×
سیاسی
شناسه خبر : 269401
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/27 ساعت 12:17
دیپلمات ایرانی: دولت متعهد به حل مشکلات اقتصادی است

دیپلمات ایرانی: دولت متعهد به حل مشکلات اقتصادی است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در تونس ضمن تاکید بر اینکه خواسته‌های ملت ایران برای داشتن زندگی شایسته به حق است، گفت که در حال حاضر امنیت به ویژه در تهران برقرار است.

نورنیوز-گروه سیاسی: «میر مسعود حسینیان» سفیر ایران در تونس در کنفرانس مطبوعاتی که در شهر تونس برگزار شد، گفت: خواسته‌های ملت ایران برای داشتن یک زندگی شایسته مشروع بوده و دولت متعهد به حل تمامی مشکلات اقتصادی و بهبود اوضاع از راه گفت‌وگو است؛ امیدواریم که با وجود تحریم اعمال شده علیه جمهوری اسلامی ایران و افزایش نرخ تورم، وضعیت اقتصادی کشور با بسته‌ای از اصلاحات و تصمیمات بهبود یابد.

حسینیان اظهار کرد: در حال حاضر امنیت برقرار است به ویژه در تهران که بعد از موجی از اعتراضات مردمی که اخیرا به دلیل شرایط معیشتی موجود به راه افتاد، وضعیت آرام شده است.  

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، سفیر ایران در تونس در ادامه  گفت: گفت‌وگو با تشکل‌های جامعه مدنی و سیاسی همچنان بهترین راه برای محقق کردن خواسته‌های ملت ایران، بهبود شاخص‌های توسعه و اقتصاد و تامین خواسته‌های معیشتی مردم است.

او با اشاره به اینکه «برخی طرف‌های خارجی به شرایط اجتماعی ایران دامن زده و در تشدید خشونت و اعتراضات نقش داشتند»، گفت: اظهارات رسانه‌ای تحریک‌کننده جمعی از مسوولان و مقامات سیاسی خارجی به بهانه دفاع از حقوق مدنی در تظاهرات مسالمت‌آمیز، به نحوی مردم ایران را به اعتراض و نافرمانی مدنی تشویق کرد.

حسینیان افزود: هدف از این اظهارات غیرمسوولانه، سوار شدن بر موج آشوب و خشونت برای براندازی نظام حاکم با استفاده از ابزارهای ارعاب و تامین مالی قانون‌شکنان جهت دامن زدن به اوضاع است.

سفیر ایران در تونس همچنین در گفت‌وگوی اختصاصی که با روزنامه «عربی۲۱» داشت، وجود هرگونه مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم با آمریکا برای آرام کردن اوضاع را قاطعانه رد کرد.

او با تاکید بر اینکه «هرگونه تعرضی به ایران، منجر به شعله‌ور شدن کل منطقه خواهد شد»، تایید کرد که در حال حاضر رایزنی میان ایران، ترکیه، پاکستان، عربستان، قطر و عمان برای آرام کردن اوضاع  برقرار است.

حسینیان در ادامه گفت: با توجه به وجود یک دیوانه در آمریکا، ما انتظار یک عملیات قریب‌الوقوع علیه ایران را داریم و ممکن است نیروگاه‌های هسته‌ای و الکتریکی هدف قرار گیرند اما ایران برای این کار بسیار آماده بوده و پاسخ ما سریع و قوی خواهد بود و هرگز در برابر هیچ تجاوزی ساکت نخواهیم ماند.

سفیر ایران در تونس تاکید کرد: ما از نظر امنیتی و نظامی آماده‌ایم و از زمان جنگ ۱۲ روزه قدرتمندتر هستیم، پاسخ ما قدرتمندتر و سریع‌تر خواهد بود و فکر می‌کنم ترامپ باید عاقل باشد.

او افزود: هرگونه حمله به ایران خسارات سنگینی را به منافع آمریکا در منطقه وارد خواهد آورد و ما کاری خواهیم کرد که دشمن پشیمان شود.

حسینیان در ادامه گفت: ما آنچه را در ایران اتفاق افتاد، روز سیزدهم جنگ و توطئه‌ای آمریکایی-صهیونیستی می‌دانیم و درصدد مقابله با آن از تمامی راه‌ها هستیم، مشکلی در رایزنی با مخالفان و خواسته‌های معترضان وجود ندارد اما بر اساس قانون با خرابکارها و اغتشاشگرها برخورد خواهیم کرد.  


نظرات

آخرین اخبار
بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله دشمن متجاوز به آبادان و خرمشهر
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی