×
اقتصادی
شناسه خبر : 269257
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/26 ساعت 14:40
آخرین وضعیت بازار طلا و سکه + قیمت طلا و سکه امروز جمعه 26 دی

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه + قیمت طلا و سکه امروز جمعه 26 دی

به گفته رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران بازارهای داخلی طی این هفته به علت افزایش اونس جهانی و نوسانات بازار ارز شاهد افزایش قیمت طلا بودیم؛ به طوریکه هر مثقال طلای 17 عیار با دو میلیون و 459 هزار تومان به 68 میلیون و 400 هزار تومان، هر گرم طلای 18 افزایش 560 هزار تومان افزایش به 15 میلیون و 830 هزار تومان رسیده است.

نورنیوز- گروه اقتصادی : نادر بذرافشان - رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران در تشریح وضعیت هفتگی بازار طلا و سکه گفت: طی هفته‌ای که گذشت اونس طلا در بازارهای جهانی حدود ۱۴۷ دلار رشد داشت و در حال حاضر به ۴۶۰۵ دلار رسیده است.

وی افزود: در بازارهای داخلی طی این هفته به علت افزایش اونس جهانی و نوسانات بازار ارز شاهد افزایش قیمت طلا بودیم؛ به طوریکه هر مثقال طلای ۱۷ عیار با دو میلیون و ۴۵۹ هزار تومان به ۶۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ افزایش ۵۶۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران ادامه داد: همچنین در بازار سکه، هر قطعه تمام سکه طرح جدید با افزایش چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، هر قطعه تمام سکه طرح قدیم با افزایش دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی به ۱۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه نیم سکه با افزایش ۷۰۰ هزار تومانی به ۸۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه ربع با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی به ۴۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی بانک مرکزی بدون تغییر طی هفته جاری در قیمت ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثابت مانده است.

بذرافشان افزود: حباب سکه نیز، طی هفته جاری؛ علیرغم افزایش در این هفته ۷۰۰ هزار تومان کاهش را تجربه کرد و به شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

وی درباره وضعیت معالات طلا طی هفته جاری و در سایه محدودیت و قطعی اینترنت گفت: متاسفانه به علت شرایط پیش آمده، وضعیت معاملات طلا به حداقل رسیده و از آنجایی که بسیاری از اصناف طلا اطلاع رسانی و ارسال فیش های واریزی خود را در بستر کانال‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌دهند، به علت محدودیت‌های موجود، در معاملات با مشکل روبرو شده و همین عامل در کنار مسدودی حساب‌های بانکی برخی از اصناف طلا به چالش در این بازار دامن زده و حجم معاملات را به حداقل رسانده است و در کنار آن به علت بروز ناآرامی‌های اخیر با وجود اینکه اصناف طلا در سطح شهر فعالیت داشتند، اما در بازار تهران سطح فعالیت اصناف طلا به حدود ۱۰ درصد رسیده که امیدواریم با رفع محدودیت‌ها در روزهای آینده فعالیت اصناف طلا و جواهر به شرایط عادی باز گردد.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران در پایان در تشریح وضعیت مسدودی حساب های بانکی فعالان صنفی طلا گفت: متاسفانه تا امروز بیش از یک ماه از تداوم مسدود شدن حساب‌های بانکی برخی از اصناف طلا می‌گذرد و این در حالی است که تمامی این افراد، دارای کد اقتصادی بوده و به صورت شفاف معاملات خود را انجام داده‌اند و با وجود پیگیری‌های صورت گرفته، همچنان حساب بانکی بسیاری از اصناف طلا، مسدود است و هنوز به صورت شفاف به این موضوع پاسخی داده نشده و حتی حساب‌های بانکی من نیز همچنان مسدود است و این وضعیت به رکود در این بازار دامن می‌زند.


نظرات

آخرین اخبار
شاخص بورس به کانال 5 میلیونی برگشت
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه