×
بین الملل
شناسه خبر : 269220
تاریخ انتشار : جمعه 1404/10/26 ساعت 12:06
سفر سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به اراضی اشغالی

سفر سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به اراضی اشغالی

سناتور جمهوریخواه آمریکایی که حامی اغتشاشات و حمله علیه ایران است از برنامه خود برای سفر به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «لیندسی گراهام»، سناتور جمهوریخواه آمریکایی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» قصد خود برای سفر به سرزمین‌های اشغالی و دیدارش با «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تیم او را اعلام کرد.

به گزارش راشاتودی، این سناتور جنگ‌طلب نزدیک به «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا که از اغتشاشگران در ایران حمایت و آنها را دعوت به توسل به خشونت کرده و همچنین تهدید و تحریک به حمله علیه ایران کرده‌ با ذکر اینکه این سفر را «در زمان حساسی در تاریخ خاورمیانه» انجام می‌دهد، هدف از این سفر را به اصطلاح «تقویت فرصت‌های تاریخی ایجاد شده توسط رهبری بی‌سابقه ترامپ» دانست.

او همچنین نوشته است: «ائتلاف ترامپ-نتانیاهو تاکنون یکی از قوی‌ترین شراکت‌ها در تاریخ روابط آمریکا-اسرائیل بوده و من امیدوارم در آینده نزدیک ثمراتی داشته باشد.»

لیندسی گراهام در انتهای این توئیت ادعایی خود اظهار کرده است: «ما در زمان پیامدهای بزرگی زندگی می‌کنیم در حالی که خاورمیانه در آستانه تغییری است که قبلا غیرقابل تصور بود.»

«دونالد ترامپ که ‌پیشتر به مسئولیت کامل خود در جنگ تحمیلی ژوئن و فرماندهی آن اذعان کرده و با در پیش گرفتن سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» تحریم‌های همه‌جانبه علیه ایران اعمال کرده، مدعی حمایت از حقوق مردم ایران است و انتظار داشت که شکاف‌هایی در جامعه ایران نمایان شود؛ اهدافی که با آگاهی ملت به شکست کشانده شد.

او روز سه‌شنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با درخواست از معترضان ایرانی برای ادامه اعتراضات، خواستار اقدامات غیرقانونی از جمله تسخیر نهادهای دولتی شده و به آن‌ها وعده داده بود که کمک‌ در راه است.

ترامپ همچنین شامگاه سه‌شنبه با مطرح کردن اظهارات مداخله‌جویانه‌ای درباره ایران و بدون در نظر گرفتن شهدای حملات تروریستی روزهای اخیر ادعا کرد: «من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد. من دوست دارم دموکراسی را در ایران ببینم، اما نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم باشم و می‌خواهم که آنها از آزادی نسبی برخوردار باشند.»

اعتراضات در ایران طی روزهای گذشته از سوی جمعی از مردم و صنوف به شکل مسالمت‌آمیز در تهران و برخی شهرها در واکنش به نوسانات ارزی و وضعیت معیشتی انجام شد. دولت اعلام کرد این اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد و تلاش‌ها برای رسیدگی به این دغدغه‌ها ادامه دارد.

اما طی آخر هفته گذشته اعتراض به حق مردم ایران توسط عناصر تروریستی که مقامات آمریکایی و موساد آشکارا به پشتیبانی از اقدامات آن‌ها اذعان کرده‌اند تبدیل به آشوب در سطح شهرها، تخریب اماکن دولتی، عمومی، امدادی و مساجد شد و چندین شهید، از جمله چند کودک خردسال بر جای گذاشت.

مقامات ایران که طی روزهای گذشته اقدام به بازداشت گسترده عناصر تروریستی در خانه‌های تیمی و سلول‌های تروریستی کرده‌اند، از کشف محموله‌های سلاح سرد و گرم، مواد منفجره و کالاهای الکترونیکی ارتباطی خبر داده و اعلام کرده‌اند مستنداتی از ارتباط این عناصر تروریستی با آمریکا و رژیم صهیونیستی در دست دارند که ارائه خواهند کرد. 


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند