×
بین الملل
شناسه خبر : 269220
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/26 ساعت 12:06
سفر سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به اراضی اشغالی

سفر سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به اراضی اشغالی

سناتور جمهوریخواه آمریکایی که حامی اغتشاشات و حمله علیه ایران است از برنامه خود برای سفر به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «لیندسی گراهام»، سناتور جمهوریخواه آمریکایی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» قصد خود برای سفر به سرزمین‌های اشغالی و دیدارش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تیم او را اعلام کرد.

به گزارش راشاتودی، این سناتور جنگ‌طلب نزدیک به «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا که از اغتشاشگران در ایران حمایت و آنها را دعوت به توسل به خشونت کرده و همچنین تهدید و تحریک به حمله علیه ایران کرده‌ با ذکر اینکه این سفر را «در زمان حساسی در تاریخ خاورمیانه» انجام می‌دهد، هدف از این سفر را به اصطلاح «تقویت فرصت‌های تاریخی ایجاد شده توسط رهبری بی‌سابقه ترامپ» دانست.

او همچنین نوشته است: «ائتلاف ترامپ-نتانیاهو تاکنون یکی از قوی‌ترین شراکت‌ها در تاریخ روابط آمریکا-اسرائیل بوده و من امیدوارم در آینده نزدیک ثمراتی داشته باشد.»

لیندسی گراهام در انتهای این توئیت ادعایی خود اظهار کرده است: «ما در زمان پیامدهای بزرگی زندگی می‌کنیم در حالی که خاورمیانه در آستانه تغییری است که قبلا غیرقابل تصور بود.»

«دونالد ترامپ که ‌پیشتر به مسئولیت کامل خود در جنگ تحمیلی ژوئن و فرماندهی آن اذعان کرده و با در پیش گرفتن سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» تحریم‌های همه‌جانبه علیه ایران اعمال کرده، مدعی حمایت از حقوق مردم ایران است و انتظار داشت که شکاف‌هایی در جامعه ایران نمایان شود؛ اهدافی که با آگاهی ملت به شکست کشانده شد.

او روز سه‌شنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با درخواست از معترضان ایرانی برای ادامه اعتراضات، خواستار اقدامات غیرقانونی از جمله تسخیر نهادهای دولتی شده و به آن‌ها وعده داده بود که کمک‌ در راه است.

ترامپ همچنین شامگاه سه‌شنبه با مطرح کردن اظهارات مداخله‌جویانه‌ای درباره ایران و بدون در نظر گرفتن شهدای حملات تروریستی روزهای اخیر ادعا کرد: «من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد. من دوست دارم دموکراسی را در ایران ببینم، اما نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم باشم و می‌خواهم که آنها از آزادی نسبی برخوردار باشند.»

اعتراضات در ایران طی روزهای گذشته از سوی جمعی از مردم و صنوف به شکل مسالمت‌آمیز در تهران و برخی شهرها در واکنش به نوسانات ارزی و وضعیت معیشتی انجام شد. دولت اعلام کرد این اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد و تلاش‌ها برای رسیدگی به این دغدغه‌ها ادامه دارد.

اما طی آخر هفته گذشته اعتراض به حق مردم ایران توسط عناصر تروریستی که مقامات آمریکایی و موساد آشکارا به پشتیبانی از اقدامات آن‌ها اذعان کرده‌اند تبدیل به آشوب در سطح شهرها، تخریب اماکن دولتی، عمومی، امدادی و مساجد شد و چندین شهید، از جمله چند کودک خردسال بر جای گذاشت.

مقامات ایران که طی روزهای گذشته اقدام به بازداشت گسترده عناصر تروریستی در خانه‌های تیمی و سلول‌های تروریستی کرده‌اند، از کشف محموله‌های سلاح سرد و گرم، مواد منفجره و کالاهای الکترونیکی ارتباطی خبر داده و اعلام کرده‌اند مستنداتی از ارتباط این عناصر تروریستی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در دست دارند که ارائه خواهند کرد. 


نظرات

آخرین اخبار
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان