×
بین الملل
شناسه خبر : 269162
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/25 ساعت 23:30
پوتین: همچنان به پشتیبانی از کوبا ادامه می‌دهیم

پوتین: همچنان به پشتیبانی از کوبا ادامه می‌دهیم

رئیس‌جمهور روسیه با اعلام همبستگی مسکو با دولت و ملت کوبا در شرایط افزایش فشارهای آمریکا، تأکید کرد که ما همچنان به کمک و پشتیبانی خود از کوبا ادامه می‌دهیم.

نورنیوز- گروه بین الملل: ولادیمیر پوتین پس از دریافت استوارنامه سفیران ۳۲ کشور در مسکو که سفیر جدید کوبا نیز در میان آنها بود، گفت:‌ روسیه و جمهوری کوبا از روابط واقعاً قوی و دوستانه‌ای برخوردار هستند و ما همیشه به دوستان کوبایی خود کمک و پشتیبانی ارائه داده‌ و همچنان ارائه می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد:‌ ما با عزم دوستان کوبایی خود برای دفاع از حاکمیت و استقلال خود با تمام توانشان، اعلام همبستگی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور روسیه گفت:‌ اتحاد روسیه و کوبا، تجربه‌ای آزموده شده و مبتنی بر همدلی صمیمانه متقابل مردم هر دو کشور است.

وی اظهار کرد: ما به طور مشترک پروژه‌هایی را در زمینه انرژی، متالوژی، زیرساخت‌های حمل و نقل و پزشکی که برای اقتصاد کوبا حیاتی هستند، اجرا می‌کنیم و تبادلات فرهنگی و بشردوستانه را گسترش می‌دهیم.

ساعتی قبل نیز سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این باره گفته بود: ما از نزدیک اوضاع در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب را زیر نظر داریم و نگرانی خود را در مورد تنش‌های فزاینده، تشدید تنش‌ها و لفاظی‌های جنگ‌طلبانه، از جمله علیه کشور دوست ما – کوبا - ابراز می‌کنیم.

ماریا زاخارووا افزود: به کارگیری زبان باج‌گیری و تهدید علیه کوبا غیرقابل قبول است، به خصوص علیه مردم و دولت آن که دهه‌هاست دشواری تحریم‌های نامشروع و غیرقانونی را تجربه می‌کنند، تحریم‌هایی که به عنوان «محاصره» به تاریخ پیوسته‌اند.

وضعیت در صحنه بین‌المللی رو به وخامت است

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنان خود در جمع سفرای جدید کشورها در مسکو تصریح کرد: اکنون اوضاع در صحنه بین‌المللی به طور فزاینده‌ای رو به وخامت است، درگیری‌های دیرینه شدت می‌گیرند و نقاط اشتعال جدی جدیدی در حال ظهور هستند. ‌

وی اظهار کرد:‌ به جای گفت وگو بین کشورها، ما سخنان کسانی را می‌شنویم که به واسطه قوی‌تر بودن، دیکته کردن اراده خود، سخنرانی برای دیگران و صدور دستور را مجاز می‌دانند.

پوتین خاطرنشان کرد:‌ ده‌ها کشور در سراسر جهان از بی‌احترامی به حقوق حاکمیتی، هرج و مرج و بی‌قانونی رنج می‌برند و فاقد قدرت و منابع لازم برای دفاع از خود هستند.

وی تأکید کرد:‌ یک راه معقول برای خروج از این وضعیت، مطالبه مداوم‌تر رعایت قوانین بین‌المللی توسط همه اعضای جامعه بین‌المللی و همچنین ارائه حمایت واقعی از نظم جهانی جدید و عادلانه‌تر چندقطبی در حال ظهور است.

رئیس‌جمهور روسیه گفت:‌ در نظم نوین جهانی، همه کشورها حق دارند مدل رشد خود را داشته باشند، سرنوشت خود را مستقل و بدون نفوذ خارجی تعیین کنند، در حالی که فرهنگ و سنت‌های متمایز خود را حفظ می‌کنند.

وی با اعلام حمایت روسیه از تقویت نقش محوری سازمان ملل متحد در امور بین‌المللی گفت: الزامات منشور ملل متحد مانند برابری، احترام به حاکمیت، عدم دخالت در امور داخلی و حل اختلافات از طریق درک متقابل، امروز بیش از هر زمان دیگری ضروری هستند.

پوتین گفت:‌ امنیت باید واقعاً جامع، برابر و غیرقابل تقسیم باشد و نمی‌توان آن را برای برخی به قیمت دیگران به دست آورد.

