×
بین الملل
شناسه خبر : 269396
تاریخ انتشار : شنبه 1404/10/27 ساعت 11:04
تصویب کمک نظامی 3.3 میلیارد دلاری به اسرائیل در مجلس آمریکا

تصویب کمک نظامی 3.3 میلیارد دلاری به اسرائیل در مجلس آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا 3.3 میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تصویب کرد. کل مبلغ واقعی کمک‌های ایالات متحده به اسرائیل به طور قابل توجهی بالاتر از بودجه تعیین شده توسط یک تفاهم‌نامه 10 ساله است.

نورنیوز-گروه بین الملل:مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را تصویب کرد که شامل ۳.۳ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی است. این بودجه، به شکل تأمین مالی نظامی خارجی (FMF)، در بحبوحه افزایش تنش‌ها در منطقه تصویب شد.

قانون تخصیص بودجه امنیت ملی، وزارت امور خارجه و برنامه‌های مرتبط (NSRP) سال ۲۰۲۶ به عنوان بخشی از یک اقدام قانونی تصویب شد و چندین لایحه هزینه‌ای را در بر می‌گیرد. این برنامه تقریباً ۵۰ میلیارد دلار بودجه برای وزارت امور خارجه، کمک‌های خارجی و کمک‌های امنیتی اختصاص می‌دهد.

کمیته امور عمومی آمریکا و رژیم صهیونیستی (آیپک) از تصویب این قانون استقبال کرد.

آیپک در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مفاد طرفدار اسرائیل در این لایحه، حمایت دو حزبی و قاطع از مشارکت ایالات متحده و اسرائیل در کنگره را بیش از پیش تقویت می‌کند.»

این بیانیه افزود: «این منابع به تضمین این امر کمک می‌کند که متحد ما بتواند با تهدیدهای استراتژیک مشترک مقابله کند و آمریکا متحدی قوی و توانمند در قلب خاورمیانه داشته باشد.»

برخلاف فروش‌های نظامی خارجی، که در آن دولت‌ها از بودجه مستقل خود برای خرید سیستم‌های تسلیحاتی آمریکایی استفاده می‌کنند، تامین مالی خارجی موسوم به اف‌ام‌اف، برنامه‌ای است که در آن مالیات‌دهندگان آمریکایی از شرکت‌های دفاعی به نمایندگی از یک طرف خارجی سلاح خریداری می‌کنند.

رژیم صهیونیستی بزرگترین دریافت‌کننده کمک از برنامه اف‌ام‌اف است. توافق ۱۰ ساله که بر اساس آن اسرائیل تقریباً ۳.۳ میلیارد دلار سلاح با بودجه مالیات‌دهندگان دریافت می‌کند، قرار است در سال ۲۰۲۸ منقضی شود و باید دوباره مذاکره شود.

طبق گزارشی که توسط دانشگاه براون منتشر شده است، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل در واقع یارانه دفاعی بسیار بالاتری از ایالات متحده دریافت کرده است که در مجموع نزدیک به ۳۴ میلیارد دلار است. این گزارش شامل کمک‌های مالی نظامی تحت توافق ۱۰ ساله و پشتیبانی‌های اضافی ارائه شده به اسرائیل پس از آغاز حمله به غزه و حملات متجاوزانه به ایران بود.

این گزارش همچنین مداخله نظامی ایالات متحده در کنار رژیم صهیونیستی در یمن، علاوه بر حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران در ماه ژوئن و دفاع از رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های بالستیک ایران را نیز در نظر گرفته است.

به گزارش «میدل ‌ایست آی» برنامه ملی دفاع ملی همچنین شامل ممنوعیت بودجه ایالات متحده برای دادگاه کیفری بین‌المللی، دیوان بین‌المللی دادگستری، کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد و ممنوعیت کامل بودجه برای آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد است.

قانون مجوز دفاع ملی ۲۰۲۶ که در ماه دسامبر تصویب شد، بودجه قابل توجهی را برای رژیم صهیونیستی فراهم کرد که شامل ۵۰۰ میلیون دلار برای دفاع موشکی، ۸۰ میلیون دلار برای عملیات «ضد تونل‌زنی» و ۷۰ میلیون دلار برای ایالات متحده و اسرائیل برای مقابله مشترک با تهدیدات پهپادی است.


اخبار مرتبط
تصمیم تل‌آویو برای کاهش وابستگی نظامی به‌آمریکا!
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 17:30
نتانیاهو در گفتگو با اکونومیست خبر داد؛
تصمیم تل‌آویو برای کاهش وابستگی نظامی به‌آمریکا!
نتانیاهو در مصاحبه‌ای ادعا کرده قصد دارد تا 10 سال دیگر وابستگی به کمک های نظامی آمریکا را پایان دهد؛ در حالی که از نقطه نظر نظامی این زمان بسیار ناچیز و در حد یک «چشم به هم زدن» است.
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها
دوشنبه 1404/10/08 ساعت 01:01
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها
تحلیلگران سیاسی احتمال می‌دهند که دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای 2026 بتوانند اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را به دست آورند، اگرچه چالش‌ها و نوسانات سیاسی ممکن است بر نتایج نهایی تأثیرگذار باشد.
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
پنج‌شنبه 1404/06/20 ساعت 19:35
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
نخست وزیر عراق در سخنانی بر اهمیت حفظ امنیت و وحدت در کشور تأکید کرد و از مقابله با تلاش‌های فتنه‌انگیز در منطقه سخن گفت. همچنین، رئیس پارلمان عراق شرکت در انتخابات آتی را یک وظیفه ملی دانست.
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار