×
سیاسی
شناسه خبر : 269299
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/26 ساعت 17:53
گفتگوی تلفنی عراقچی با گوترش دبیرکل سازمان ملل

گفتگوی تلفنی عراقچی با گوترش دبیرکل سازمان ملل

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر امور خارجه و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ گفت‌وگو کردند.

 سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشریح حوادث اخیر در ایران که با تجمعات مسالمت‌‌آمیز مردم با مطالبات اقتصادی و صنفی شروع شد و با مداخله عناصر تروریست به خشونت کشانده شد، نقش مستقیم رژیم صهیونیستی در تسلیح و سازماندهی تروریست‌های مسلح و حمایت آمریکا از آنها را محرز دانست و با اشاره به بیانیه‌ها و اظهارات مداخله‌جویانه مقام‌های فعلی و سابق آمریکا در ترغیب به خشونت و کشتار مردم با هدف فراهم‌کردن زمینه مداخله نظامی آمریکا در ایران، بر مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا به دلیل مداخلات غیرقانونی و مخرب در امور ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به جنایات فجیع ارتکابی علیه نیروهای انتظامی و مردم عادی، قتل کودکان و زنان، سوزاندن افراد، حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، آتش‌زدن تعداد زیادی آمبولانس‌ و ماشین‌ آتش‌نشانی، تخریب مساجد و مراکز فرهنگی، این اقدامات را الگوبرداری از تروریسم داعشی دانست و خواستار محکوم کردن این جنایات از سوی سازمان ملل متحد و دبیر کل شد.

عراقچی اقدام آمریکا در برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل به بهانه رسیدگی به تحولات داخلی ایران را مزورانه و فرار رو به جلو دانست و تصریح کرد: دولت آمریکا که با وضع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران و همدستی با رژیم صهیونیستی در تجاوز نظامی به ایران، مسئول کشتار هزاران شهروند ایرانی است و در جریان نا‌آرامی‌های اخیر نیز باعث کشتار صدها ایرانی توسط تروریست‌های مسلح شده است، نمی‌تواند با برگزاری نشست شورای امنیت جنایات خود را بپوشاند. 

وزیر امور خارجه همچنین با تأکید بر  تعهد دولت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از حقوق بشری شهروندان خود شامل حق تجمعات مسالمت‌آمیز و همچنین تعهد ذاتی در ارتباط با حفاظت از مردم خود و تامین نظم عمومی و امنیت ملی، یادآور شد طرف‌هایی که خود سابقه طولانی در نقض سیستماتیک حقوق بشر دارند و همدست رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی فلسطینیان هستند، فاقد هرگونه اعتبار و جایگاهی برای تظاهر به دلسوزی برای ایرانیان هستند.

وزیر امور خارجه ایران همچنین انتظار جدی دولت و مردم ایران از دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت برای محکومیت قاطع اقدام تروریستی ارتکاب‌یافته در جریان ناآرامی‌ها، و نیز محکوم‌کردن مداخله‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران را یادآور شد.

دبیر کل سازمان ملل متحد با اشاره به اهمیت احترام به حقوق بنیادین بشر از سوی همه دولت‌ها، هرگونه مداخله در امور داخلی سایر مشورها از جمله مداخلات نظامی را مردود شمرد و بر ضرورت احترام به اصول منشور ملل متحد به ویژه اصل منع توسل و تهدید به به زور تاکید کرد.


اخبار مرتبط
لزوم تجدید نظر جدی اتحادیه اروپا در رویکردهای غیرسازنده
جمعه 1404/11/24 ساعت 21:51
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و قبرس
لزوم تجدید نظر جدی اتحادیه اروپا در رویکردهای غیرسازنده
«کنستانتینوس کمبوس» وزیر امور خارجه قبرس که کشورش ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را به عهده دارد، در روز جمعه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به صورت تلفنی رایزنی و گفتگو کرد.
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 23:14
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که مذاکره برای توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است.
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و سریلانکا
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 14:17
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و سریلانکا
وزرای امور خارجه ایران و سریلانکا در گفت‌وگویی تلفنی ضمن بررسی روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری و رایزنی‌های بین‌المللی تأکید کردند.
گوترش: اصلاحات شورای امنیت ضروری است
دوشنبه 1404/11/06 ساعت 23:43
گوترش: اصلاحات شورای امنیت ضروری است
دبیرکل سازمان ملل در سخنانی اعلام کرد: اصلاحات شورای امنیت ضروری است؛همه کشورها باید به دیوان بین‌ المللی دادگستری احترام بگذارند و تصمیمات الزام‌ آور آن را بدون گزینش به طور کامل اجرا کنند.
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان با محوریت تحولات منطقه‌
شنبه 1404/11/04 ساعت 11:53
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان با محوریت تحولات منطقه‌
وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان طی تماس تلفنی آخرین تحولات مرتبط با منطقه و مسائل بین المللی را بررسی کردند.
وضعیت حقوق بشر در ایران محور بررسی سازمان ملل!
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 17:32
وضعیت حقوق بشر در ایران محور بررسی سازمان ملل!
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای از برگزاری یک نشست ویژه درباره وضعیت حقوق بشر در ایران در تاریخ 23 ژانویه خبر داد.
سازمان ملل: اصلاح ساختار شورای امنیت ضروری است
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 15:52
سازمان ملل: اصلاح ساختار شورای امنیت ضروری است
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: اصلاح ساختار شورای امنیت نه تنها مهم بوده بلکه ضروری است.
نظرات

آخرین اخبار
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404