وی ادامه داد: این امر به وضوح در بحران اوکراین نشان داده شد که نتیجه مستقیم سال‌ها نادیده گرفتن منافع مشروع روسیه بود.

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه گفت که کشورش بارها ابتکاراتی را برای ایجاد یک معماری جدید، قابل اعتماد و عادلانه برای امنیت اروپا و جهان ارائه کرده است.

وی افزود: ما گزینه‌ها و راه‌حل‌های منطقی را پیشنهاد کرده‌ایم که می‌تواند همه را در آمریکا، اروپا، آسیا راضی کند.

پوتین در ادامه گفت:‌ روسیه برای صلحی بلندمدت و پایدار که به طور قابل اعتمادی، امنیت همه را تضمین کند، تلاش می‌کند.


کلید واژگان
آمریکاپوتینکوبا
نظرات

آخرین اخبار
دروغگویی کودک؛ رشد طبیعی یا هشدار اجتماعی؟
ورزش منظم چگونه خطر حمله قلبی ژنتیکی را کاهش می‌دهد؟
شناسایی پرنده‌ها از روی صدا به کمک هوش مصنوعی ممکن شد؟
علائمی که خبر از آلرژی شما به ورزش می دهد!
کاهش عملیات اسرائیل در لبنان
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی توافق احتمالی ایران و آمریکا
خشم ایتالیا از شوخی اینفانتینو
عراقچی:احتمال اعلام تفاهم باآمریکادر روزهای آینده/ باید راه‌های بدعهدی طرف مقابل را ببندیم
موافقت ایران با کنوانسیون اقتصاد پلتفرمی در ژنو
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدها
اسرائیل: در توافق ایران و آمریکا فریب خوردیم
توافق ایران شامل لبنان نیز می‌شود
پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود
امارات با آزادسازی 10 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد
نقاش معروف بریتانیایی درگذشت
جاسوس اسرائیلی دستگیر شد
دوجاریک: از آنچه می‌شنویم دلگرم هستیم
یک ستاره جام جهانی دیگر هم ویزا نگرفت
چراغ سبز دوحه و قاهره به توافق ایران و آمریکا
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی و ترس ترامپ از نقشه سرقت اورانیوم ایران
پرسپولیس به روند صدور مجوز حرفه‌ای معترض شد
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی اصفهان درگذشت
قدرت‌نمایی ایران در خلیج فارس نماد اقتدار نیروهای مسلح است
تیراندازی در وست وال استریت با یک کشته و 11 زخمی/ فرد مهاجم کشته شد
منبع آگاه : وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود
هشدار سی‌ان‌ان درباره بحران سوخت در آمریکا
گروسی: اولویت راستی‌آزمایی است!
بقایی:جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است
بازنشر پیام عراقچی از سوی ترامپ/ترامپ: پیام وزیر خارجه ایران درباره توافق مثبت بود
بارش‌های سیل‌آسا در راه شمال کشور
دوازده روز جنگ، یکسال مقاومت ملی
مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات دشتی بوشهر
کریس رایت ادعا کرد: خروج روزانه حدود 7 میلیون بشکه نفت از خلیج فارس
خوزستان روی خط آتش؛ کدام شهرها امروز رکورد گرما را شکستند؟
پیام تند پوتین به غرب: هرگز با روسیه وارد جنگ نشوید
پاسخ عضو تیم رسانه‌ای مذاکرات به ادعای نبویان درباره تنگه هرمز
پاکستان از پایان نگارش توافق صلح ایران و آمریکا خبر داد
پیام پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه
حمله حزب الله به نظامیان اسرائیلی
نورویدئو | ایران یک سال پس از آن دوازده روز
خط‌ونشان رونالدو برای مدعیان جام جهانی
فرمانده‌ای که دنبال «کار» بود نه «نام»+فیلم
وزیر جنگ اسرائیل: از لبنان، سوریه و غزه عقب نشینی نمی کنیم!
دریادار سیاری: دستمان روی ماشه است/هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم
ونس: خبری از پول نقد بابت امضای توافق با ایران نیست!
استارمر: استعفا نمی‌دهم، می‌جنگم!
خنثی‌سازی مهمات در ملارد/ شهروندان نگران نباشند
تنیسور میزبان هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
واکنش تند سرمربی نروژ به رفتار توهین‌آمیز مقامات آمریکایی
عراقچی: جزئیات تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در زمان مناسب منتشر می‌شود