا‌ست
چراغ سبز ترامپ برای بازگشایی سفارت در ونزوئلا
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
اعلام قیمت‌های جدید ایران‌خودرو متوقف شد
توضیحات "میدری" درباره بازگشت بانک رفاه به تامین‌اجتماعی
شرط ایران برای مذاکره با آمریکا از زبان عراقچی: پایان تهدید و احترام متقابل
واکنش نوری المالکی به تهدید ترامپ
کالاس: اروپا دیگر محور اصلی تمرکز آمریکا نیست
سپاهان- گل گهر ؛ سپاهان در نقش‌جهان به‌دنبال بازگشت به قله
وضعیت اینترنت چه زمانی به مسیر عادی بازمی‌گردد؟
اسلامی خطاب به گروسی: اگر سایت‌ها نابود شده‌اند، دنبال چه می‌گردید؟
شاخص کل بورس به کانال 3.9 میلیون واحد عقب‌نشینی کرد
هواپیمای حامل رهبر حزب کنگره ملی هند سقوط کرد
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد+ مبلغ عیدی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 بهمن 1404+ جدول
پادکست | چرا نباید مزخرف بگوییم ؟
تاجیکستان: با اقدام نظامی علیه ایران مخالفیم
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 8 بهمن 1404+ جدول
بررسی بودجه از هفته سوم بهمن در صحن مجلس آغاز می‌شود
مکاتبه فوری با مسئولان برای برقراری اینترنت اساتید
جهش قیمت خودرو رئیس‌جمهور را دست به قلم کرد!
شاهسواری: جشنواره فیلم فجر باید به رویداد همبستگی ملی تبدیل شود
مسکو زلنسکی را به مانع‌تراشی در مسیر صلح متهم کرد