×
بین الملل
شناسه خبر : 269148
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/10/25 ساعت 22:45
روسیه حق پاسخ به اقدامات خصمانه را دارد/  تعرفه ترامپ بر تجارت ما با تهران تأثیر ندارد

مسکو به ناتو هشدار داد:

روسیه حق پاسخ به اقدامات خصمانه را دارد/ تعرفه ترامپ بر تجارت ما با تهران تأثیر ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به ناتو هشدار داد: تلاش برای ایجاد تهدید امنیتی علیه روسیه تبعاتی خواهد داشت.

نورنیوز- گروه بین الملل: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه در سخنانی اعلام کرد: برنامه‌های ناتو برای راه‌اندازی ماموریت «نگهبان قطب شمال»را مورد توجه قرار داده و آن را اقدامی تحریک آمیز برای تحمیل قوانین خود می‌دانیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه سپس اضافه کرد: حضور ناتو در قطب شمال اوضاع را در آنجا بی‌ثبات می‌کند. هرگونه تلاش برای ایجاد تهدید امنیتی علیه روسیه عواقب خواهد داشت. روسیه حق پاسخ به اقدامات خصمانه فنلاند در خروج از کنوانسیون منع استفاده از مین‌های ضدنفر را برای خود محفوظ می‌داند.

ماریا زاخارووا در این خصوص ادامه داد: تشدید لفاظی‌های تهاجمی در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب نگران‌کننده است؛ از روند مسیر دیپلماتیک حمایت می‌کنیم.

روسیه: تعرفه ترامپ بر تجارت ما با تهران تأثیر ندارد

ماریا زاخارووا در نشست خبری هفتگی خود، افزود:‌ روسیه تحریم‌های یکجانبه نامشروع علیه کشورهای مستقل را به رسمیت نمی‌شناسد زیرا این اقدامات، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند و ما به این موضع پایبند هستیم.

وی ادامه داد: همکاری تجاری و اقتصادی روسیه و ایران به نفع هر دو کشور است و تحت فشار تحریم‌های خارجی قرار نمی‌گیرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: روسیه و ایران به همکاری بلندمدت در زمینه‌های مختلف از جمله انرژی متعهد هستند و ما قصد داریم به توسعه روابط تجاری با همه کشورهای ذینفع ادامه دهیم و در درجه اول بر منافع ملی خود تمرکز کنیم، نه تهدید و ارعاب از سوی کشورهای ثالث.

پیش از این رئیس جمهور آمریکا از وضع تعرفه‌های ۲۵ درصدی برای همه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، خبر داده بود.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در واکنش به این سخنان ترامپ، گفت: هیچ طرف ثالثی نمی‌تواند ماهیت روابط روسیه و ایران را تغییر دهد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین درباره سیاست‌های تنش زای انگلیس نیز افزود:‌ مسکو از لندن می‌خواهد که سیاست ایجاد تنش‌های بین‌المللی خود را کنار بگذارد و به چارچوب گفت وگوی محترمانه و برابر بین دولتی بازگردد.

زاخارووا با بیان اینکه انتظار است انگلیسی‌ها مسئولیت خود را برای حفظ پایه‌های نظم جهانی پس از جنگ به رسمیت بشناسند، گفت: استراتژیست‌های سیاسی انگلیس نمی‌توانند با موفقیت‌های روسیه در عملیات نظامی در اوکراین کنار بیایند و ظاهراً آنها مصمم هستند که تا حد امکان درگیری را طولانی‌تر کنند، به این امید که روسیه را تا حد امکان تضعیف کنند.

وی ادامه داد: این سیاست رهبری انگلیس نه تنها از نظر کوته‌بینی نقص دارد، بلکه تصویر این کشور را در ذهن اکثر کشورها به عنوان منبع بی‌ثباتی و دامن‌زننده درگیری تثبیت می‌کند و تصاویری از گذشته استعماری - امپریالیستی بریتانیا را تداعی می‌کند که در دوران کنونی نیز ادامه دارد.

تهدید انگلیس برای توقیف کشتی‌های روسی

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بخش دیگری از این نشست خبری گفت:‌ روسیه، تهدید بریتانیا برای توقیف کشتی‌های روسی را نقض مستقیم قوانین دریایی می‌داند.

این سخنان پس از آن بیان شد که وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که به درخواست مقامات آمریکایی، در توقیف نفتکش روسی مارینرا ( که با نام بلا ۱ نیز شناخته می‌شود) در اقیانوس اطلس کمک کرده است.

بنا بر این گزارش، انگلیس، پایگاه‌های هوایی خود را در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده قرار داد، هواپیماهای شناسایی را برای ردیابی مارینرا و هواپیمای سوخت‌رسان را برای پشتیبانی از نیروهای آمریکایی مستقر کرد.

زاخارووا در این باره اظهار کرد:‌ لندن بررسی امکان استفاده از قانون تحریم‌های ملی و پولشویی مصوب سال ۲۰۱۸ را به عنوان مبنای قانونی برای استقرار نیروهای نظامی انگلیس جهت توقیف کشتی‌هایی در آب‌های آزاد آغاز کرده است که از نظر لندن، محدودیت‌های یکجانبه و غیرقانونی اعمال شده توسط خود قدرت‌های غربی را دور می‌زنند.


نظرات

آخرین اخبار
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو